На море в България 2018! - 2

• 92 358
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета,как е плажа в Равда?Става или не?

# 286
  • There I was on a July morning
Според мен - не става, тъй като е малък, тесен и пренаселен.

# 287
Не става. Освен горното и много мръсен. Никога не бих се върнала на Равда. Има сносни хотели, но плаж НЕ!

# 288
  • София
Някой на Каваци да е в момента? Колко струва платената зона? Какви заведения за хранене се препоръчват (става дума около хотел Мирамар) Пращам бабата , дядото и внучето в Мирамар и ми е притеснено какво и що. Като ги знам какви са Sad блейки и стреснати Thinking ще има да се въртят и да се чудят, не са били там...

# 289
Някой на Каваци да е в момента? Колко струва платената зона? Какви заведения за хранене се препоръчват (става дума около хотел Мирамар) Пращам бабата , дядото и внучето в Мирамар и ми е притеснено какво и що. Като ги знам какви са Sad блейки и стреснати Thinking ще има да се въртят и да се чудят, не са били там...

Не съм там в момента, но цените са същите отпреди - чадър+шезлонг: 30 лв. Доста скъпо е.Плажа е на Грийн Лайф Бийч Ризорт и само техни туристи ползват отстъпки.Иначе има достатъчно свободна зона. За заведенията ти бях отговорила малко по-напред в темата,мисля че пак беше питала.

# 290
  • София
Благодаря много, да,  за заведенията видях и съм предала, но аз пак да питам , ако има нещо "прясно", като инфо или нещо друго... мерси... ама много скъпо с тия чадъри.... Anguished  явно чадъри няма да вземат... или на хотелския басейн или ще купуват чадър за свободната зона

# 291
Не става. Освен горното и много мръсен. Никога не бих се върнала на Равда. Има сносни хотели, но плаж НЕ!
Peace
       Подкрепям...плажа е ужасен!

# 292
Кажете някой хотел или къща за гости с басейн за нощувка за двама? Около Бургас за е, 50-100км.

# 293
Писах и в темата за Приморско ,ама да питам и тук ,някой с пресни впечатления?Шумотевица ли е много?Може ли да се почива вечер поне?Притеснява ме и това (знам че е вредно)че се завличаме на плажа в 11ч което си е революция с дъщеря на 16 г.Тъкмо ще се настаним на плажа и в 13.30 най късно трябва да се връщаме ,че ще изпуснем обяда?Малко като  лагер от соца...мислех ,че като е алл.инкл. нон стоп им работят ресторантите?И тази сладкарница с еспресото се плаща такпа ли?
Ако питаш за Приморско дел сол, то имат междинни хранения на барчетата - пици и т.н. Дори от днес вече е УОИ с вносен алкохол. Само в хотели с 24 часа ОИ  има постоянно храна. В останалите е в определени часове, но те обичайно се припокриват. Когато храненията приключат в основния ресторант, стартират на баровете. Във визит първите отзиви от този сезон са много добри.

# 294
Fatalina ,много благодаря за отзива .За алкохола прочетох ама ние не пием...много ми е напрегната работата и ми трябва релакс ,май ще се откажа .Приморско е навалица ,за щерката добре ама тя ще си вземе нейното с лагера в Китен та ще търся нещо тихо!Мерси все пак!

# 295
Fatalina ,много благодаря за отзива .За алкохола прочетох ама ние не пием...много ми е напрегната работата и ми трябва релакс ,май ще се откажа .Приморско е навалица ,за щерката добре ама тя ще си вземе нейното с лагера в Китен та ще търся нещо тихо!Мерси все пак!
Спокойно разгледай оферти за Сл бряг когато си в комплекса не можеш да кажеш,че  е лудница.Единствено главната улица и то вечер.Има къде да се разхождаш ,голяма плажна ивица заведения много.     

# 296
Спокойно разгледай оферти за Сл бряг когато си в комплекса не можеш да кажеш,че  е лудница.Единствено главната улица и то вечер.Има къде да се разхождаш ,голяма плажна ивица заведения много.     

Жената търси спокойствие, ти я прати в най-голямата лудница не по черноморието, а на Балканите Grinning
Ако искаш по-спокойно място, препоръчвам Поморие.

# 297
😅😅😅😅😅😅 ааа от министерството ще се погрижат да ми е тихо !!Ще погледна Поморие , мерси за съвета!

# 298

Жената търси спокойствие, ти я прати в най-голямата лудница не по черноморието, а на Балканите Grinning
Ако искаш по-спокойно място, препоръчвам Поморие.
Я стига ти била ли си или говориш ей така.Ако си в комплекс забравяш за лудницата няма я.Само вечер по главната на плажа има достатъчно място.Както си го направи човек.

# 299
  • Пловдив
Препоръка за Поморие?

Общи условия

Активация на акаунт