ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 686
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кой каквото и да говори камерата обича Диана.
На последната снимнка е ужасно красива.

# 166
Яница, аз съм на косъм да се престраша да ѝ пиша на страницата с молба да го публикува тоя монолог, наистина е много хубав. Ама ми е неудобно, да му се не види и се назландисвам, все едно ще ме изяде Grinning Някъде в личния ѝ профил май, не помня вече къде, но нейна приятелка беше писала, че освен всичко друго, и пее страхотно. Може да направят с Марио дует - той да свири, тя да пее Grinning

Дона, да, днес с Росита се заговорихме за един пост в една от Фейсбук групите, където е и майка ѝ и на мен ми хрумна, че може да има хубави снимки Grinning

# 167
Аха, аха и аз от този пост намерих майка ѝ Joy
Пиши ѝ, не вярвам данима нещо против.

# 168
Ми то е лесно да се каже "пиши ѝ", то и ние ти казваме "снимай се", ама...нали....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
Grinning Издирили сте майка ѝ? Grinning Биете ме.
Аз си мислех, че ми излизат някакви неща по стената, когато поства, защото имаме общи приятели, не съм забелязала, че си е заклюила профила. Grinning Агенти сте страшни.

# 170
  • София
Пък аз не посмях да го отворя Sad , може би защото ми стана тъпо от поредната грозна ситуация.
Не знам докога ще си го причинявам

# 171
Ми то е лесно да се каже "пиши ѝ", то и ние ти казваме "снимай се", ама...нали....Stuck Out Tongue Winking Eye

Е....друго е....да се изправиш лице в лице с него и да поискаш снимка...

Пък аз не посмях да го отворя Sad , може би защото ми стана тъпо от поредната грозна ситуация.
Не знам докога ще си го причинявам
Росита, сложен въпрос...

# 172
Димитрова, не, бързам да кажа, че не съм дирила никого! Grinning
Просто в едната Фейсбук група са сложили снимката на Велислав със сина му и една т.нар. дама се е изказала много грозно за него в стандартен стил. И отдолу майката на Диана е писала нещо от рода на - недейте така, това е партньорът на дъщеря ми във филма. Е оттам до цъкването върху профила ѝ е една капка любопитство Joy

# 173
Е....друго е....да се изправиш лице в лице с него и да поискаш снимка...
Дона, значи, ще те влача, но ще се снимаш! Grinning

хахахах Москита, само капка ли е било любопитството?  Grinning Grinning

# 174
Яница, аз съм на косъм да се престраша да ѝ пиша на страницата с молба да го публикува тоя монолог, наистина е много хубав. Ама ми е неудобно, да му се не види и се назландисвам, все едно ще ме изяде Grinning Някъде в личния ѝ профил май, не помня вече къде, но нейна приятелка беше писала, че освен всичко друго, и пее страхотно. Може да направят с Марио дует - той да свири, тя да пее Grinning

Дона, да, днес с Росита се заговорихме за един пост в една от Фейсбук групите, където е и майка ѝ и на мен ми хрумна, че може да има хубави снимки Grinning
Диана е страхотна, писала съм й няколко пъти на лично да я похваля хаха, последно за рождения й ден, престраших се. GrinningВсеки път отговаря много мило, дори и със закъснение да е. Та не вярвам да  има проблем, ще ти отговори 100%.

И последната й снимка да постна тук. Ох, уникална е. Heart Eyes

# 175
Това видео с монолога й от кандидатстването мисля, че до скоро го имаше и в публичния й профил, но сега и там го няма. Жалко. Изпълнението й наистина беше на много високо ниво. Не случайно е била приета първа по успех. Simple Smile
Москита, това с писането не е лоша идея. Помисли още малко...

# 176
Димитрова, какво стана с твоето питане, аааа, не съм забравила? Joy

# 177
Просто в едната Фейсбук група са сложили снимката на Велислав със сина му и една т.нар. дама се е изказала много грозно за него в стандартен стил. И отдолу майката на Диана е писала нещо от рода на - недейте така, това е партньорът на дъщеря ми във филма. Е оттам до цъкването върху профила ѝ е една капка любопитство Joy
добре де, защо трябва да се публикуват в групите? Но Велислав откъде да знае..ще стане така, че ще си направи акаунта приват.

# 178
Обаче, моят положителен коментар за Велислав, под същата тази снимка, събра 16 лайка Yum
Йеййй !

# 179
Ма вие като сте такива смелчаци, що не ѝ пишете вместо мен, м? Ето Яница даже си е най-добра приятелка с нея Grinning

Хъмбъл, нека публикуват, ама да имат малко възпитание. Между другото, като изключим тази, хм, дама, дето се е изказала в началото, след това постовете бяха ужасно мили и изразяваха възхитата си от работата му, така че като цяло преминаха кротко нещата. Поздравиха и майката на Диана, че има чудесна дъщеря и така. Simple Smile

И понеже днес е ВеДиДи, едно клипче с Велислав и с Теодора Духовникова, която слушах с лееека липса на интерес до момента, в който каза - е, всички знаете, че истинските актьори се доказват в театъра и там ме загуби и превъртях да слушам само ромоненето на батковия глас Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=gJ3lRiwBIjI
Пускам ви го, защото както знаете, много го обичам рошав и къдрав Grinning

Общи условия

Активация на акаунт