Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 66 923
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • На остров
При нас препоръчват съвсем нормален живот и никой не получава болнични след трансфер.
При на за съжаление само две са оплодили и утре правим трансфер.

# 46
При нас препоръчват съвсем нормален живот и никой не получава болнични след трансфер.
Стискам ви палци. Доста пъти сме се засичали из темите и наистина много ще се надявам на положителен резултат при вас. 

# 47
  • София/Севлиево
Две в 1, успех ! Аз по принцип не ходя на работа,само с детето се занимавам, сега ваканцията ще го пратим при баба и дядо и се надявам тогава да ми бъде трансфера,иначе едва ли ще мога много да почивам...

# 48
Аз си почивам след процедура. При първия опит си почивах до теста- около 20-25 дни. И после продължих с почивката до раждането. Сега пак си почивах. От началото на процедурата,до две седмици след трансфера. После се върнах на работа. Сега ако имам положителен резултат и всичко е наред, смятам да работя докато мога.
Момичета,стискайте ми палци за теста утре.Hug

# 49
Стискам палци Simple Smile Моят тест ще е на 12.6.
Дай Боже повече дечица да се появят. И аз се върнах на работа на 3- тия ден след трансфера. Само спрях кафето.

# 50
  • София
Момичета, мн късмет и успех от мен Hug
На този ден преди 1 година беше първата ми среща с най-прекрасното бебе. Тогава то беше едва няколко клетки, а днес вече е 4месечно човече.
Аз след трансфера не ходех на работа (поради естеството на работата ми), но не съм и лежала.
От 5-те трансфора, на 2 не лежах и точно те бяха с положителен резултат.

# 51
.   

УСПЕЕЕЕХ Simple Smile

# 52
Да се запиша и аз днес при чакащите!
 Днес имах ЗЕТ на 3 - 5 дневни. Два с добро и един с не много, но знам, че момченцата са от тия. Та да дам шанс и на мъжете. Вече имам една госпожица на годинка и 4м.
Лежах 2 часа и после няма почивка с палечка Heart Eyes

# 53
  • Пловдив
Пожелавам на новата тема да се напълни с положителни тестове!
Аз утре ще правя теста. Цикълът ми закъснява с два дни, но пък вечерта почна да ме боли кръста и съответно леко се сдухах, че май пак не сме успели... Утре ще се разбере.
А момичетата с трансфер на повече от едно ембриончета, не се ли притеснявате от многоплодна бременност? Този път ме питаха поне 5 пъти 1 или 2 ембриончета ще връщаме. Всеки път казвах, че искам едно, но при всяко питане се чудех, дали правя добър избор...

# 54
Здравеите,
Днес ми беше транфера на две ембриончета (замръзени). Това мие четвъртия опит. Само първия стигнахме до биохимична. Последния беше с два донорски и ЧГХ 5.Дано сега се получи. Късмет на всички!!!

# 55
Пожелавам на новата тема да се напълни с положителни тестове!
Аз утре ще правя теста. Цикълът ми закъснява с два дни, но пък вечерта почна да ме боли кръста и съответно леко се сдухах, че май пак не сме успели... Утре ще се разбере.
А момичетата с трансфер на повече от едно ембриончета, не се ли притеснявате от многоплодна бременност? Този път ме питаха поне 5 пъти 1 или 2 ембриончета ще връщаме. Всеки път казвах, че искам едно, но при всяко питане се чудех, дали правя добър избор...

До сега винаги са ми връщали по 2 ембриони,но този път имах 3 замразени и ми ги върнаха и трите. Не ме притесняват дори и всички да се хванат. Само да се хванат! Успех на теста!

# 56
  • На остров
Cassie успех, този път пак ли с дя ?

Пожелавам успех днес и на всички, които ще правят тест !

Аз отивам на работа до 12.30, в 13 взимаме малчо от градина и 14.15 ми е трансфера.

# 57
С мъжки фактор сме.Двата донорски стигнаха до чгх 5 , с на съпруга ми стигнахме около 300.Сега ми сложиха две от съпруга пак.Ако се получат нещата ще напиша книга Simple Smile от 3 години се борим.В момента мие 1ви ден,след трансфера.Едно ще ви кажа:за мен всичко е късмет и "божаработа".Как може донорски перфектни два ембриона и почти никакъв резултат... За това ви пожелавам късмет на всички,останалото е врели-некипели. Хубав ден от мен Simple Smile

# 58
  • На остров
Cassie Taka e, всичко е късмет. Наши роднини имат дъщеря от дя, след нея два пъти по едно връщат и един път две все с дя и все от същата партида но нищо не се получи.

# 59
И ние сме с мъжки фактор,  до сега обаче не сме ползвали донорски материал, понеже док казват,  че и нашия си е достатъчно добрена този етап,  но вече 10 г се борим.  Сега ми е пети пресен трансфер,  а имам и замразени и инсеминация. Досега съм имала само веднъж имплантация,  но останаха кухи.  Утре ми е 9 ден от трансфера на две петдневни, хем ми се иска да направя тест, хем ме е страх от резултата. Ще се побъркам, защото 10г не са малко време и пари и нерви и лишения. Все се питам кога ще свърши това. Извинявайте,  но с наближаването на теста ме обземат отново черни мисли и ми се свива сърчицето....

Общи условия

Активация на акаунт