На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 420
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА
Малииии - три лева?!    Че аз тази вечер си купих от Метро Варна стекче от 6 бири по 1.30 лева....кажи речи 130 % надолу!

Харесвам заради не много горчивия и вкус и същевременно че има алкохол и не е от плодовите сокчета представени бири!

# 571
  • Istanbul
Малииии - три лева?!    Че аз тази вечер си купих от Метро Варна стекче от 6 бири по 1.30 лева....кажи речи 130 % надолу!

Харесвам заради не много горчивия и вкус и същевременно че има алкохол и не е от плодовите сокчета представени бири!

то наи скапото нещо в тр е 1- алкохола 2 месото (внос
от сърбия бразилия парагваи и мнг.още Simple Smile

бай Eрдо прави вси4ко възможно за да не пием..
но %70 от мажете и %40 от жените пак пият деа Simple Smile

# 572
  • ВАРНА
То щом бирата ви е то баш турската е със 150 % надценка - не ми се мисли за уиското и водката какви цени са в Одрин.

Айде Наздраве с Варна Ефес.....подобна ли е кутийката на турския....

# 573
  • Русе
Скрит текст:
От къде може да се купят в Ордин шоколадчетата Albeni на Ulker?  

Не ги открих при първото ходене.  
И турската бира Ефес кенчета не открих в складовете....имам желание да взема няколко стека.
албени : KIPA MIGROS BIZIM BIM HAKMAR A101
ефес :  KIPA MIGROS или  TEKEL/TOBACCO SHOP (магазини за алкохол и цигари)
но едвали ще намериш на едро
щото алкохола по4ти е фикс на всякаде та и поскапна преди 2-3 дена..

Е не на едро - за мен са за лично ползване.  
 Просто като ходя ако е изгодно викам два стека по 12 бири Ефес.  

Мерси.  Дано не е поскъпнала бирата в магазините Одрин.

Златен си!
8 лири по4ти 3 лева.. не са изгодни
купувам си бирата от харманли за 1,58 HAINEKEN
[/quote] Не е ли проблем на границата?
Всъщност, колко литра бира  на човек може да се внесе в Турция?

# 574
От къде може да се купят в Ордин шоколадчетата Albeni на Ulker?   

Не ги открих при първото ходене. 

[/quote

И на мен ми направи впечатление, че на много малко места има шоколади на Ulker. Обожавам ги с шамфъстък. В Мигроса в Ераста ги нямаше и в Bim също, но ги открихме в друг Мигрос, който се намира на ъгъла на кръстовището с мелницата. Бяха останали единични бройки. Въобще, продуктите на Ulker забелязах, че са намалели драстично.

# 575
  • Istanbul
viki :
за бирата не се прави много проблем
макс съм взел 3 стека х12 бр.
или 2,5л х6 бр. от тея тубите.. ъок проблем..
проблема е за алкохола дава се един литар на човек, но аз си нося  по 5 6 бг (неми стигат една две)

Печикамъков
1 л. JACK D е над 40 eur Simple Smile от там си представи за другите Simple Smile

иначе този Pilsener не е като ефеса която се предлага в турския пазар, турския било по хубав (така казват аз не сам проб. ефес вснос)

# 576
Ако сте забелязали цените на хотелите са драстично по-високи в периода 9-15 юли. Открих причината за това. Имат фестивал на мазните борби. Всяка вечер имат концерти.
https://www.youtube.com/watch?v=_ivBvuwIdL4
Дали ще работи петъчният пазар на 13 юли?

# 577
Интересувам се някой дали е открил посредник за доставка при пазаруване онлайн от турски сайтове

# 578
Печикамъков точно Албени гледах последния път като ходих в Одрин. В Кипа цената му беше 1 лира, а в прехвалените складове беше 1,30 лири за брой. Има няма 30% по-скъпо.

# 579
  • Стара Загора
Дано не се бъркам, но шоколади на Ulker видях доста в Сърбия и Хърватска по бензиностанциите. Имаше точно с шам фъстък. А сякаш и в Карфур в Сапфир в Истанбул видях. Ето в сайта, като се напише в търсачката излизат всички продукти на марката. Има Албени в няколко различни грамажа и форми, както и от въпросните шоколади с шам фъстък.
https://www.carrefoursa.com/tr/search/?text=Albeni

https://www.carrefoursa.com/tr/ulker-bitter-antep-fistikli-kare-80-g-p-30074017
38 гр https://www.carrefoursa.com/tr/ulker-uzun-antep-fistikli-cikolata-38-g-p-30047327

Но вероятно в Одрин не се продава от всичко.

В Била при нас има от тези десерти с лешник.
https://www.carrefoursa.com/tr/ulker-cikolata-findik-ruyasi-40-5-g-p-30140307

# 580
  • Бургас
Мда, кафе в Турция не търси.
Чудих се дали нямат от капсулите на Долче Густо - не видях.
Тук в "Метро" като луди купуват алкохол турците.

# 581
Ама тази бира Ефес, която продават в кауфланд и била варненска ли е. Малеее, а аз си мислех, че я внасят от Турция и много и се радвах, понеже обожавам и ефес и турския туборг, ама нали съм лаик не мога да открия разликата. Обаче в Авджилар още през 2005 ми правеше впечатление, че продаваха тайничко в  1/2 бутилка от минерална водичка българска ракийка.

# 582
Kупували ли сте сутиени в Одрин, от коѝ магазин и на каква цена?

# 583
Много се разочаровах от шоколадите Юлкер. Преди години обожавах течния им шоколад, но сега взех и е ужасен. Тадел също не е това, което беше преди години

# 584
Ама защо купувате Албени от Одрин. Аз също ги обичам, но ги има и тук. Пък и в тази жега, не ми се мисли в какво състояние пристигат в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт