Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 197
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Мен ме боляха много, бяха твърди и с много чувствителни зърна. Сега вече са меки и грам болка. По принцип не бих се паниряля толкова ако това не беше показател и през предишните опити....
Каквото такова...не знам вече какво да правя, къде да ходя и т.н. супер отчаяна съм...

# 196
То след трансфера, нали знаеш, че нищо не зависи вече от нас. Трябва само да си пием хапчетата и да си кротуваме.. от там на сетне божа работа.. Четох доста... има и забременели момичета след като гърдите са спрели да ги болят.. има и не забременели... и такива без никакви болки където и да било пак забременели и не забременели... Така че, освен да си чакаме датата на теста, друго няма какво да се направи. Излишно е да се вглеждаме във симптомите..

# 197
Благодаря ти Господи,
7ми ден на две 5 дневни бластоциста - ЧГХ 112,7.Дано всичко бъде наред до края.След 10 дена ме викат на преглед.

Искам да пожелая успех на всички,горе главите и не се отчаиваите - всичко ще си доиде на мястото !!!

# 198
Рени, много е относително за лежането.Всеки решава сам за себе си как ще му е по-спокойно...аз си лежах.
И аз се тюхках за това, че нямам болки в корема или някакви усещания...чувствах се последната седмица преди теста нормално (малко по-късно имах болки) , само ми се плачеше (пиех естрофем 2 по 1т и сега вече осъзнах как яко ме тресяха нервите и заради хормоните) ...Та симптомите не са показателни (вече ще знам). За инфо имах биохимична.

# 199
Cassie C супер ЧХГ. Мисли само позитивно и знай че всичко ще бъде наред. Успех

П.С. Докторите ли ти казаха да направиш тест на 7ми ден, или ти сама си го реши?

# 200
Здравейте момичета,не търсете  симптоми след трансфера при всяка е различно.При мен след трансфера освен че един път ми замириса силно в тоалетната, нищо друго не усещах, нито гърди нито каквото и да било.А днес сме вече на  и 4 месеца.

# 201
Доктора ми каза. Водя се само по него Simple Smile

# 202
Честито Касси страхотен резултат за 7 ден. Тук и друг път сме го обсъждали, че движението и нормалния начин на живот след трансфер е по - добрия вариант , залежаването в никакъв случай не помага за нищо дори напротив. Кръвообръщението се подобрява при движение. Успех на жълтурчето, хриси стискам ви палци!

# 203
Рончо, ако не се бъркам, ти май имаше някакви проблеми с лигавицата. При този трансфер правихте ли нещо в тази насока?

# 204
Да имах проблем с лигавицата цели 6 месеца. Този месец слагах глобули виагра, който ми помогнаха и ги сложихме на лигавица 8.5 и имах късмет поне засега, надявам се до финал.

# 205
  • На остров
Аз от вчера съм с болки в  корема. И кръста ме наболява, а току-що премирх че имам и температура 37,1
Ентусиазма ми нещо се изпари.

# 206
Най - добрите СБАЛАГРМ София Wink

# 207
Две в едно, температурата е  от прогестерона, напълно нормално е да е толкова. Успех!

# 208
Две в едно, съгласна съм с puh4e05, не се притеснявай за температурата. Аз при всеки цикъл след овулация съм с температура 37 - 37,2, заради по-високите нива на прогестерона в лутеалната фаза. До колкото знам и при бременност се запазва повишена температура през първите месеци. Не бързай да се отчайваш,  болките в кръста и корема не са само ПМС, а и симптоми на ранна бременност. Късмет!

# 209
Да имах проблем с лигавицата цели 6 месеца. Този месец слагах глобули виагра, който ми помогнаха и ги сложихме на лигавица 8.5 и имах късмет поне засега, надявам се до финал.

Пожелавам всичко да е наред до края!

Две в едно, тази температура не е притеснителна. Напротив, ако се задържи, е добър признак Wink

Общи условия

Активация на акаунт