На море в България 2018! - 2

• 92 233
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ужасен инцидент, нямам думи за безхаберието на хората. Не обвинявам учителката, нито детето, а хората, които са на пропуска за тези пързалки. Малоумници.
А тези пък от Цезар Палас... и за тях нямам думи. Ще изкарват пари от анимация. Що за простотия. Не им достига акъл да измислят игри, песни и танци на децата, ами ще събират пари от родителите.

# 526
Здравейте и аз да се запиша в темата с новини от Созопол плаж к-г Златна рибка  и хотел Хасиенда Бийч. Останахме доволни от почивката си в хотела но имаме някои забележки. Почивахме в началото
на юли. Местоположението на хотела е отлично намира се точно на плажа. Плажа е много красив ситен чист пясък чиста вода плитко за малките деца и ако се отиде към къмпинг Градина има много свободни места. Хотела е красив с много зелени площи между блокчетата. Все още не е готов не са обзаведени всички апартаменти но повреме на почивката ни ние нечухме шум от ремонти.  При настаняването имахме проблем със завивките в стаята имаше само 2 а ние сме 4 човека. След запитване ни се отговори че нямат и ни се предостави одеало а след 3 дена ни дадоха трета олекотена завивка. В стаята няма комарници на вратите към терасата влизат мухи комари и д-р.когато се проветрява. Басейна не се почиства детския басейн беше с пясък имаше паднали первази и на детския и на големия басейн, имаше отворена шахта в големия басейн. Бара до басейна пускаше силно музика до 23ч.а понякога и след това. Имаше вечери само с един барман и  се получаваха опашки за да си вземеш нещо за пиене. Храната в ресторанта за нас е вкусна и разнообразна децата я харесаха но няма табели с наименования на ястията и какво съдържат. Доволни сме от аниматорите справят се много добре . Като цяло ни хареса хотета. Пускам и малко снимки от плажа

# 527
  • София
Добре изглеждат нещата в Хасиендата. Чакахме отзив понеже май е нов хотел, за първа година или ?

# 528
  • В.Търново
Добре изглеждат нещата в Хасиендата. Чакахме отзив понеже май е нов хотел, за първа година или ?
А аз мисля, че е трагично по описаното.Само похвала има за храната и плажа, но плажа не зависи от хотела.

# 529
В букинг Хасиенда Бийч е с много ниска оценка, в гугъл също не са ласкави.

# 530
А аз мисля, че е трагично по описаното.Само похвала има за храната и плажа, но плажа не зависи от хотела.

И мненията във Визит не са  добри .

Плажът изглежда хубав .

# 531
Ако е на Арабаджиеви този хотел  не чакайте нищо добро.

# 532
  • В.Търново
Там плажа наистина е хубав, но с лошо управление на хотел не си заслужава да се ходи там.

# 533
На плажа на Нестинарка тази година има ли работещи душове?

# 534
Има душове, но дали работят не знам.
Ето един

# 535
Работят. Grinning

# 536
Момичета, каня се да запазя почивка през "Sunny Tours". Читава ли е фирмата?
https://www.visit.bg

А имате ли отзиви за "Зорница Сендс". Много ми харесва от това, което виждам, но четох, че плажа бил каменист, а и точно там се изливала канализацията на Свети Влас. Възможно ли е да е вярно това или по-скоро информацията е стара? Като цяло се колебая между следните две дестинации:
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-zornica-sends- … sveti-vlas-21105/
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-arkutino-femili … t-arkutino-19703/

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 14:15 от Мъгла

# 537
  • Страната на чудесата
Съни турс ни е агенция от 15 години, нямам забележки, много коректни.
За Зорница сендс нямам впечатления, но Аркутино нямат близък плаж

# 538
Ние отиваме за четвърта година на Аркутино и чак пък да няма близък плаж... Плажа е на 3-4мин и пътя към него е много красив. По една дървена пътечка през дюните. Има снимки на сайта им. Приятели ходиха на Зорница Сандс и няма да повторят. Плажа е с камъни и не става за малки деца. Водата в хотела трябва да си я купиш от там. Машини има само по време на храненията до колкото разбрах, а ако си внесеш от друго място глоба 20лв. Пълна тъпня за  уж 5звездният им хотел. Друго не знам за там. А и от камериерките се оплакаха, че винаги ходели от 13ч натам и ги будели. Накрая са се скарали. Аз съм пристрастна и съм за Аркутино. Плюс това ако сте с малки деца, анимацията им е супер. Децата си умираха от кеф на детската дискотека.

# 539
Много ви благодаря за бързото включване! В момента всяка информация ми е изключително полезна, защото до утре вечер трябва да сме решили и в понеделник да направя резервация. Не сме с деца. Чудя се, колко пък да са големи тези камъни?! Иначе, според прочетеното в интернет, май, Елените вече си имат пречиствателна станция.

Общи условия

Активация на акаунт