Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 192
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Моят опит се доказа и с кръвния тест, че е успешен. Тихичко да се похваля. Стойност 163. Утре ще повторя кръвния тест, за да видим накъде отиват нещата. Казаха ми да продължа кринон гел.
Успех на всички! 

# 181
  • София/Севлиево
Момичета, много сте търпеливи. Желaя ви успех и дъжд от положителни тестове. Моя лекaр нa ден 7 при трaнсфер нa 5-дневни ни кaрa дa пускаме тестове. Винaги излизaт верни, поне при мен. Aз никогa не съм имaлa болки или каквото и дa е преди теста. При положителните почвaх дa усещaм нещо чaк към 6 г. с. По спирaнето нa напрежението в гърдите в 8г. с.  разбрах, че стaвa нещо лошо, но пък втория път нямaх тaкивa усещaния и миседa пaк стана в 10 г. с.

# 182
Моя трансфер беше на 9ти, таа на 18ти ли трябва да си направя тест?

Зависи ембрионите на колко дни са били при трансфера.

Забравих да ги напиша и тях на 5дни са

# 183
Аз го направих на 10 ден ,като не съм брояла деня на трансфера за нулев.-5 дневен ембрион

# 184
Екстраваганца честито, много хубав резултат.
Христинче трябва да покаже вече. Стискам палци и ти да се похвалиш с положителен резултат

# 185
Благодаря! Желая го на всички от сърце! 

# 186
  • На остров
Честито и от мен Екстраваганца, лека и успешна до края !

# 187
Благодаря на всички!  Тепърва започват притеснения я за едно, я за друго... Но пък иначе ми едно такова приятно и безгрижно сега.... Желая ви борбени ембриончета, които да си харесат мястото в мама и да си живеят "като по книга"! 

# 188
  • На остров
А те притесненията нямат свършване в следващите 20 години поне.

# 189
Аз съм на 43 и майка ми още ме мисли по цели нощи, вместо да спи. Явно  20 г не са и стигнали

# 190
И моята майка ме мисли, все се притеснява и звъни. Ее на мен ми е приятно. Поне още известно време да се чувствам дете Grinning

# 191
  • На остров
Аля ти ако си 98 си си дете все още Simple Smile

# 192
Здравейте, включвам се в така дълго чаканата темичка. На 12 ми беше транфера на 2 5-дневни бластоцита . На 26 имам кръвен тсет. Вие момичета как процедирате първите дни. Полежавате ли си? И колко упорито трябва да се лежи? Успех на всички тръпнещи в очакване!

# 193
Днес вече нямам и следи от болезнени и напрегнати гърди Persevere
Май и този 5-ти опит замина....
Моля ви някой да сподели имал ли е такава драма и положителен резултат Sweat
10 години ходене по мъките и вече имам чувството, че ще изперкам Cold Sweat

# 194
жълтурчо, аз съм 6-ти ден след трансфер... и  още не са започвали да ме болят гърдите. И аз така като тебе започвам да се отчайвам.

Общи условия

Активация на акаунт