На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 397
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Kупували ли сте сутиени в Одрин, от коѝ магазин и на каква цена?
https://www.penti.com/

# 586
  • до най-прекрасния мъж
Течен шоколад Chokella е много хубав. Винаги купуваме, като ходим. Но е на Нестле, не е типично турски. Ето този е:
Това му е новата опаковка. Преди беше в кутия като тези от сладолед.

# 587
  • Русе
viki :
за бирата не се прави много проблем
макс съм взел 3 стека х12 бр.
или 2,5л х6 бр. от тея тубите.. ъок проблем..
проблема е за алкохола дава се един литар на човек, но аз си нося  по 5 6 бг (неми стигат една две)...
Благодаря ти! Аа, значи бирата не я броиш за алкохол Smile А аз се притеснявах дори ако внесем безалкохолна, дали няма да ни направят проблем. Като знам как ни ровиха в хладилната чанта, а реално в нея имаше само домашни кифлички и бутилка вода.
Албени харесвам, но турските шоколади и бонбони за мен въобще не могат да се нарекат шоколадови. Бисквитките Tutku Biskrem се харесват много от децата и винаги, когато ходим в Турция задължително купувам от тях. Има едни, като Орео, но им забравих името и те са хубави и не намирам разлика във вкуса от Орео. Всичките ги има и тук, но там са коруши пакетчето, а тук около лев и то на промоция.

# 588
Някой писа, че няма кафе в Турция. Как така? Най-хубавото кафе, което постоянно пия и винаги си купувам от Турция е "Мехмет ефенди",  кафенета има и на път, и под път, а каквото искаш кафе могат да ти сервират и в ресторантите, и в тези от типа "столови" и в сладкарниците, и ще ти го сервират с чаша вода и с локумче даже!

# 589
  • ВАРНА
Ама тази бира Ефес, която продават в кауфланд и била варненска ли е. Малеее, а аз си мислех, че я внасят от Турция и много и се радвах, понеже обожавам и ефес и турския туборг, ама нали съм лаик не мога да открия разликата. Обаче в Авджилар още през 2005 ми правеше впечатление, че продаваха тайничко в  1/2 бутилка от минерална водичка българска ракийка.

Не - не  е турски продаваният Ефес  в Кауфланд - Метро - Била София - Варна - Бургас и т.н.....в заводите на Загорка и Каменица се правят българският  Ефес - Туборг - Карлсберг!  само немските бири са внос....Кауфланд си ги внасят.

Аз лично не съм доволен от наливния Ефес в Паралия Катерини на ол инклузив  например беше чиста жълта вода!
Пиех по 10 литра от гръцкия наливен Ефес и грам не съм се опиянявал....за разлика от бългаския в кенчета!

Ясно ми е че оригиналния турски Ефес купен в Турция в стъклени бутилки ще най-качествен  - но 8 лири - 3 лева магазинна цена за 0.500 мл. и 15 лири на заведение за чаша ми е много.

# 590
  • Варна
Ефес-а се внася в БГ бутилиран. Тук само се лепят етикети, но не го произвеждат. Друг е вьпроса какво е производството за Бьлгария. 

# 591
blue.angel, точно такъв течен шоколад не съм виждала, но заредихме доволно с големи буркани Нутела.... Embarassed

# 592
  • до най-прекрасния мъж
blue.angel, точно такъв течен шоколад не съм виждала, но заредихме доволно с големи буркани Нутела.... Embarassed
Рамацоти, ние го открихме при първото ни ходене преди 2 години и от тогава само него взимаме. Преди го взимахме в такива опаковки, но последните 2 пъти вече в горепоказаната.

Не е точно като Нутела, но е много много вкусен и поне за мен се доближава до нея, а цената е по-ниска. Някой го беше препоръчал преди мноого теми, взехме и не съжаляваме.

# 593
  • у нас
И аз вземам от този течен шоколад. Много се харесва от всички.

# 594
Не виждам грамажа на този шоколад. моя любим поглъща кутия на ден от нутела, но тренира много и не му личи. Аз се зарадвах като казахте, че има от тази баклавичка като лозови сърмички. Олееее в Мармарис как я преследвах- не искам да си спомням. А кашкавалът на конци/ нищо, че Халим каза, че там млечните продукти са измама/ на каква цена го купувате за килограм?

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 14:39 от alinnna

# 595
И ние си купихме Нутела от Одрин но после имаше намалена в Лидл която е произведена според етикета в Германия и имаха доста голяма разлика на вкус. Лидълската беше достаааа по добра. Усеща се вкус на лешници. Така че в Турция са евтини но за сметка на качеството явно.

# 596
От къде може да се купят в Ордин шоколадчетата Albeni на Ulker?  

В Кипа има от въпросните десертчета и сега са на промоция.

# 597
Аз купувам шоколадов крем от BIM марка Peripella. На вкус е същият като NuCrema.

В новата брошура на Кипа има нов вид лимонада на Uludag с лайм ( зелен лимон ).

# 598
# 599
Моля, казвайте какво има в линка, който пускате

Общи условия

Активация на акаунт