ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, ще ви държа отговорни ако ме скъсат, да си знаете Joy

Toва ми една от най-любимите сцени - самичка, тъжна и както тя се изрази този сезон "празна". Когато момиченцето я попита дали има дете и тя каза не и след това, когато то каза, че няма кой да я цунка лекарката за да и мине, плаках с нея

# 136
Ако не пуснеш някоя весела снимка, аз ще те скъсам.
И в четвърти сезон имаше весели.
Постарай се.

# 137
Майче, на снимките със салатата все едно гледам друг човек. Simple Smile Банков като й вкара онези реплики за храненето, ми идваше да му цапна един в мутрата.

Яница, тогава ѝ трябваше една дума от това дърво и нямаше да се обади на Галя.

Обаче, знаете ли какво се замислих сега, като си припомняме тези неща и като я гледам - че в старата Зорница Марио нямаше да се влюби. Мисля, че точно раните в душата ѝ и нуждата му да се грижи за нея го накараха да я заобича толкова силно. И точно тия рани пък ѝ позволиха тя да се погрижи за него адекватно.

# 138
Ново 20. Значи, искам да ви кажа, че много сме се отпуснали... Че хвалим играта на Диана и в двата сезона, и как е успяла да се промени заедно с образа си. Ако питате нашите „приятелки“ по Фейс, те ще ви кажат /или по-скоро напишат 1345 пъти/, че играта на Диана в 5 сезон е значително по- неубедителна, с Вергов като играеше беше къде, къде по-добра! Аз си вадя две генерални заключения, така: 1. Добре че е Вергов, че на Диана да й се получава актьорското майсторство и 2. Тоя Велислав само я дърпа назад, с него нищо не може да изиграе!
Момичета, водете си записки! Повредата е в нашия телевизор, каква игра виждаме ние!

Някой път оставам без думи, не се случва често, но някакси уви, тези винаги успяват да го направят това с мен Unamused

# 139
Аничка, това е отдавна, не е от днес или вчера. Още в самото начало на пети сезон стана ясно, че Диана е изпъквала благодарение на Вергов, докато сега бледнее, вероятно благодарение на Велислав.
Ние сме заблудени, диагнозата ни отдавна е ясна Grinning

Фифф, благодаря ти от сърце - и за милите думи, и за хубавите гифчета. Hug Признавам си, че сега, докато си говорим за тези неща и гледах гифчетата ти, установих, че обичам повече сегашната Зорница. Сигурно заради това, че обича правилния човек Joy

# 140
Ново 20. Значи, искам да ви кажа, че много сме се отпуснали... Че хвалим играта на Диана и в двата сезона, и как е успяла да се промени заедно с образа си. Ако питате нашите „приятелки“ по Фейс, те ще ви кажат /или по-скоро напишат 1345 пъти/, че играта на Диана в 5 сезон е значително по- неубедителна, с Вергов като играеше беше къде, къде по-добра! Аз си вадя две генерални заключения, така: 1. Добре че е Вергов, че на Диана да й се получава актьорското майсторство и 2. Тоя Велислав само я дърпа назад, с него нищо не може да изиграе!
Момичета, водете си записки! Повредата е в нашия телевизор, каква игра виждаме ние!

Някой път оставам без думи, не се случва често, но някакси уви, тези винаги успяват да го направят това с мен Unamused

Кво разбираме ние. Трябваше Вергов да се включи на страницата си, за да се спрем. Моля ти се. Заблуди кокошки сме ние.

# 141
1. Добре че е Вергов, че на Диана да й се получава актьорското майсторство и
 2. Тоя Велислав само я дърпа назад, с него нищо не може да изиграе!
Аз искам само да им кажа, че ако не беше Диана, образът на Банков щеше да е с 66 % по- малко популярен и харесван. Любовната история с Огнянова го изстреля в орбитата и хората полудяха.
Ако не беше тази история помежду им, щеше да е само забавният и хаплив директор, който пускаше лафчета из болницата.

