Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Днес ще ми дойде събудих се от силни ПМС. Явно не ни е било писано, този път е малко по различно защото е за апоследно. Няма смисъл да се заблуждавам, че не ми е гадно или не ме боли. За надеждите  и мечтите е ясно.
Пожелавам много успех на всички и много здрави бебета на финала !

Това, че имаш ПМС, нищо не означава. Мн момичета са били така и са имали + резултат

# 376
  • Сливен
Имам горчиви спомени от него ...Предполагам нямаш слаган чхг препарат като хориомон прегнил з/то на тях им е практика да изписват след трансфер

Две в едно аз бях от 5 ден на трансфера с мн силни ПМС болко всеки ден ревях защото мислех че ще видя отрицателен тест но сега резултата лежи до мен ма 6 месеца е
Успех на всички и дано  да видите заветните две чертички и пухкав финал накрая

# 377
Днес ще ми дойде събудих се от силни ПМС. Явно не ни е било писано, този път е малко по различно защото е за апоследно. Няма смисъл да се заблуждавам, че не ми е гадно или не ме боли. За надеждите  и мечтите е ясно.
Пожелавам много успех на всички и много здрави бебета на финала !
Потвърждавам, че това всъщност е добър признак. И аз имах ужасни болки, а цикъл през следващите месеци така и не дойде...
Прояви малко търпение, стисни зъби и забрави за тези тестове известно време. Знам, че и по-рано би могло да има резултат, но опитай в уречения от клиниката ти ден, така ненужно се травмираш...

# 378
  • Sofia, Bulgaria
Момичета , влизам само да ви дам малко кураж защото съм висяла в тази тема 9 години и отлично знам как се чувствате. Имала съм 16 трансфера и безброй усещания като болки, гадене подуване и какво ли още не и честно казано след 8 знаех , че нито един симптом след трансфер не означава абсолютно нищо . Дори на последния в деня на теста не си взех лекарствата и не си бих инжекциите защото бях сигурна , че отново нищо не е станало , е този път теста показа 354 и бях в шок, така , че за симптоми , ореоли  и болки изобщо не следете . Чак в 7ма седмица започнаха истинските усещабия и до 6тия месец прегръщах редовно тоалетната чиния и си говорех с нея . Успех на всички и знайте , че само този който не се е отказал не е успял 🤗😘

# 379
Да се отчета и аз. Днес ми е 12 ден на 4 дневни, като на 10 ден имах много бледо кафяво петно, вечерта се усили и реших да не слагам утрогестана на сутринта. Ставам обаче и няма и спомен от кафявото...казах си, че ще сложа. Да ама след обяд пак се появи и вечерта отново се усили. Казвам си цикъл е няма да се мъча повече.
Днес сутринта си направих пиклив тест и веднага излезе втората черта! Шок! Не знам как да реагирам....Звъня на доктора да му кажа за резултата и кафявото зацапване и ми добави само но шпа за болките, защото казах, че чувствам все едно ще ми дойде.
Нищо не ми каза за кафявото зацапване... дали не е спряло да се развива....ей такива мисли имам аз сега. То човек не може и да се зарадва като хората.

Така, че мила ми две в едно никакво отказване!

# 380
Моята лекарка ми беше казала, че и след положителен тест може да се появи имлантационно зацапване и ако е малко няма проблем. Мисля, че ембриончето продължава да се намества по-удобно в матката през първите седмици.
Късмет, Жълтурчо.

# 381
  • На остров
Жълтурчо много се радвам !Лека и безпроблемна !

# 382
  • тук-там
Да се отчета и аз. Днес ми е 12 ден на 4 дневни, като на 10 ден имах много бледо кафяво петно, вечерта се усили и реших да не слагам утрогестана на сутринта. Ставам обаче и няма и спомен от кафявото...казах си, че ще сложа. Да ама след обяд пак се появи и вечерта отново се усили. Казвам си цикъл е няма да се мъча повече.
Днес сутринта си направих пиклив тест и веднага излезе втората черта! Шок! Не знам как да реагирам....Звъня на доктора да му кажа за резултата и кафявото зацапване и ми добави само но шпа за болките, защото казах, че чувствам все едно ще ми дойде.
Нищо не ми каза за кафявото зацапване... дали не е спряло да се развива....ей такива мисли имам аз сега. То човек не може и да се зарадва като хората.

Така, че мила ми две в едно никакво отказване!

Зацапването вероятно се дължи на нисък прогестерон. По-добре го провери. Късмет, мила!

# 383
Не ми каза да увелича утрогестана, а да си остана 2 по 3.  Сега почти нямам, но вечер се изтичат по 2-3 светлокафяви петна.
Има ли значение кога се изследва ( дали да е на гладно)?
Утре се прибирам в София и ще пусна и ЧХГ и прогестерон. Въпроса е да не е късно Sad

# 384
Жълтурчо, тихичко честито. Ако зацапването е само леко и кафеникаво е възможно да е от това, че утрогестанът дразни лигавицата и да не е проблем. Няма значение за ЧХГ и прог по кое време на деня се изследват Simple Smile

Две в Едно, аз и до сега имам само ПМС като симптом или липса на симптом, а ей ме на 14 г.с. И аз бях поотписала опита. Дай си време...

Христинчето, ФРЕШ или ЗЕТ си? Не съм следила. При ЗЕТ бях сподобни стойности, както казвах на скоро и нямаше проблеми.

# 385
^SunLight^ ЗЕТ съм... надявам се и аз да няма проблеми.. в петък пак ще го изследвам.

# 386
Вчера ми излезе резултата от изследване за тромбофилия. Оказа се, че имам мутация в MTHFR гена, поради което не мога да преработвам напълно фолиевата киселина. Около 10% от жените били така, при прием на L-метил фолиева киселина обаче този проблем се прескача, понеже тя не трябва да се преобразува от организма, а вече е във форма, в която се усвоява. Добре, че лекарката ми ми е изписвала именно такава. Горещо препоръчвам да замените обикновената фолиева киселина с L-метил фолиева киселина(L-метилфолат). Има я под различни търговски наименования, а до колкото разбрах и в някои витамини за бременни.

# 387
Момичета, помагайте! Днес ми е доста по- зле и от вчера. Прималява ми постоянно, тръгна ли нанякъде и ми става толкова зле, че почти не виждам нищо пред мен. Имала ли е някоя подобни усещания ина какво може да се дължи?

# 388
Здравейте и от мен,моят трансфер беше на 29.05.2018 г. чехагета правех два,резултати положителни но с ниска стойност,бяхме на преглед доктора нищо не видя и направихме трето чхг положителен резултат с тройно покачена стойност.Утре сме отново на лекар,стискакте палци.

# 389
Момичета, помагайте! Днес ми е доста по- зле и от вчера. Прималява ми постоянно, тръгна ли нанякъде и ми става толкова зле, че почти не виждам нищо пред мен. Имала ли е някоя подобни усещания ина какво може да се дължи?

Колко ти е кръвното налягане ? То пада от утрогестана, ако го приемаш през устата.

Общи условия

Активация на акаунт