ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 366
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Много долна история, но не съм изненадана. Подобни помии ни заливат всеки божи ден. Цитирали са Велислав, но колко удобно са пропуснали края "Случва се и да не се". Няма да се учудя, ако скоро засека и някои от изказванията на онези от фейса, употребени в подобна "статия", защото са си лика-прилика с тях,  даже мога да си го представя: "ПОТРЕСАВАЩО! На д-р Ковачев му се свидят парите за хотел! Всеизвестната скръндза на Свети Кирил, д-р Марио Ковачев, на който, според запознати, му липсват  класа и стил ..." И така нататък... Joy
Само като им гледам пълните с грешки драсканици и ми става ясна картинката! Смях през сълзи!

# 676
Не съм чела "статиите", а и няма желание по вашите разкази. Честно казано съм изненадана, че закъсняха с простотията им, даже си мислех "ей, този път няма да я забъркат с някого". Не знам защо все Диана им е на мушката за подобни истории, може би, защото е необвързана, но пък специално Велислав е щастливо женен и си има прекрасно семейство. И аз се надявам това да не повлияе негативно на добрите взаимоотношения, които имат, би било много жалко, но имам вярата в тях, че са над тези "неща" и ще се смеят на простотиите. Simple Smile

# 677
Много долна история, но не съм изненадана. Подобни помии ни заливат всеки божи ден. Цитирали са Велислав, но колко удобно са пропуснали края "Случва се и да не се". Няма да се учудя, ако скоро засека и някои от изказванията на онези от фейса, употребени в подобна "статия", защото са си лика-прилика с тях,  даже мога да си го представя: "ПОТРЕСАВАЩО! На д-р Ковачев му се свидят парите за хотел! Всеизвестната скръндза на Свети Кирил, д-р Марио Ковачев, на който, според запознати, му липсват  класа и стил ..." И така нататък... Joy
Само като им гледам пълните с грешки драсканици и ми става ясна картинката! Смях през сълзи!
Жалко,че Велислав и Вергов не играеха заедно, защото всички актьорски качества на Велислав,щяха да са благодарение на Вергов.

# 678
mayova, то не би и трябвало да сме изненадани. Мислех обаче, че щом досега нищо не са написали, ще ги подмине, обаче не, не можаха да минат метъра. И пак доста късно се усетиха, миналия сезон с Вергов отрано почнаха, а само от секс сцената с голото му дупе сума ти статии бълваха. Замесиха даже и дъщеря му.  Явно чак сега са изгледали сезона. Joy

Хахааха Майче, тъкмо и аз пишех същото - закъсняха! Joy Срамота просто хаха.

# 679
В следващия сезон като се върне Вергов ще има заглавия „СКАНДАЛНО! Павлов зарязва своята изгора, която е бивша на Вергов, защото е лудо влюбен в...колегата си” Joy

# 680
Хахахаха Москита, това вече ще е "ШОК И УЖАС". Joy Обаче кефи ме как почнахме да го обръщаме майтап, нищо, че отначало бяхме се изнервили. Joy

# 681
Яница, да, може би беше грешка, че реагирах, но в първия момент ми стана адски тъпо. Сега като го обсъдихме и обърнахме на майтап и вече не ми пука толкова. Имахте терапевтичен ефект Hug

Аа, и да не забравя да отбележа чувството за хумор на едно от изданията - избрали са кадър от момента, в който Батко удави паячка, Зорница го мрази неистово, а Марио я гледа злобно Joy

# 682
Яница, да, може би беше грешка, че реагирах, но в първия момент ми стана адски тъпо. Сега като го обсъдихме и обърнахме на майтап и вече не ми пука толкова. Имахте терапевтичен ефект Hug

Няма какво да се притесняваш, че си реагирала импулсивно, нормално е, хора сме. Мен не ме подразни толкова, колкото ми стана смешно, че отново пишат глупости и то след дъжд качулка. Цял сезон спаха, поне да го бяха написали след някоя гореща сцена (тая в колата например хаха), ефектът щеше да е по-голям. Joy И добре, че сме тук заедно, да го обсъдим и да се посмеем хахахах. Hug

# 683
Хаххахахха или пък "Драма в актьорската гилдия: Грешната Диана заряза двама от боговете във филмовия бизнес. Има нова жертва. +Снимки".
Аз пък си мисля, че дори да попаднат на такива новини не им се трогват. Това значи, че са се справили добре в пресъздаването на образите си. Представям си как се обаждат един на друг, за да се посмеят дружно на глупостите. Grinning

# 684
Горката Диана, партньорите й трябва да са все обратни, за да няма опасност да я сватосат с тях, но може и тогава, ще кажат, че ги е върнала в правия път Joy

Нещо по-приятно, много се кефя на този постер, само се дразня къде са сложили надписа Grinning

# 685
  • София
Май..та им на тези парцали.
Сигурна съм, че взаимоотношенията на актьорите са на съвсем различно ниво и, че съпругата на Велислав е част от тези взаимоотношения.

Какво става с Дона, да не би все пак постановката да се е играла?

Ооо Майче, това е от любимата ми снимка 😍

# 686
На мен ми стана много скапано, затова ще сложа и аз снимки. Не съм гледала Велислав в комедийна роля, дано да имаме шанс да го видим скоро GrinningGrinning

# 687
Ами, Майче, тогава ще излезе, че е направила нещо добро хахахах. Показала е пътя на обърканите мъже, а не е "развалила някое семейство" Joy

# 688
Май май тая събота ще пропусна Вездесъщият по Нова. Дали ще го излъчат пак?

# 689
По-вероятно е да го качат в някой торент сайт.

Оуу, Велислав колко е различен така, отива му. Heart

Общи условия

Активация на акаунт