На море в България 2018! - 2

• 92 391
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia, Младост 3
В Казабланка са само студиа и апартаменти, като студиото е достатъчно голямо за двама души с дете, но не знам дали е ок диванчето, което се разтяга за спане. Ние още сме с кошарка и детето спи в нея.
За рекичката не знам, ние миналата година бяхме с изглед дворчето над ресторанта и беше много приятно, морето се виждаше странично, басейнът също.

# 256
Thinking
Някой може ли да ми каже нещо за Аркутино Фемили Ризорт в Созопол ?

Виж във визит.Коментарите от тази година са много положителни !!

# 257
Thinking
Някой може ли да ми каже нещо за Аркутино Фемили Ризорт в Созопол ?

Виж във визит.Коментарите от тази година са много положителни !!
Този хотел не е в Созопол, а чак след Дюни и Св.Тома. Коментираше се, че има много комари.

# 258
Миналата година се бях засилила за резервирам там (Аркутино),но мъжът ми ме разубеди точно по тази причина!Щом имало езеро наблизо-съответно щяло за има комари!Детето го правят на решето,дори репеленти не му  помагат!!!Иначе отзивите  на клиенти на сайта на съни турс наистина са преобладаващо положителни!А проблема с липса на български персонал явно е масово явление!

# 259
Веси,и аз не резервирах заради комарите,моя мъж също ме разубеди.Но следя отзивите за хотела Simple Smile

# 260
Това с комарите си е кошмар ,те направо пиршество си правят с мен и със щерката.За това отхвърлих няколко оферти.Моля да споделите район в който не са много та да търся там.Съвсем сериозно не знам къде да гледам вече.Искам да е на голям хубав плаж.Ама на плажа.С басейн,сега храната не ми е приоритет ,мога с нея мога и без!

# 261
За комарите е вярно,но се опитват хората да се справят с тях.Ние бяхме там от 2-9.06.Минава машина и пръска вътре в комплекса.Но си ги има.Много сме доволни отново,както бях писала и преди на нас това ни е 4 година,имаме резервация и септември.За първи път ползвахме и вечерята в Ал-а карт ресторанта беше перфектно,италианска кухня с преобладаващо морски деликатеси.Много,много съм доволна и от персонала,вежливи,приветливи начело с управителката.Дори камериерките в притеснението си от неразбирането на езика изглеждат сякаш се забавляват.Това което силно ме напрегна е мястото където са принудени да спят,в един заграден "обор" в няколко фургона,перат си дрехите на ръка,при такива перални и сушилни толкова ли не могат поне това да им спестят?
Ако някой го интересува нещо конкретно съм насреща.

# 262
Звучи ми примамливо, че има в близост резерват,а и този остров св.Тома!Пише че плажът бил много чист и хубав...То две добрини няма!Близо ли е плажа до хотела?

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 21:23 от vesi buhova

# 263
Плажът е приказен,пясъчните дюни също.Вървейки към плажа отстрани по дюните се виждат следи на костенурки,много често и самите тях.
Плажът е на 800 мои крачки,умишлено ги броих както и времето което на мен ми отне да стигна от хотела до плажа-7 минути бавно темпо,след обилно похапване на обед  Mr. Green
[imghttp://www.img-share.eu/f/images/528/IMG_20180604_1211221VnEdQ8xiekbgEmpGpE5K1529433616_sredna.jpg][/img]

# 264
Плажът е приказен,пясъчните дюни също.Вървейки към плажа отстрани по дюните се виждат следи на костенурки,много често и самите тях.
Плажът е на 800 мои крачки,умишлено ги броих както и времето което на мен ми отне да стигна от хотела до плажа-7 минути бавно темпо,след обилно похапване на обед  Mr. Green
[imghttp://www.img-share.eu/f/images/528/IMG_20180604_1211221VnEdQ8xiekbgEmpGpE5K1529433616_sredna.jpg][/img]

Страхотно е!!!
Heart Eyes

# 265
Не можах да намеря свободен сносен апартамент за датите, които ни интересуваха (началото на август) никъде (на приемливи цени). В крайна сметка резервирах в Шато Ахелой. Харесаха ми снимките и отзивите в букинг. Разбрах, че там плаж няма, така че ще плажуваме в Несебър, Поморие, Слънчев бряг. Стискам си палци комплексът да е добър, настроението ние си го носим Simple Smile

# 266

Къде е това?

# 267
sasi6 Аркутино Фемили Рисорт,показала съм снимка от плажа,кристално чистата вода и на какво разстояние е хотела от плажа,тъй като това бяха въпросите към мен.

# 268
  • Пловдив
Отзиви за Лозенец?

# 269
Здравейте!
Ние тази година се спряхме на Томас Резиденс.
Някой с актуална информация?

Общи условия

Активация на акаунт