На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 335
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте ожмисляме пътуване в петък до Одрин и искам да попитам дали някой знае цени на памперси в момента на борсата и откъде мога да купя бебешка косметика на добри цени.. Благодаря предварително

# 391
Знае ли някой дали са верни слуховете, които чух, че с над 20 годишна кола не може да се премине границата? Нашата кола е почти вече 25 годишна от датата на производството, та се чудя, ако тръгнем с нея , дали ще ни пуснат в турско?

отивайте спокойно ще минете. Преди се беше появило такова изискване, но явно не се спазва. Има доста коли предимно хасковски, който да далеч над 20г и си минават.

# 392
Здравейте ожмисляме пътуване в петък до Одрин и искам да попитам дали някой знае цени на памперси в момента на борсата и откъде мога да купя бебешка косметика на добри цени.. Благодаря предварително

На борсата не знам, но имам брошура на Кипа, а там в момента Памперс 4 66 броя е 40,90 лири. Кан бебе, но гащички е 16,90 лири

# 393
  • Русе
Знае ли някой дали са верни слуховете, които чух, че с над 20 годишна кола не може да се премине границата? Нашата кола е почти вече 25 годишна от датата на производството, та се чудя, ако тръгнем с нея , дали ще ни пуснат в турско?
отивайте спокойно ще минете. Преди се беше появило такова изискване, но явно не се спазва. Има доста коли предимно хасковски, който да далеч над 20г и си минават.
Да допълня, че не са слухове, но наши приятели вече може би 10 пъти ходиха до Одрин с Пасат комби 89 година. Никой нищо не им е казал. Имат и нова кола, но комбито си е комби и за пазаруване от Одрин им е незаменимо Joy

# 394
Някой пробвал ли е. Дали я има в складовете?

# 395
  • у нас
Доктор Андрей, вземала съм преди време от нея. Не съм очарована. Тази марка имат и нат.сокове. Продават се и в БГ, даже май в Кауфланд съм ги виждала.    Соковете са като оцветена водица. Дали я има в складовете, трябва се потърси, защото няма гаранция, че днес я има и утре ще я има също.

# 396
А тази по добра ли е?

# 397
Аз в събота ходих през малко Търново и нищо не казаха за нашата кола от началото на 1997 г.

# 398
doctorandrei Ние вземаме само такава лимонада.

# 399
  • у нас
Аз също вече вземам само такава лимонада. Има различни варианти - със захар, без захар, ягода и тем подобни. Капачките им са различни - жълти, сиви... Опитала съм различни лимонади, но тази ми допадна. Момичетата, тук, също са споделяли, че я харесват. Но на теб може и друга да ти хареса. Всичко става с проба. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 400
Здравей те очертава ми се ходене до Одрин и искам да попитам някой копувал ли е гел лакове от там става за професионална употреба и къде мога да намеря

# 401

Ние също взимаме от нея,последния път в Кипа нямаше т.е. някой като нас беше оставил
празни рафтовете,бях много разочарована след обикаляне и търсене изнамерих няколко бутилки с вкус мента от хладилните витрини.Много много ни допадна с ментата

# 402
Купих заветния сапун пяна! Даже и допълнителен пълнител от 300мл за "крупната" сума от 8 лири

# 403
  • на морето
Купих заветния сапун пяна! Даже и допълнителен пълнител от 300мл за "крупната" сума от 8 лири
Откъде?

# 404
От Бизим в Лозенград го взех на тази цена, но не съм доволна! След толкова хвалене в тази тема мислех, че ще прави пяна, но уви!

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 16:35 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт