На море в България 2018! - 2

• 92 072
  • 760
  •   2
Отговори
# 735
А при какви условия/цени ви преместиха?

Какво е толкова лошото в Саут Бийч? Ние имаме резервация... и капаро

# 736
  • Сф
А при какви условия/цени ви преместиха?

Какво е толкова лошото в Саут Бийч? Ние имаме резервация... и капаро
Не съм била там, следя темата.Поне 3 ма души се влючиха за Саут бийч и казаха, че нищо не става, освен плажа- с 2 думи.Не четохте ли назад?
Аз не разбирам, какво още искате да чуете.Какви цени?Вижте си офертата, договора и пишете на Съни турс( ако сте през тях) какво могат да ви предложат индивидуално като оферта ,защото ще чели отзивите и искате да смените дестинацията.Вече на каква цена и какво ще ви предложат, имате ли неустойка, тук някой едва ли ще може да ви каже.
На ваше място бих направила така.
Тука и да питате - няма кой да ви смени резервацията.Ако сте решила, защото виждам още питате какво не е наред.Все съм чела за компенсации, ама да те преместят в друг хотел( както съфорумката по- горе) и то от вече започнала почивка..бррр..не искам и да си помислям! Май само за Елените съм чела подобни ужасии.
Успех!

# 737
  • Sofia
Да дам и тук впечатления от Дюни - за някой като нас, който обмисля курорта за първа година.

Моите приоритети за морето са - хубав плаж, подходящ за деца, топла вода на плажа и в басейните, допълнителни забавления. Освен това държа на включени в пакета чадъри и шезлонг на плажа, изобщо обичам всичко да е включено в пакета и да почивам без да нося пари.
Дюни ми изпълниха приоритетите на 100% - плажът е страшно подходящ за деца - плитко до колене е поне 15 метра навътре. Децата се мятаха безпроблемно, няма нужда да ги наблюдавам постоянно, защото е плитко и няма никакви вълни, морето е тепсия. Водата - чиста и страшно топла. Толкова топла вода досега не сме имали никъде. Приятно топла е водата и в басейните, което много ми харесва (студената вода ме отказа от Албена, който иначе много харесвам). Изобщо голямо къпане падна, толкова много не съм се къпала никъде, все ми е студена водата по принцип, а тук - изобщо.

Иначе чисто, красиво, доста персонал, всичко се подрежда, прибира, чисти. Само от храната очаквах малко повече - беше типичен АИ с голямо разнообразие, но некачествени колбаси и кашкавали. Все пак ще е срамота да се оплаквам много, защото гладни не сме останали, даже обратното. Палачинки, мекици, сандвичи, готвено, скара, салати...има много голямо разнообразие.

Като цяло - доволни сме. Вероятно ще повторим.
За ориентир - платихме около 1850лв за 5 нощувки в апартамент 2+2.

# 738
1850 лв за 5 нощувки си е сериозна сума Rolling Eyes

# 739
  • Sofia

Разбира се, затова споделям какви са ми приоритетите и на каква цена съм успяла да ги намеря. Ако някой може да предложи нещо подобно на по-добра цена ще се радвам да разгледам, вече събирам отзиви за идеи за следващата година Simple Smile

# 740
  • Сф
Много скъпо е и за мен Дюни-а кой е хотела?
Фаталина- БРАВО за Рзи Бургас!БРАВО!

# 741
  • софия
Някой конкретно бил ли е в Саут Бийч-Царево тази г? Извинявам се,ако е писано вече,нобв последните 2стр не видях...
Ние бяхме. Всъщност само една нощувка.  По-гадно и лошо място не съм посещавала. Повече не можахме да изкараме, преместиха ни в друг хотел.
В кой хотел ви преместиха, че не се сещам?Някъде в Равда ли беше???
В комуникацията със Съни Турс имаше ли тогава проблем?

Ние ще сме във вили Холидей на Приморско клуб от 4 август и доста ме притесняват падналите валежи и евентуалната влага и мухъл в бунгалата.Настаняването ни е в събота /почивен ден/  и ако има проблем не знам на телефоните тогава дали ще отговаря някой?
[/quote
В Приморско дел сол ни преместиха. По телефона беше комуникацията, отначало не желаеха да съдействат, но след заплахи от моя страна, служителката правила резервацията се свърза с мен и ни преместиха.
Няма значение, че е събота. При мен и при други гости на хотеля комуникяцията също беше по телефона, но и по ел.поща. Веднага реагираха и ми предложиха преместване в друг хотел. Аз не пожелах по ред други причини. Имаше други хора, които се преместиха също в Приморско дел сол. Можеше и в друг хотел, но аз държах на вкл. чадъри и шезлонги, на хубав и равен плаж и да не пътувам на километри напред-назад, да местя багажи и да се настанявам по пет пъти. Намярих си начин да си почина, като взех мерки и викнах проверка от РЗИ-Бургас, Съни Турс също съдействаха и от хотела се размърдаха да си оправят бакийте. Още на третият ден се появи собственика и се намеси къдета трябваше.После само ме питаха дали съм доволна и дали има нещо нередно.Явно обаче после нещата пак са се влошили.
За нас беше такъв ужас, че изобщо не съм се замисляла да остана.

