На море в България 2018! - 2

• 92 377
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Ние тази година се спряхме на Томас Резиденс.
Някой с актуална информация?
Сега от плажа.

Имат си чадъри пред хотела на басейна и можеш само да отиваш да се къпеш в морето. Паркингът се вижда от дясно на хотела на едната снимка. Пълен е с коли и явно и хотела е пълен. Във Визит вече има отзиви от предходната седмица и са добри.

# 271
  • Пловдив
Здравейте. Някой може ли да ме насочи към къща на българското Черноморие за две семейства?

# 272
Здравейте!
Ние тази година се спряхме на Томас Резиденс.
Някой с актуална информация?
Сега от плажа.

Имат си чадъри пред хотела на басейна и можеш само да отиваш да се къпеш в морето. Паркингът се вижда от дясно на хотела на едната снимка. Пълен е с коли и явно и хотела е пълен. Във Визит вече има отзиви от предходната седмица и са добри.

Фаталина,много благодаря! Kissing FaceСтрахотна си!
Видях във визит.
Ти до кога си там? Ние сме от 1 юли.Не знам времето как ще е.Гледам прогнозата –не го дават май някаква жега да е.Водата в морето топла ли е?

# 273
Видях във визит.
Ти до кога си там? Ние сме от 1 юли.Не знам времето как ще е.Гледам прогнозата –не го дават май някаква жега да е.Водата в морето топла ли е?
Pamelita, ти си преди мен, ще чакам отзиви, ние сме в Томас през август.

# 274
Видях във визит.
Pamelita, ти си преди мен, ще чакам отзиви, ние сме в Томас през август.

С удоволствие ще пиша и от там. Blush

# 275
Момичета,как стои въпроса с местата за паркиране в ''Бела Виста"/Синеморец ? Последните коментари във Визит от юни са доста кофти,хората се оплакват,че няма....Хотела има ли паркинг и ако е пълен,има ли др.места наоколо ?

Паркингът е много , много малък Има места по улиците около хотела , ние и двете години , в които бяхме там , паркирахме под едно дърво до плажа  на сянка , а и  в колата си държахме всички кофички , лопатки , басейни , дюшеци . Много удобно беше

# 276
Pamelita, тук съм до 24.06.  Трудно подвижна съм иначе можеше да снимам и по-отблизо. Чадърите на Саут бийч са по средата на плажа, а на Томас са в южния край. Температура на въздуха 30 гр., но е ветровито на плажа и има вълни. Морската вода също е много топла.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 15:45 от fatalina

# 277
Pamelita, тук съм до 24.06.  Трудно подвижна съм иначе можеше да снимам и по-отблизо. Чадърите на Саут бийч са по средата на плажа, а на Томас са в южния край. Температура на въздуха 30 гр., но е ветровито на плажа и има вълни. Морската вода също е много топла.

Много ти благодаря!Приятна почивка!

# 278
За Поморие някой с препоръка?

# 279
За Поморие някой с препоръка?
По-добре питай в темата за Поморие.   http://www.bg-mamma.com/?topic=1039645.30

# 280
  • Плевен
 За интересуващите се от Топола Скай - обадих се в хотела. Казаха, че хотелската част е напълно готова и вече работи. От Аквапарка не са пуснати още 3 пързалки. Всъщност една, от която излизат три. Останалите работят. Последните ще бъдат готови на 26 юни. Дано да е разчистено наоколо и да е така, както казаха. То за възстановяване на съсипаните тревни площи сигурно за догодина ще се надяваме.

# 281
В Белла Виста съм, харесва ми храната - всичко е вкусно - дори кашкавалът сутрин. Плажът е ок, ползваме платената част - 5л лв чадър, 5 лв - шезлонг, важи за целия ден - може да се прибереш в хотела и после се връщаш пак, без да плащаш, само пазиш касовата бележка. Има и свободна зона. Водата в морето е топла, времето също - без облаци.
Питайте, ако нещо ви вълнува Simple Smile

# 282
В Белла Виста съм, харесва ми храната - всичко е вкусно - дори кашкавалът сутрин. Плажът е ок, ползваме платената част - 5л лв чадър, 5 лв - шезлонг, важи за целия ден - може да се прибереш в хотела и после се връщаш пак, без да плащаш, само пазиш касовата бележка. Има и свободна зона. Водата в морето е топла, времето също - без облаци.
Питайте, ако нещо ви вълнува Simple Smile
Супер !! Ресторанта има ли тераса,намират ли се свободни места вечер ? Някъде бях чела,че не във всички части е разрешено тютюнопушенето,така ли е ? Иначе от други места знам,че и тази година анимацията е на високо ниво,предполагам ще го потвърдиш Simple Smile

# 283
Момичета, препоръчайте ми хубав хотел на южното черноморие. Трябва да има басейн задължително, както и да е близо до плажа. 4 или 5 звезди. Тази година голяма чуденка пада....
Благодаря предварително!

# 284
Писах и в темата за Приморско ,ама да питам и тук ,някой с пресни впечатления?Шумотевица ли е много?Може ли да се почива вечер поне?Притеснява ме и това (знам че е вредно)че се завличаме на плажа в 11ч което си е революция с дъщеря на 16 г.Тъкмо ще се настаним на плажа и в 13.30 най късно трябва да се връщаме ,че ще изпуснем обяда?Малко като  лагер от соца...мислех ,че като е алл.инкл. нон стоп им работят ресторантите?И тази сладкарница с еспресото се плаща така ли?

Общи условия

Активация на акаунт