# 142
  • София
Така сме ние с определени лелки от ФБ

Майче, знам, че ти си експерта, но не се стърпях Simple Smile

ПП: Моля, всички студентки да се сетят за Кръгове на Ойлер

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 15:23 от rosita_ta

# 143
1. Добре че е Вергов, че на Диана да й се получава актьорското майсторство и
 2. Тоя Велислав само я дърпа назад, с него нищо не може да изиграе!
Аз искам само да им кажа, че ако не беше Диана, образът на Банков щеше да е с 66 % по- малко популярен и харесван. Любовната история с Огнянова го изстреля в орбитата и хората полудяха.
Ако не беше тази история помежду им, щеше да е само забавният и хаплив директор, който пускаше лафчета из болницата.

Вярвай ми, докато не се появи Диана, гледах 4 сезон с едно око, нищо, че имаше „звезди“ в него. Появата й ме закова за телевизора.

# 144
 Вергов/Банков да си седи на плажа, да се полива колкото ще под душа, Зорница няма да отиде при него Grinning Честно вече не искам никакъв Вергов да се връща нито като директор, нито като нищо. Комерсът идва малко ту мач. Вместо него да вкарат някой свеж образ. Гледайки 4ти сезон осъзнах колко ми липсва Виолета Sad Абе те цял 4ти сезон са давали фантасмагориите на Магда и Васко, че и Ненева покрай тях ... Не знам чия глава ги ражда тия гениални сценарии, но се моля в 6ти сезон да се кротнат малко ..... Честно казано ми се иска да изкарат Марта Вачкова от сериала, безразлична ми е във всяко едно отношение.
  На лелките във фб(прощавайте ме ако четете) по едни очила с диоптер им трябва, явно не са огледали нещата внимателно Grinning

# 145
Дано нашите хора не правят подобни провокации, защото много бързо ще оттегля доверието и обичтта си от тях.
Диана го прави понякога. Пуска по-провокативни и за мен, не особено естетични снимки (един - два пъти ми се е случвало чак да се дивя, на нещо, което е написала или снимка, но на сутринта вече са изтрити  Wink) Hо тя е много млада и това е присъщо за възрастта й, така че й е простено  Grinning C времето ще улегне.

# 146
Така сме ние с определени лелки от ФБ

Майче, знам, че ти си експерта, но не се стърпях Simple Smile

ПП: Моля, всички студентки да се сетят за Кръгове на Ойлер

Сега трябва да обясниш какво са тия Кръгове...в нашето университет не сме учили таквиа неща Joy
Иначе снимката е в десятката!

Злати, за мен е едно да пуска нещо по-провокативно, друго в провокативно тип Николета Лозанова...

# 147
Вярвай ми, докато не се появи Диана, гледах 4 сезон с едно око, нищо, че имаше „звезди“ в него. Появата й ме закова за телевизора.
Вярвам ти, защото и аз съм така!
Къде го гледах, къде не. Спомням си като се появи при Калин и реакцията ми беше веднага: "Тази пък коя е? Аз този филм откога не съм го гледала?" Пък то ѝ било първото появяване. Grinning
Сега трябва да обясниш какво са тия Кръгове...в нашето университет не сме учили таквиа неща Joy
И в мойто два университета такова нещо не сме учили. Joy

# 148
Злати, за мен е едно да пуска нещо по-провокативно, друго в провокативно тип Николета Лозанова...
Да, изобщо не може да става сравнение с този кифленски клип  Grinning

# 149
Офффф...... идвам с нещо кофти.....за представлението утре с Митето

“ВАЖНО: Поради сериозен здравословен проблем с един от актьорите ни, представлението на 6-и юни се налага да бъде отложено. Ще публикуваме информация веднага щом бъде разрешен проблемът. Извиняваме се за причиненото неудобство и пожелаваме на Димитър Захариев бързо възстановяване!”

Confused Sad Дано да се оправи...каквото и да му е....
Баси, много тъпо ми стана

Общи условия

Активация на акаунт