ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 745
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
И аз така - едни и същи негови качества ги откривам почти при всяко интервю и винаги се впечатлявам. Май вече се превръщам в истинска фенка, защото той не е мой тип външно /сега, нали, няма да ходя на кладата за това!/, само вече съм свикнала с носа му и отчитам топлия поглед Simple Smile

# 211
Не се притеснявай...май само аз писах неемоционално, строго-критично-актьорски - другите изляха едни любими любовни сцениииии и стана аморе аморе!!! Така че.....Joy
Хахахах моето пък си беше цял анонс, ама по-добър от тия за сериала. Joy Ако взема да казвам кои са ме впечатлили трябва да изброя всичките и ще стане един ферман, мани мани. Joy

# 212
Хахаха, Дона, ако тръгнем да споделяме любими моменти, аз направо наедро ще давам - на цели епизоди Joy

Перличке, да, мен това продължава да ме впечатлява силно в него всеки път, като го чета или слушам - цялото му поведение говори в стил "да, суетен съм, естествено, старая се да го контролирам. Да, егото ми не е малко, и с него се оправям". Има своето самочувствие и заедно с това е достатъчно уверен и осъзнат човек, за да споделя открито, че притежава тези качества. Което е нормално и всеки от нас ги има, все пак, при някои повече Grinning

Както веднъж каза Билалов - при актьора егото е малко в повече и е част от професията.
Хубаво е, че го държи под контрол и, както каза Ели, жена му го държи на земята.
Комкото и да е, трябва да имаш самочувствие и малко его, за данупражнявал професията им.

# 213
Ели, в тоя ред на мисли - чакам те да изгледаш Търси се и след това да споделиш с нас впечатленията си Simple Smile

Дона, не е вярно! Факт е, че съм ти в сивата гама и не ме забелязваш, но  аз си ги писах съвсем по заданието. Rolling Eyes

Перличке, засега няма да ходиш на кладата, но не е сигурно дали няма да се озовеш там в един прекрасен момент Grinning Велислав със сигурност няма черти на хубавец. Обаче излъчването му е такова, че ти става ужасно симпатичен и неусетно намираш носът му за всъщност съразмерен Joy

На мен ми беше много приятно да прочета моментите ви, защото си припомних някои, които бях забравила Simple Smile

# 214
Ели, в тоя ред на мисли - чакам те да изгледаш Търси се и след това да споделиш с нас впечатленията си Simple Smile

Дона, не е вярно! Факт е, че съм ти в сивата гама и не ме забелязваш, но  аз си ги писах съвсем по заданието. Rolling Eyes

Ейййй, още ли се сърдиш....ти като Тони братче Joy Няма милост. Вместо аз да се сърдя Wink Намери още един такъв клип и миже да ти сложим малко розово за цвят Joy
Ох, ако взема да си изброя любимите моменти, ще ме изгоните от групата JoyJoy
Какво да гледа в Търси се?
Онова предаване на БТВ?

# 215
Перличке, засега няма да ходиш на кладата, но не е сигурно дали няма да се озовеш там в един прекрасен момент Grinning Велислав със сигурност няма черти на хубавец. Обаче излъчването му е такова, че ти става ужасно симпатичен и неусетно намираш носът му за всъщност съразмерен Joy

В тоя ред на мисли, в някои сцени в сериала от такъв ъгъл го бяха снимали, че изглеждаше перфектен.

# 216
Ама той ми е симпатичен, не се ли разбра...

# 217
Ама той ми е симпатичен, не се ли разбра...

Разбра се, аз само затвърждавам твоето усещане за симпатичност, като обяснявам, че тя се крие в благия му характер Joy

Яница, да, имаше моменти, в които си беше чудесен. А пък Митето седнал там в онзи епизод с бременната с рак да се подиграва на брат си за носа му. Той носът на Митето не е много нива над тоя на Велислав Joy

Дона, да, Ели сутринта беше сложила линк към предаването, което ме наведе на мисълта, че сега ще го гледа, затова чакам отзиви. Simple Smile

# 218
Що бе, моментът беше много як, по братски се бъзикаха Joy
Ехххх, любимите ми братски моменти - искам повече такива Heart Eyes Мерси, че каза в кой епизод е, от известно време я търся точно тая сцена - ако кажеш и номера...ще е супер

Пф, аз не съм го гледала...двете водещи не ги търпя

# 219
Дона, току-що влезе не в черната зона, а направо в черната дупка! Как може да не си го гледала, това е толкова прекрасно предаване с Велислав, че даже и двете водещи не могат да го развалят. Отивай на поправителен!

22-ри е епизодът. Simple Smile

# 220
Такаааа, изпълних си предизвикателството и писах на Диана за монолога. Joy Написах й, че в един форум има много фенки (демек ние Grinning), които много й се радват и я подкрепят и искат да гледат отново монолога й за НАТФИЗ, който междудругото е адски добър и тя се справя блестящо.  И ако може да го качи, за да му се порадваме. Joy Ще се гръмна докато ми отговори, ама се надявам да го направи. Grinning

# 221
Браво, Яница, брей какви сте смели девойки, много ви се радвам Heart

Значи само Митето остана неналазен. Дона, нещо да имаш да казваш по въпроса?

# 222
Хахаха, Дона, ако тръгнем да споделяме любими моменти, аз направо наедро ще давам - на цели епизоди Joy

Перличке, да, мен това продължава да ме впечатлява силно в него всеки път, като го чета или слушам - цялото му поведение говори в стил "да, суетен съм, естествено, старая се да го контролирам. Да, егото ми не е малко, и с него се оправям". Има своето самочувствие и заедно с това е достатъчно уверен и осъзнат човек, за да споделя открито, че притежава тези качества. Което е нормално и всеки от нас ги има, все пак, при някои повече Grinning
От запознанството ни разбрах едно, че когато себеувереността и, следствие от това,  самочувствието ти неминуемо пораства, егото изчезва. Или става неводещо.
Велислав не просто успява да наложи контрол над егото си, той не личи да има такова. Или то просто изчезва на фона на качествата му като човек : лъчезарен, човечен, търпелив, изключително любезен, земен.
😍 и аз не говоря като влюбена тийнейджърка. Който има щастието да се запознае с него, ще разбере, че в нищо не съм преувеличила.
 😎

# 223

Москита, смели смели, ама само зад клавиатурата. Както неведнъж съм казвала - ако я видя на живо просто ще си глътна граматиката или ще кажа възможно най-тъпото нещо. Joy

# 224

Москита, смели смели, ама само зад клавиатурата. Както неведнъж съм казвала - ако я видя на живо просто ще си глътна граматиката или ще кажа възможно най-тъпото нещо. Joy

Аз затова предпочитам да не ме срещат. Не за друго, ама да не се разочароват от фенките си Joy

Хъмбъл, просто човек, който е в хармония със себе си и околния свят, живее в хармония и с егото си. И егото му е добре нахранено и спи, а не се пъне да изпъква на всяка дума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт