На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 149 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Съпругът ми е genius
така, че ползваме отстъпки, както казахте вие до 10 процента.
Става въпрос за Букинг-а, отстъпките.
Споменах, че фейса не ми върши работа за някаква намалявка Simple Smile

отделно от тези дават и още .
трябва ти код за отстъпка на лс ще ти пратя 2
единия намаля с още 10 долара, а другия с още 10 %
пробвай през него да видиш как цената ще падне още

# 226
Ей, момичета! Сетих се за нещо важно да питам: бар/наргиле бар в Одрин? Втората опция е за предпочитане Simple Smile

# 227
  • ВАРНА
Задавам за двама възрастни хотел 3 звезди в Одрин за 1 вечер след  15 дни и излизат 80 лв - 87 лв.  -  не схващам това за един човек ли е?  
Иначе в някои излиза и закуска към цената.

Излизат и познати имена сред хотелите - Селмие - Марги.   Имате ли отзиви за тези хотели?

# 228
  • Варна
Аз не използвам фейсбук за да ползвам намаление , а за комуникация с мениждъра на хотела понеже няма друга възможност за връзка с тях. Както казах при директна комуникация с тях цените са други , а за местоположението всеки си решава къде да нощува според приоритетите си . Аз предпочитам да съм близо до мола , да си пазарувам на спокойствие вечер , след това да седнем да вечеряме и така . Печикамъков ,ако си задал от падащото меню за двама възрастни значи това е цената ." Марги" е от скъпите хотели и там са солени цените . "А плюс" се намира до "Марги" , хотела е изключително чист обслужването е на ниво , за сравнение ще ти кажа ,че ние за апартамент за трима плюс закуска плащаме 80 евро за две нощувки.

# 229
  • Пловдив
Здравейте!Последно някаква информация дали в събота-16юни ще работят магазините .Най вече за мола се интересувам.

# 230
  • у нас
Здравейте!Последно някаква информация дали в събота-16юни ще работят магазините .Най вече за мола се интересувам.

Две страници по-назад има отговор на въпроса.  Пост 198.

# 231
  • Пловдив
Да Sinara прочетох този пост,но пък във фейсбук стр. на Марги пише,че ще работят и днес и утре със съкратено работно време.А за новия мол не мога да намеря нищо.Затова си позволих да попитам.

# 232
  • у нас
Халим живее там и е дал инфо. Но щом пише в страницата, значи ще работят. Тук едва ли някой ще ти отговори със сигурност, защото не работи в МОЛ-а, за да знае от „кухнята” информация. Миналата година бях на Байрям там, работеше всичко без аптеките. Тази година са съобщавали,че днес пазара няма да работи. 
Та, тогава по главната на Одрин имаше изкарани стотици маси и столове и след залез даваха на хората храна. Имаше момичета и момчета, които канеха всички, а не само местни хора. Хапнахме си, беше много вкусно и после си продължихме вечерята в Айдън /някой, по-напред, питаше къде да хапнат хубава тава джигер/.

# 233
  • Варна
Малко Оф, но много искам да похваля Halim Basaran. Порьча ми парфюми, изпрати ми ги. Много коректно момче, ако нещо ви се налага спешно-потьрсете го.

# 234
Какви парфюми?

# 235
  • Варна
Бухара есенс е фирмата. Маслото е много трайно. Сега тествам парфюма

# 236
Писах си във фейсбук страницата на Маргито и на Мол Ераста и казаха че ще работят утре 16.06, предполагам че няма да са ме излъгали...

# 237
Какви са цените. И какви аромати има.

# 238
  • Бургас / UK
Много пъти съм била на празниците там и всичко работеше,е не в Одрин,но предполагам,че важи и за там...

Честит празник на Халим,ако има и други празнуващи и те са поздравени  Simple Smile

# 239
А в Маргито може ли да се оборудва претенциозен единадесетокласник с тоалети за новата учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт