На море в България 2018! - 2

• 92 188
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, група! Ще помогнете ли с малко инфо. Дайте идея за място с хубав, плитък плаж, който и да има голяма свободна зона, ако може и да се ходи без кола. И в градчето, селцето да има къде да се хапне и да се разходят децата Simple Smile Повече от 15 години не съм ходила на бг море, и за нищо не мога да се сетя. А , много ми се иска да заведа дребните за няколко дни, сега през юни Simple SmileБлагодаря на всички!
Какво имаш предвид като казваш да се ходи без кола, до плажа ли или до самото населено място? Дай повече инфо какво предпочиташ  като настаняване до каква максимална цена? Сега през юни има доста повече възможности, а свободна зона има на всеки плаж.

# 76
  • Plovdiv
Пеша до плажа, но не е задължително. Исками се да е около Бургас и по-скоро ме интересува локация, чудя се къде да ги заведа. Плажа ми е най-важното Simple Smile Хотел/вила/ апартамент ще си намеря лесно, точно защото още не е сезон, пък и мисля да отидем през седмицата. С две малки деца съм, на година и на три.

# 77
  • София
Пеша до плажа, но не е задължително. Исками се да е около Бургас и по-скоро ме интересува локация, чудя се къде да ги заведа. Плажа ми е най-важното Simple Smile Хотел/вила/ апартамент ще си намеря лесно, точно защото още не е сезон, пък и мисля да отидем през седмицата. С две малки деца съм, на година и на три.

Сарафово, Поморие, Равда, Черноморец .

# 78
Отиваме в Блек Сий Стар на плаж Градина в Събота, ще пиша отзиви.

И ние сме там от 17-ти. Ще ми е интересно да споделите мнение, за да съм по-подготвена. Тръгвам с някой резерви. Дано поне на време да случим.

# 79
  • В.Търново
Плажовете на Равда и Черноморец не са големи.Нс Поморие в новия град, ако не са наслагвали навсякъде чадъри.Голвми плитки плажове южния на Китен, южния Приморско, Перла, ММЦ, Градина.

# 80
http://www.lapni.bg/offer/35829/%D0%9B%D0%AF%D0%A2%D0%9E-2018-%D … D0%B4%D0%B5%D0%BD

Тази станция дали е в лудницата, или на спокойно място newsm78

# 81
  • софия
НИКОГА Не РЕЗЕРВИРАЙТЕ В САУТ БИЙЧ!!!

# 82

Защо? Как е положението там?

# 83
  • софия

Мега зле. Лошото е, че Съни турс се държат безобразно.

# 84

Мега зле. Лошото е, че Съни турс се държат безобразно.
може ли да споделиш повече подробности!

# 85
В Свети Влас има ли някакви забавления за деца, които да не са към конкретен хотел и само за гостите му?

# 86
  • софия
Fatalina, посрещна ни рецепционистка, която беше хваната от гората. Не знае къде е паркинга, нито къде е апартамента ни. Стаите са мръсни и допълнителното легло счупено. Вдигнах скандал, говорих със Съни турс , те и хотела ни отговориха за толкова пари , това било. Смениха ни стаята, изчистиха я. Храната, ами ако това е инклузив, аз съм трамвай. Догодина се връщам в Серенити.

# 87
  • There I was on a July morning
http://www.lapni.bg/offer/35829/%D0%9B%D0%AF%D0%A2%D0%9E-2018-%D … D0%B4%D0%B5%D0%BD

Тази станция дали е в лудницата, или на спокойно място newsm78
На спокойно място е, в края на Слънчев бряг и е близо до плажа. Преди няколко години почивахме там, но тогава станцията имаше частен плаж с чадъри и шезлонги, включени в цената и беше много спокойно. След това премахнаха тази екстра. Базата е типичен соц, но има приятен парк, зеленина и игрища.

# 88
Fatalina, посрещна ни рецепционистка, която беше хваната от гората. Не знае къде е паркинга, нито къде е апартамента ни. Стаите са мръсни и допълнителното легло счупено. Вдигнах скандал, говорих със Съни турс , те и хотела ни отговориха за толкова пари , това било. Смениха ни стаята, изчистиха я. Храната, ами ако това е инклузив, аз съм трамвай. Догодина се връщам в Серенити.
Благодаря! А плажът как е? Ходихте ли вече? Действително ли има включени чадъри и шезлонги?
Съвсем ли нищо не може да се избере за хапване и напитки? Какво предлагат на отделните хранения?
Басейнът работи ли и чист ли е?
Извинявай, че те занимавам, но искам да си представя картинката и при необходимост да търся варианти за смяна на хотела.

# 89
  • Сф
В Свети Влас има ли някакви забавления за деца, които да не са към конкретен хотел и само за гостите му?
Преди години ходих, луна парк тип циганийка имаше в центъра на Равда.Иначе Сл бряг- аквапарковете, може би и Несебър по центъра( м- у Стария и новия град да има). Има и автобуси и с кола- но трафика е ужасен. Елените не препоръчвам.Детски площадки има във Влас пред големи хотели, на пек повечето Simple Smile на плажа има това онова, басейни също могат да се ползват. Но това ми е инфо на 5 години.
Ужасно беше с паркирането, не вярвам да има промяна към по- добро.
Въпреки че ми е старо инфото, не се пише много за Влас по форума, та затова споделям.
Опа, и около амфитеатъра организираха някакви забавления.

Общи условия

Активация на акаунт