Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Протеиновите прахчета ми бяха изписани при първата стимулация във Варна ,заради висок риск от хиперстимулация.Май до колкото знам само там го дават .Досега друг в друга клиника не съм чула да ги пие.Сега при тази стимулация в друга клиника ме гледаха като объл камък ,когато ги питах дали трябва да пия отново протеин.Казаха ми ,че хапчетата Норпролак ще ми помогнат и това с протеина не било нужно .
протеина си го купувам направо от аптеката има го с различни вкусове но ще го пия още малко,а за ембриона незнам на колко дена е че бях много ошашавена и не питах,но док,каза че се развива много добре,за шейка нз просто ми казаха да го пия и аз си прая всичко както ми казаха и си го пия.доктора ми каза че не ми препоръчва да сложат повече от едно ембрионче,защото може да се получи хиперстимулация и ние сложихме едно!
При д-р Александров ли си ?
да,но чесно казано той приави само трансфера,стимулацията и пункцията ми ги прайха сина на александров и доктор кисьов и най вече сестра биляна,много добра и мила акушерка

# 226
Още като чух за протеина ми стана ясно Simple Smile .Успех ти желая .

# 227
Още като чух за протеина ми стана ясно Simple Smile .Успех ти желая .
благодаря ви!успех на всички ни!

# 228
Аз съм от тези който освен леко главоболие нямах други симптоми . Не промених много ежедневието си нито съм се ограничавала от нещо . Мога да кажа,че си позволих и да танцувам и да пия бира . Днес чух сърцицата на нашите съкровища ! Неописуемо изживяване ! Пожелавам го на всички !

# 229
Здравейте, включвам се и аз в темата:). На 14ти ден от трансфер на 3 ембриончета, ЧХГ 223... На пръв поглед чудесно, но се чудя дали не се дължи на инжекциите Хориомон!? Първия ми сложиха в деня на теансфера, после през 4 дни. Последния сложих два дни преди ЧХГ теста. Странно ми е, че док. не ми каза да проследим ЧХГ как се движи, а направо на преглед след две седмици...и да си продължавам с Хориомона и др. хормони.
Доста противоречиви неща изчетах за влиянието на Хориомон, Прегнил и др. подобни върху кръвния тест, някой има ли достоверна информация?
Извинявайте за дългия пост, но изведнъж много съмнения се появиха в мен, предвид всичко, което изчетох Sad и сега се чудя дали наистина съм бременна!

# 230
Ако след 48ч се е удвоило, значи има имплантиран ембрион и не е от хориомон/прегнил. Мисля си, че е задължително следенето как върви ЧХГ, защото може да се види дали ще е биохимична, дали има изоставане и т.н. Желая ти да се удвоява правилно и да няма никакви проблеми

# 231
Аз пиех Протеин от айхърб по мое решение (чела съм, че е против хиперстим. и подуване). Мисля, че ми помогна да се чувствам добре.

# 232
  • тук-там
Аз съм от тези който освен леко главоболие нямах други симптоми . Не промених много ежедневието си нито съм се ограничавала от нещо . Мога да кажа,че си позволих и да танцувам и да пия бира . Днес чух сърцицата на нашите съкровища ! Неописуемо изживяване ! Пожелавам го на всички !
Честито, Усмивка! Две ли са?

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 20:09 от mtz

# 233
Здравейте, включвам се и аз в темата:). На 14ти ден от трансфер на 3 ембриончета, ЧХГ 223... На пръв поглед чудесно, но се чудя дали не се дължи на инжекциите Хориомон!? Първия ми сложиха в деня на теансфера, после през 4 дни. Последния сложих два дни преди ЧХГ теста. Странно ми е, че док. не ми каза да проследим ЧХГ как се движи, а направо на преглед след две седмици...и да си продължавам с Хориомона и др. хормони.
Доста противоречиви неща изчетах за влиянието на Хориомон, Прегнил и др. подобни върху кръвния тест, някой има ли достоверна информация?
Извинявайте за дългия пост, но изведнъж много съмнения се появиха в мен, предвид всичко, което изчетох Sad и сега се чудя дали наистина съм бременна!
стойността показва че не е само от хориомона.

# 234
Да две са ! С ритмични сърца ... Нямам търпение за другия преглед 😘

# 235
Благодаря ви ive23 и cherenlebed! Мъжът ми е твърдо против на своя глава да си пускам нов тест, обвиняваме че се психясвам. Но май е по-добре да разбера дали ЧХГто е ОК от колкото да живея в заблуда още две седмици до прегледа.
Пожелавам на всички ви час по-скоро да гушкате своите бебчета!

# 236
Момичета, утре отивам да ме види доктора. Стомахът ми продължава да се подува и вече ще се пръсна, а е едва 6-ти ден след трансфера. Много ме е страх какво следва..

# 237
  • На остров
Хоуп прилича ми на хиперстимулация много е сериозно, ако е това и трябва веднага да се отиде на лекар.

# 238
  • тук-там
Момичета, утре отивам да ме види доктора. Стомахът ми продължава да се подува и вече ще се пръсна, а е едва 6-ти ден след трансфера. Много ме е страх какво следва..
Ако има хиперстимулалация и ЧХГ синтез, симптомите се обострят. Бягай при док!

# 239

Не е само от Хориомона, успокой се. Аз точно по тази причина,да разбера за себе си как се разпада, си направих сама теста  4 дни след Хориомон и ЧХГ-то беше 28 /вече знаех от предишен тест, че няма бременност/.Така че резултата ти 223 няма как да е само от инжекцията. Успех и си направи сама още едно ЧХГ.

Общи условия

Активация на акаунт