Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Рончо, тихичко ти честитя дано всичко е наред.
Момичета, вие с кринон или утрогестан сте, аз бях на кринон и сега излиза на тапи, ужасих се, че това нещо е стояло в мене толкова време... чета, че съдържа много неприятни неща като течен парафин, хидрогенифани глицериди от палмово масло и други такива няма да ги изреждам,  но не ми звучи добре...

# 166
Да, и аз съм с Кринон гел. Така е, излиза неприятно. Препоръчват като се постави, да имаш повече движение, за да се усвояло веществото по- добре. Няма как...

# 167
С кринона ми излизаха тапи веднъж на няколко дни в тоалетната иг о преживявах, като бях на утрогестан постоянно течаха някакви неща и ми беше много неприятно. Гнусно е, гадно е, особено като е черно, но се преживява.

# 168
Какви са тези тапи? И аз ще започна да го слагам... ама немога да си го представя това? Да не би да остава нещо като восък ли? Твърдо ли е?

# 169
Като дъвка става. Това са примесите на кринона. Аз чак към 8гс имах драми с това. Тоест два-три пъти пъти изпадна от мен като бях до тоалетна. Неприятна работа. Преди това беше пренебрежително. 

# 170
Аз купувах Кринон гела от Турция. След поставяне вървях поне 20 мин. Не съм имала никакви тапи, само понякога малки частички от гела. Или поради повечето движение, или в Турция е друг.

# 171
Охххх и на мен ми беше драма Кринона. Аз в началото слагах от българския и после продължих с турския. Определено оставаше по-малко от него в мен след разходка от 5-6км, но ѝ до сега си падат парчета от мен. А вече от 10 дни не слагам и съм много щастлива!
Но според мен няма как да се разгради изцяло, защото съдържа парафин.

# 172
  • София/Севлиево
Аз с Кринона нямах драми,но го слагах само 10 дни след пункцията.Вероятно при по-дълга употреба би се появил дискомфорт.Но честно предпочитам Утрогестана, с него никога не съм имала проблеми...

# 173
  • Пловдив
След неуспехът януари и март пиех разни детоксикиращи фрешове. Иначе знам, че се пие Туя от хомеопатиите. Майките дават Туя и за изчистване на организма след поставена ваксина.

# 174
Дами, записвам се и аз в темата. 5-ти ден след трансфер на 3 тридневни ембриончета. Тестът ми е за 22.06. От вчера корема ми взе да се подува и да тежи, но няма болка. Това нормално ли е? Гледам да почивам повече, пия течности... Първо инвитро ни е, с неизяснен фактор сме. Правихме 4 инсеминации без успех.

# 175
Момичета много тихичко в тая тема Yum Няма ли някой да се похвали с хубави новини?
На мен вече ми е 6-ти ден на 4 дневни и се опитвам да не мисля за оставащите дни до теста, но за разлика от това си се вглеждам във всякакви симптоми Sweat Smile Придърпване в кръсна и корема имам от време на време, а гърдите всеки ден са с различни усещания. Май по-добре да се спра, че си вкарвам филми само Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 176
  • На остров
Аз този път нищо не усещам, днес е точно една седмица от пункцията и не съм започнала с тестове, което си е постижение за мен Simple Smile.

# 177
На мен ми е 7 ден след трансфер на 5 дневни и усещам едно придърпване.
Вие имате ли такива усещания? Пих но- шпа. Мисля да отскоча до гръцко, пък ще се тествам като се върна.
Тоя път съм много спокойна.

# 178
Моя трансфер беше на 9ти, таа на 18ти ли трябва да си направя тест?

# 179
Моя трансфер беше на 9ти, таа на 18ти ли трябва да си направя тест?

Зависи ембрионите на колко дни са били при трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт