На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 149 450
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте , предстой ми да ходя на организирана еднодневна екскурзия до Одрин , с посещение на мол Erasta и Margi Outlet , какви са впечатленията ви за тях ?

Много е писано по тази тема. Момичетата са оставяли подобни разкази, някои и със снимки. Прегледайте темата или потърсете в гугъл.

# 541
Здравейте , предстой ми да ходя на организирана еднодневна екскурзия до Одрин , с посещение на мол Erasta и Margi Outlet , какви са впечатленията ви за тях ?
Виж постът на  iv4enceto_91 на стр.23.
Разказала е много подробно и със снимки.

# 542
  • Бургас
Искам да похваля спрея за гърло Kloroben. Бях го купила от Мармарис преди няколко години. Мои познати също си взеха от него и казаха, че бил много хубав. Моя залежаваше, защото забременях и после кърмех и не можех да го ползвам, но снощи го пробвах, че ме заболя гърлото и ме облекчи много. Годността му е изтекла през 2017, но тъй като беше запечатан,  реших да го ползвам

# 543
  • Istanbul

Няма нищо интересно освен ресторантите,  Индиримите у магазините и климатизираната среда Simple Smile

# 544
Халим, на мен ми беше направило впечатление преди доста постове, че ни призоваваш да не купуваме млечни произведения от Турция понеже са "измама". А по пазара няма ли баби като в България с домашна продукция. до сега не съм ходила в Турция по пазари, освен в Авджилар и там ми напхрави впечатление, че има възрастни жени по пазара. В Мармарис не ми е оставало време за пазари. От Мармарис като се прибираме и двата пъти спирахме и си купувахме домашен зехтин. Обаче пък миналата година от Македония и Албания си бях довлякла "бабешко" сирене, домашна туршия от маслини и домашен зехтин и дооста им се наслаждавах. Срам-не срам, ама от Македония и лютеница бях помъкнала.

# 545
  • Стара Загора
Вие в мол освен магазини, заведения за хранене, някой детски кът и фризьорски салон какво искате да има?

# 546
# 547
  • у нас
Нашествие на българи с пълни кесии, изкупиха стоката в магазините

https://m.flagman.bg/article/162345

Grinning

# 548
  • Бургас
Sinara, и аз я четох преди малко:)
Няма да ходим сега. Ще почакаме да заредят:)

# 549
Привет съфорумци  можете ли да ме насочите от къде в Одрин мога да си купя истинско сладко от нар и от портокали?
Благодаря.

# 550
  • Istanbul
а горе на снимката пише че средно сте харчили по 100 eur на човек Simple Smile

питат еснафа за турсистите от бг,
иии много са ви благодарни.. Simple Smile

# 551
  • Varna
а горе на снимката пише че средно сте харчили по 100 eur на човек Simple Smile

питат еснафа за турсистите от бг,
иии много са ви благодарни.. Simple Smile

Аз, кЪт казвам, че браТчедите от Едирнето ще дръпнат заради алъш вериша smile3521

Обачеее, харчим повече от 100 Еврака, на човек бас държа.   Laughing

И как няма да са ни благодарни комшиите. Simple Smile

# 552
  • Бургас
Къде се разменяла за 2.80 лирата?! Флагман е много смотана медия.
Възможно е 100 евро да е. 100 евро са едни 500 лири. Не е малко

# 553
  • Варна

Здравейте ,влизам да похваля този силиконов спрей за почистване на прозорци ,мебели и  всякакви повърхности и верото на Прил ,което е в пъти по -по - добро от българския адски втечнен Пур  .
Спрея го купих от борсите за 5 лири.
Жалко че чак на есен се очертава да ходя до Одрин ....

# 554
  • у нас
Къде се разменяла за 2.80 лирата?! Флагман е много смотана медия.
Възможно е 100 евро да е. 100 евро са едни 500 лири. Не е малко
Джули, това е обратен курс. Тоест 1 лев е 2,8 лири. Толкова е, може да го видиш и в БНБ.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 18:55 от Sinara

Общи условия

Активация на акаунт