Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 248
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте на мен в деня на трансфера ми след него ми сложиха инжекция овитрел. Но само тогава, за какво ли са ми я сложили?

За повишаване на прогестерона.

# 271
Задължително ли е подуването на корема, за да се предвиди евентуална бременност Persevere
Не е задължително. Всеки организъм е различен.

# 272
Момичета, леко ме обнадеждиха лекарите днес. Казаха, че подуването на корема след трансфер понякога е добър знак, че има имплантация. Направиха ми две вливания ( не разбрах какви са, много бях притеснена), пуснаха ми кръвни, всичко било в нормите. В понеделник пак казаха да отида.

Здравейте, и аз съм така с хиперстимулация след трансфер, но тежеста намаля след като минах на строга протеинива диета. Ям само яйца, много извара, месо, никакви плодове, избягвам и зеленчуци. По препоръка от момичетата в групите ям аспержи и  пия водата след като ги сваря и си купих протеин на прах на biogame. Можете да пиете и вода от сварен магданоз, също много помага. Не стигнах до вливки, поддута съм още но вече я няма тежеста, трудното дишане и тежката умора. Дано бързо да Ви олекне, защото е много неприятно. Ходя и на акупунктура за подпомагане функциите на черен дроб и бъбреци.

# 273
Момичета, леко ме обнадеждиха лекарите днес. Казаха, че подуването на корема след трансфер понякога е добър знак, че има имплантация. Направиха ми две вливания ( не разбрах какви са, много бях притеснена), пуснаха ми кръвни, всичко било в нормите. В понеделник пак казаха да отида.

Здравейте, и аз съм така с хиперстимулация след трансфер, но тежеста намаля след като минах на строга протеинива диета. Ям само яйца, много извара, месо, никакви плодове, избягвам и зеленчуци. По препоръка от момичетата в групите ям аспержи и  пия водата след като ги сваря и си купих протеин на прах на biogame. Можете да пиете и вода от сварен магданоз, също много помага. Не стигнах до вливки, поддута съм още но вече я няма тежеста, трудното дишане и тежката умора. Дано бързо да Ви олекне, защото е много неприятно. Ходя и на акупунктура за подпомагане функциите на черен дроб и бъбреци.
Добро утро на всички!сън не ме хвана днес ми е 5 ден след трансфера,а имам кървене стабилно като при цикъл!ужас.какво значи това,днес ще званна на док.

# 274
  • На остров
Направо като чета и се чудя как е възможно да е толкова различно всичко при всеки доктор.
Иначе аз започнах сезона на тестовете и разбира се е отрицателен.

Златка Милева как си ? Продължава ли кървенето ?

# 275

Добро утро на всички!сън не ме хвана днес ми е 5 ден след трансфера,а имам кървене стабилно като при цикъл!ужас.какво значи това,днес ще званна на док.
Ако си на Фраксипарин или аспирин може да е от тях и доктора би трябвало да ти ги спре и да увеличи дозите прогестерон, но най-добре е веднага да му се обадиш.

# 276
Златка Милева звънни веднага на доктора, прекалено рано е 5 ден да си с обилно кръвотечение.

Дне в едно, 10 ден не е ли рано за пиклив тест Simple Smile Аз имам предчувствие за теб този път, така, че стискам палци.

Мен пък сън не ме лови, легнах си в 2ч и в 6ч ококорих очи. Симптомите все едно ще ми дойде всеки момент са налице, болки ниско долу отвреме на време, страни болки в гърдите, но по- скоро в жлезите, а за тест не съм готова май. 9 ти ден ми е на 4 дневни.

# 277
Направо като чета и се чудя как е възможно да е толкова различно всичко при всеки доктор.

Отрицателният тест е най-смазващата новина за всяка от нас, съжалявам Две в едно, преживявала съм го вече 5 пъти, а за различните методи на докторите също нямам обяснение- май всеки си експериментира и трупа опит на наш гръб.

# 278
Мен ме накараха на 9- ти ден след трансфера на 5- дневни да пусна кръвен тест. Мисля, че не ви е рано, момичета. Сигурно трябва да има вече стойности за отчитане. А домашния тест още на 7- ми ден отчете. Колкото доктори,толкова и стратегии. ...

# 279

Отрицателният тест е най-смазващата новина за всяка от нас, съжалявам Две в едно, преживявала съм го вече 5 пъти, а за различните методи на докторите също нямам обяснение- май всеки си експериментира и трупа опит на наш гръб.
за съжаление продължава,сега бях при док и каза че може да е цикъл може и да е имплантация,но кървене то си е като при цикъл

# 280
Какво ти каза за лекарствата? И какъв е тоя цикъл на 5ти ден ...

# 281
  • На остров
На мен ми е 8 след трансфера, на двудневни. Тоест ембриона са на десет дни.

# 282

Ще ти дърпам ушите! На двудневни на 8ми ден е рано за кръвен ти искаш пиклив да ти отчете. Щом няма цикъл значи си бременна до доказване на противното Simple Smile Hug

# 283
  • тук-там
Рано е, ти сама го знаеш. Но като си почнала, давай серията с тестовете, всеки ден ще ти стискам силно палци! Имам добро усещане!

# 284
  • София
Момичета, да се отчета с най-отрицателното ЧХГ, което съм виждала някога Sad 8-ми ден след трансфер на бластоцисти, ЧХГ 4,23. Ама аз бях подготвена, тъй като странно или не, вчера ми дойде цикъла...
Имам два замразени ембриона, тъй че септември ме зове.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт