На море в България 2018! - 2

• 92 320
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
На Кранево е страхотно, обиколих ги тази година повечето плажове в района на Балчик и не стават повечето. Най-много ми харесва на Кранево и на Албена, Бялата лагуна беше изключително мръсна и пясъка и водата. Болата е хубаво, но е по-далече от Кранево.
Аз съм била в Кранево преди няколко години, три години подред, много ми хареса, но наистина явно минават течения и вълнения през тази местност и има ограждения в морето, където е забранено да се влиза. На Болата също много ми харесва, но не знам сега как е, била съм там преди 10 години. Разгледах Кибела бийч и си го харесах, там ще се ходи. Благодаря за информацията. Kiss

# 376
Здравейте отново.Сега ме интересува  Хотел Форест Бийч - Приморско , някакви мнения? Далече ли е плажа, храната как е?

# 377
Здравейте отново.Сега ме интересува  Хотел Форест Бийч - Приморско , някакви мнения? Далече ли е плажа, храната как е?

Не съм ходила в хотела, за обстановката не мога да кажа нищо. Но бях миналата година началото на септември на бунгалата там, които са до хотела. Така че на въпроса ти: хотелът е на по малко от 10мин пеша от плажа, а ресторантът, където е храненето, е точно срещу хотела. Мин.година храната беше много вкусна и разнообразна, персоналът беше достатъчно, беше чисто и имаше от всичко по много. Но още веднъж казвам, това беше в края на сезона. Даже и комари почти нямаше, плажът беше чист, и не беше "пренаселен", но все пак имаше достатъчно хора. Брегът е плитък и е подходщщо за деца, морето беше спокойно.

# 378
  • Берлин
А може ли инфо за бунгалата?

# 379
Бях във Вили Ропитамо. Прилични са. Едно помещение с едно двойно ми едно единично легло, телевизор,бюро, стол и гардероб, климатик. Много малка кухничка е второто помещение, в която има кана за вода, хладилни (малък) и два котлона, мивка и няколко кухненски шкафа. И към всичкото това баня с тоалетна общо. Вътре душ кабина. Банята беше ремонтирана на скоро, но по пода вече имаше малко мухъл, защото беше много влажно. Бунгалата са хубави, защото са в горичка и не става много топло вътре. Но пък за това банята беше влажна, стаята не. Не е лук, но всичко беше чисто, както спалното бельо, така и помещенията. Само веднъж се опитаха да почистят, но така или инаше това не беше проблем за мен, защото подът е плочки и всеки ден си забърсвах с мопа. Хич не държах да идва някой да чисти с парцал, с които е чистил тоалетни и т.н. Аз останах доволна, а и цените миналата година бяха повече от прилични. Началото на септември, за гореописанто бунгало със закуска само платих по 50лв на вечер.

# 380
  • Берлин
Благодаря

# 381
Здравейте ,ходил ли е някой в Лозенец Ризорт?
https://www.visit.bg/hoteli/lozenec-rizort-lozenec-2854/?gclid=E … AYAyAAEgKnrPD_BwE

# 382
В Царево вчера беше последния от дъждовните дни, морето при Нестинарка беше пълно с водорасли и леко бурно. Днес вече е слънчево, топло, почти няма вятър, морето се е поизчистило от водорасли и извхърлило камъни на пясъка. Въпреки това не ми се стори кристална водата. Не е блъсканица на плажа, има доста чадъри платена зона, но малко хора по тях. Барчетата работят, има и обикалящ човек за гевреци/царевица. В кв. Василико не сме открили все още от къде може да си вземем цаца за вкъщи или плажа. Persevere Като цяло май има 4-5 заведения за хапване, повечето явно са в центъра. Иначе е спокойно.
Някой с пресни отзиви за плажа на Арапя? От тук е близо и мислим да отскочим.

# 383
Несебър имат ли хубав плаж?Един ли е?Гледах южен плаж на картата при хотел Арсена мисля.другия плаж е на Слънчев бряг и един към Равда.Ама този към Равда дали е хубав .че  за Равда знам че нямат плаж.....

# 384
Има ли някой в момента в Блек Сий Стар да каже как е положението?
Днес минахме от там и ми се видя препълнено. Ще ми се да имам база за сравнение, когато бяхме ние през юни и сега. Как е с местата за хранене, с шезлонгите,  с почистването. Всякаква информация ще ми е от полза. Kissing Heart

# 385
  • Сливен
Несебър имат ли хубав плаж?Един ли е?Гледах южен плаж на картата при хотел Арсена мисля.другия плаж е на Слънчев бряг и един към Равда.Ама този към Равда дали е хубав .че  за Равда знам че нямат плаж.....

Този на Слънчев бряг,мисля че в началото имаше доста чадъри.А този към Равда го препоръчвам-има повече свободна зона и ми се стори по-хубав.Мнението ми не е от сегашният сезон,от преди 2-3 години.

# 386
  • София
За Синеморец заведения за хапване - Скритият мъж и Хоризонт. За Лозенец.   - не съм ходила отдавна , преди харесвах Бистрото и Старата къща. Във Варвара - при Димо, но и там бях последно преди две години.

# 387
  • София
Дали някой знае, на Каваците и там съседните , по ивицата, колко струват само чадърите, Да наемеш само чадър без шезлонг ако има де ! Актуална информация ако имате? Мерси много .

# 388
Дали някой знае, на Каваците и там съседните , по ивицата, колко струват само чадърите, Да наемеш само чадър без шезлонг ако има де ! Актуална информация ако имате? Мерси много .
10 лева.

# 389
10 лева.
А може ли да препоръчате квартири, студия, апартаменти, семеен хотел или евентуално бунгала на нормални цени в близост до плаж Каваци.

Общи условия

Активация на акаунт