ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 651
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Това е сайта на фестивала в Стара Загора    http://thegoldenlinden.com/category/%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0% … D0%B8%D0%BB-2018/

Ще дебнем  за наградите Grinning
А в това промо май мернах Хъмбълчето  /около  90-тата сек./
http://thegoldenlinden.com/%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC … 0%BE%D0%BD%D0%B0/
Така ли е ?

# 466
Здравейте, здравейте, изпита е взет Simple Smile

Велислав е спечелил, браво, заслужава го, много силна роля Simple Smile

Фифф, браво и за твоя изпит Simple Smile
 Ще кажа наздраве на всички за - изпити, награди или защото е хубав деня просто Grinning

# 467
Майчееее, честито! Тази вечер ще отворя още една от 8те! Във ваша чест!
Хъмбъл, много брада, много нещо този левент Sad

Бих се радвала да гледам Христо Терзиев и Леонид Йовчев Simple Smile

# 468
Майчееее, честито! Тази вечер ще отворя още една от 8те! Във ваша чест!
Хъмбъл, много брада, много нещо този левент Sad

Бих се радвала да гледам Христо Терзиев и Леонид Йовчев Simple Smile

Дона, ако не се лъжа Христо Терзиев беше пациентът, който открадна мотора на Тони. Grinning

# 469
Еееееее, по дяволите! Да съберем пари на Тони за нов мотор, че да върнем Христо Терзиев като крадец в сериала?

DMS motor za Tony

# 470
Еееееее, по дяволите! Да съберем пари на Тони за нов мотор, че да върнем Христо Терзиев като крадец в сериала?

DMS motor za Tony

Извинявам се, че ти съсипах надеждата хаха, ама поне си го видяла в сериала. Joy Иначе е готин и добре игра, за малкото време в което беше  в епизода, жалко, че си изгърмяха патроните с него. Grinning

# 471
Абе отнякъде ми е познат този. Хъмбъл ще ме подсетиш ли? Grinning
Димето от Столичани в повече😀

# 472

DMS motor za Tony

Извинявам се, че ти съсипах надеждата хаха, ама поне си го видяла в сериала. Joy Иначе е готин и добре игра, за малкото време в което беше  в епизода, жалко, че си изгърмяха патроните с него. Grinning

И за пореден път, добре, че не си изгърмяха патроните с Димитър по-рано!!!!
Жалко за Христо, готин е

# 473
Това е сайта на фестивала в Стара Загора    http://thegoldenlinden.com/category/%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0% … D0%B8%D0%BB-2018/

Ще дебнем  за наградите Grinning
А в това промо май мернах Хъмбълчето  /около  90-тата сек./
http://thegoldenlinden.com/%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC … 0%BE%D0%BD%D0%B0/
Така ли е ?
младо и стройно беше преди 5 години Хъмбълчето😢

# 474
Абе отнякъде ми е познат този. Хъмбъл ще ме подсетиш ли? Grinning
Димето от Столичани в повече😀

Оуу, вярно бе, мерси. Ами то кога беше, забравила съм. Joy Там нещо не ме грабна обаче, сега може и да има развитие.

# 475
  • Там,където се събуждам щастлива.
Баси патките,  под поста за Велислав пак Банков...

И в другата тема така! Не може да не се спомене Юли! Ами, порадвайте се за един артист и след това пуснете, че друг е спечелил!

# 476
Що се ядосвате? Аз пък си мисля как в момента нашето момче взима поредната награда и поредното признание за работата си и ми е густо Nature Sun With Face

# 477
Що се ядосвате? Аз пък си мисля как в момента нашето момче взима поредната награда и поредното признание за работата си и ми е густо Nature Sun With Face
следя ги от другия акаунт, но не влизам. Не ми се образуват нерви, имам си достатъчно други занимания,  които да ме косят 🙄

Иначе Димето сега вече е мъж, тогава беше едно слабо момченце. Съвсем друг в сега. Е, все така рус, но човекът не може да угоди на всички 😁😎😃

# 478

Ще ми се да ми е густо, ама пуст характер, не ми дава да си затворя Фейса... Там стана пак за пореден път дроб сърма и вече не се трае.. Имам нужда от медитация и спа център Grin

# 479
Хора, с цялата ми любов ви казвам,че трябва да се научите да се щадите. Нито ще ви разберат, нито ще приемат нещата, които им казвате. Единствено ще си образувате нерви. Просто не влизайте на тия места. Хейтът няма да спре, но добрата новина е, че на Велислав грам не му пука. Не бива да ви пука и на вас. Hug

Майче (браво за изпита Hug) пусни някое готино гифче с готин батко за отваряне на чакрите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт