Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 221
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
А до кога се задържа висока БТ .До коя седмица ?

# 211
Мисля, че температурата се задържа повишена през целия първи триместър.

# 212
  • София/Севлиево

Cassie C честито,лека и успешна бременност ти желая.Между другото може и две да са,поне при мен стойността беше 125 и даже се оказаха 3,ама не завърши добре...

Рончо, аз също съм с проблемна лигавица.При успешните ми трансфери е била около 8.Освен виагра друго какво си опитвала?Ще ми е полезно да знам, за да не си канселирам и този опит като от предния месец...

# 213
Моята лигавица при трансфера бешв 9 и нещо мм,  това добре ли е?

# 214
  • София/Севлиево
Да,Креми.Даже май 9-10 е идеалната, но в моя случай и 8 да добутам ще е супер...

# 215
За лигавицата четох по темите, че жените приемат и витамин Е (400 мг). Както и аспирин протект - за добро кръвообращение.

# 216
Аз приемах витам Е за качеството на яйцеклетките.

# 217
  • София/Севлиево
ВитаминЕ,гинко билоба,фреш от нар,аспирин всяка вечер-за ЕРА-теста се получи,но миналия месец-не.Четох за детелина и си поръчах и нея,и за виаграта четох,но док каза, че нямало смисъл...

# 218
Елислава всичко което си описала и аз съм го пробвала, но нищо не помага така както виаграта. И моя доктор не беше много очарован като му казах за виаграта, но аз си я продължих. Ти си прецини.

# 219
При мен, ако приемам един месец естрофем, лигавицата е супер. На втория обаче презрява и не расте. Та според мен и прекалено честото й стимулиране влияе негативно. При сегашния ми опит, след близо 6м почивка лигавицата ми беше 13мм в деня на трансфера. А предишните пъти, при по-чести стимулации, и на лигавица, и на фоликулите беше 6-8-9 максимум. Стандартно лигавицата ми е около 11-12мм.

# 220
  • тук-там
Аз от вчера съм с болки в  корема. И кръста ме наболява, а току-що премирх че имам и температура 37,1
Ентусиазма ми нещо се изпари.
И аз имах темп от прогестероновия препарат.

# 221
Златка Милева на кой ден ви е трансферирания ембрион и може ли да кажете малко повече за прогеиновия шейк, че аз не съм чувала за това до сега, например за какво се пие и какхв и как го приемате като дозиране и тн. Благодаря!

# 222
Протеиновите прахчета ми бяха изписани при първата стимулация във Варна ,заради висок риск от хиперстимулация.Май до колкото знам само там го дават .Досега друг в друга клиника не съм чула да ги пие.Сега при тази стимулация в друга клиника ме гледаха като объл камък ,когато ги питах дали трябва да пия отново протеин.Казаха ми ,че хапчетата Норпролак ще ми помогнат и това с протеина не било нужно .

# 223
Протеиновите прахчета ми бяха изписани при първата стимулация във Варна ,заради висок риск от хиперстимулация.Май до колкото знам само там го дават .Досега друг в друга клиника не съм чула да ги пие.Сега при тази стимулация в друга клиника ме гледаха като объл камък ,когато ги питах дали трябва да пия отново протеин.Казаха ми ,че хапчетата Норпролак ще ми помогнат и това с протеина не било нужно .
протеина си го купувам направо от аптеката има го с различни вкусове но ще го пия още малко,а за ембриона незнам на колко дена е че бях много ошашавена и не питах,но док,каза че се развива много добре,за шейка нз просто ми казаха да го пия и аз си прая всичко както ми казаха и си го пия.доктора ми каза че не ми препоръчва да сложат повече от едно ембрионче,защото може да се получи хиперстимулация и ние сложихме едно!

# 224
протеина си го купувам направо от аптеката има го с различни вкусове но ще го пия още малко,а за ембриона незнам на колко дена е че бях много ошашавена и не питах,но док,каза че се развива много добре,за шейка нз просто ми казаха да го пия и аз си прая всичко както ми казаха и си го пия.доктора ми каза че не ми препоръчва да сложат повече от едно ембрионче,защото може да се получи хиперстимулация и ние сложихме едно!
При д-р Александров ли си ?

Общи условия

Активация на акаунт