# 742
  • Sofia
Много скъпо е и за мен Дюни-а кой е хотела?

Белвил, апартамент за 2 възрастни и две деца. Апартаментът беше доста просторен.
В стандартна стая не ни разрешиха настаняване с 2 деца.

# 743
NBM,  може ли да споделиш дали има щипалки във водата, някакво гъмжило е това лято и търся плаж без щипалки... В Созопол беше пълно през юни; въобще ще съм благодарна някой да сподели за плаж без подобни животни в морето, по това ще избирам почивката тази година, хотел и храна лесно ще се избирам, ама няма как да изгоня щипалките от морето Simple Smile

# 744
  • Sofia
Щипалки видяхме само първия ден. След това имаше буря през нощта и щипалките изчезнаха напълно. Заради вятъра през, нощта нямахме и комари нощем през първите дни, после видях няколко тук-там. Времето през дните беше супер.

# 745
  • There I was on a July morning

Разбира се, затова споделям какви са ми приоритетите и на каква цена съм успяла да ги намеря. Ако някой може да предложи нещо подобно на по-добра цена ще се радвам да разгледам, вече събирам отзиви за идеи за следващата година Simple Smile
За съжаление, няма къде да намериш съвкупност от същите природни дадености, комфорт, обслужване, възможности за спорт и забавления на по-ниски цени.

# 746
Основен фактор за резервация в даден хотел при нас е храната и нивото на чистота. Големината на стаите не са ми приоритет. В Блек Сий Стар бяхме в огромен двуспален апартамент, но какво значение имаше това, след като само спяхме и се къпахме вътре. Не сме се задържали дълго време в стаите. Голяма част от почивката прекарахме на шезлонгите край басейна, защото децата си бяха намерили приятелчета там и си играеха буквално по цял ден.  До морето стигнахме два пъти. Grinning

# 747
А щом и в Дюни при тези цени предлагат нескокачестевени продукти, то тогава не би трябвало аз при цена от 50 и 60 лв. на ден на човек да се оплаквам😀
Човек трябва да си търси правата и не бива да оставя нещата да си вървят па течението. Както писах и преди, проблемът на хотелите ни е, че собствениците искат без да влагат средства и особени усилия да печелят пари. Като дават заплата от 500 лв. на персонала няма как да намерят качествени  и обучени кадри. Добре им дойде, че г-жа Ангелкова им осигури украинчета, молдовчета и т.н., които за тези пари,  комат хляб и легло работят колкото могат. Не правят ремонти, не подменят инвентара, не поддържат нужната хигиена, т.к. с две чистачки и две камериерки трудно ще се получава. Взимат и деца от домове, което е похвално, но е добре някой да се погрижи да ги облече в униформа, да им проведе обучение и да ги напътства. В повечето случаи обаче, собсвениците ив дай само да въртят пари и хич не ги инересува дали туристите са доволни. Нали и без много усилия базата им е пърна на макс. За това тези от  Саут бийч ги оставих един ден, предепредих ги да си оправят нещата и на втория им спретнах проверка. Много хора се включиха и имаше резултат. Не съм се карала на персонала, защото бяха едни уплашени млади ромчета, които си стараеха имаха много работа.Виждах, че изнемогват и злоупотребяват с тях. Вдигнах скандал на една дама, която го играеше управител и помолих Съни Турс да се свържат с хотела и да се намесят нещата да се оправят. Нямаше достатъчно чадъри и шезлонги на плажа и като направих забележка, а и не само аз, на втория ден наредиха още няколко реда. Смениха и шезлонгите около басейните с чисто нови и с повече бройки. Жалко е, че хотелът е с хубава база, прекрасна градина, два ресторанта, два басейна, близо до хубав плаж и има всичките предпоставки да бъде перфектен, но няма добър мениджмънт, който да го управлява добре. И това е повсеместно в българският туризъм.

# 748
  • София
NBM,  може ли да споделиш дали има щипалки във водата, някакво гъмжило е това лято и търся плаж без щипалки... В Созопол беше пълно през юни; въобще ще съм благодарна някой да сподели за плаж без подобни животни в морето, по това ще избирам почивката тази година, хотел и храна лесно ще се избирам, ама няма как да изгоня щипалките от морето Simple Smile

На Ривиера няма щипалки в момента.

# 749
Благодаря, buty. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт