ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 604
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Абе Дона, мислех, че Тони е твоят човек... Не така рязко де, все някоя ще му върже Simple Smile За протокола: и аз не харесвам снахата.

# 586
  • София
Ех, сега колко всичко да е дал Марио, за да отбягва Зорница Simple Smile. Верно е, опита се, но опитите му бяха хилави - тъкмо  реши да е твърд и да стои надалеч и хоп нещо се случи и той тича я да я спасява, я да я утешава Simple Smile. Нея я нямаше 1-2 седмици или де да знам колко, и като се появи Марио не можеше да стои далеч от нея, даже на няколко пъти си беше мръсник, как и говореше.  Неслучайно Зорница му каза, че  е бил непостоянен и колеблив към нея.

Мдаа, тази сцена със спящата Зорница е много хубава, не мога да си кривя душата. Тогава още му давах шанс на Банков Simple Smile.

Дона, нали Тони чу Зорница, която каза, че обича поезия. Ттой веднага включи на тази вълна, по детински романтично и смешно, какъвто си е всъщност.

Ми не, не, не мога да ви смогна, тъкмо да се изкажа по една тема и вие две други сте изкоментирали Simple Smile

# 587
Роси, ама тук няма ред на темите - кой когато смогне, ние сме умни момичета и можем да следим мисълта по много нишки Grinning

Абе опита се да стои надалеч - каза й, че е грешка, после за малко се върна при нея да я спасява, ама после дави паяка, задява Пламена, после се сръфаха след бара, той за 153-ти път я заяде за секса. Ако Зорница не беше разбрала истината за Пламена, не знам къде щеше да му излезе края.

# 588
Абе Дона, мислех, че Тони е твоят човек... Не така рязко де, все някоя ще му върже Simple Smile За протокола: и аз не харесвам снахата.

Хахахха, междудругото аз изобщо не обичам да чета поезия, всеки път съм  whatever.... Joy “Прощално” ме докосна донякъде за пръв път миналия сезон, може би заради историята, с която беше обвързано. Като ми кажат - ама не харесваш Вапцаров, Дамян Дамянов?? Как може? Еми...тц... Само сонетите на Шекспир харесвам.
Иначе Тони е моят човек, да Joy Е, признавам му това, че се постара да разбере какво хареса Зорница и да я сваля по този начин.

Не ми говори за снахата...как ще гледам, не знам Sad

# 589
Москита, тя тогава Зорница щеше да се е разправила с Тони - разбирай щеше да е сложила много по-рано и по-рязко границата помежду им /не с лошо, разбираш ме/, та нямаше да й се наложи да скучае докато слуша поезия. Гарантирам.

# 590
Междудругото под черно-бялата снимка на Велислав във ФБ групите една дама е написала “Само да ми падне..”  Joy Хвала на такива жени с вкус!!!

# 591
Москита, тя тогава Зорница щеше да се е разправила с Тони - разбирай щеше да е сложила много по-рано и по-рязко границата помежду им /не с лошо, разбираш ме/, та нямаше да й се наложи да скучае докато слуша поезия. Гарантирам.
Както се хвалех, че всичко разбираме, така ти изгубих мисълта Joy Кога щеше да се е разправила с Тони?
Иначе тя колко пъти сложи границата, ама той бута ли бута с рогцата. Сега се надявам, че вече няма да посяга на снаха си Joy

# 592
Междудругото под черно-бялата снимка на Велислав във ФБ групите една дама е написала “Само да ми падне..”  Joy Хвала на такива жени с вкус!!!
заразиха са от верговиците😂

# 593

Бе поне не му пишат на стената, че бил истински мъж и да се върнел да вкара Зорница в правия път Joy

# 594

Бе поне не му пишат на стената, че бил истински мъж и да се върнел да вкара Зорница в правия път Joy
и това ще стане..помни ми думата😃

# 595

Горкия Велислав.
Предлагам двамата с Вергов да се съберат на по 40 градусово 12 годишно и да четат коментарите във Фейсбук Joy

# 596
Силно се надявам да си запазят добрия тон и ако може без ох, ах и въх в негово присъствие.

# 597
Перличке, аз пък за разлика от Диана това харесвам ужасно много в героинята й. Бори се докрай и не се отказва. Трудно й беше, ама я как я носиха на ръце накрая Wink Ако се беше отказала, Тони щеше да й реди поетични слова, а тя да умира от скука. Grinning
Както се хвалех, че всичко разбираме, така ти изгубих мисълта Joy Кога щеше да се е разправила с Тони?
Иначе тя колко пъти сложи границата, ама той бута ли бута с рогцата. Сега се надявам, че вече няма да посяга на снаха си Joy
От по-горния ти пост взех мисълта. Нали обсъждахме какво щеше да стане, ако се беше отказала. Не мисля, че щеше да остави Тони да е толкова напорист.

Скрит текст:

Горкия Велислав.
Предлагам двамата с Вергов да се съберат на по 40 градусово 12 годишно и да четат коментарите във Фейсбук Joy
А ти от къде знаеш, че не го правят, а? Joy

# 598
Сцената беше си сладурска, особено като разбра, че тя му е вързала тенекия съвсем умишлено, то се подразбираше,  беше си взела възглавница и одеяло.
Дона, говори ми, аз съм се разрошила здравата, все едно ме е брулил вятъра цяла нощ Joy

И аз имам подозрения, че ако не беше разбрала за Пламена, хич нямаше да се доближи до него повече. Той в бара така демонстративно отиде при момичето и го направи само за да я подразни. Когато го побутваше по един лукав начин да си признае, че нищо не е имало с мацката, а той си мисля щеше да я остави да си мисли, че е прекарал нощта с нея, ако Зори не беше разбрала, тя за това и му каза, че се прави на такъв какъвто не е.

Ей, хора, по-бавно, докато напиша нещо и вече над 10 нови поста Joy

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 10:25 от maichetoo0o

# 599
Е защо докато иска да е с Марио да не реже Тони, а ако се беше отказала от него, щеше да пореже Тони? Нямаше ли да е по-логично да си каже, че няма.какво да се занимава с Марио и да си се заиграва там с Тони, поезията, бонбоните Grinning

П.п. спирам да пиша, че се улях Close

Общи условия

Активация на акаунт