Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 39

• 41 377
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Жива съм, ама съм бясна  #2gunfire
Туй за вас!

Ши ма бъди, няма да ма бъди...
автор: Калина

Ко мий ино такоз бизсолну,
нищу уж ни ма боли...
ПосрЯд нощ сида на двора
щот ма дрямка ни лови.

Лягах, ставах, лягах, ставах,
ши осъмна най-подир...
Глей каква луна й огряла
прекопания мисир...

Сички спат, кахъри нямат...
Никуй даже ма ни знай,
чи въздишам кат на умряло,
чак ни мога са изтрай..

Девет деня стана вечи,
как нощя ни моа да спа.
Нщу сЕ ма бута, сЕ ми пречи.
Да ма мътни отнесат!

Денем ода на посоки,
пък акъла ми къде й..!?
Гачи паднах ут високо,
тъй света ми са люлей.

Ко ми трябаши таз мода,
дето чух я у града,
ачи гладна тряа да хода
да съм тенка у снага.

Можелу садЕ зилену -
чесън, лападец и лук.
Свинското мий забранену -
ни луканки, ни суджук.

Туй петмез, рачел ни помна
дажи къф им бе вкуса...
Гледам - ощи съм кат стомна.
И за ко да са хаба!?

Оох, сърце ми не изтрайва...
СЕга ши направа грях!
Няма ко да са помайвам.
Малко ли на глад сидях?

Дорде слънце да изгрее
ши разточа ина тава
баницата дет лелеях
девет деня и нощя.

Чи подир ила и виж ма
как у еденето съм добра...
Ши си легна със усмивка
и до пладня чак ши спа.

# 91
Иринитка тъкмо хапнах баница от Кауфланд за обяд Joy и сега полегнах да ви видя Joy
Джулка вчера зверски счупих зъб- до корена включително...днес учудих твоя колежка как съм успяла. Приплъзнаха се някак зъбаците и се чу скръц, и цялата стена заедно с корена. Извади ми с упойка парчето, сложи "цимент" и започва ходенето по мъките. ММ каза, че започва да гледа за бунгала на морето, че и пари ще заминат здраво Joy Joy Joy Нещо можело да се наложи да режем от венеца (в София ма хирург)...дебела работа Cry
Оплаках се, това е Joy

# 92
Иринита Hug Heart Eyes с кеф го изчетох  hahaha hahaha hahaha Що си бясна?
Заната  Hug Heart Eyes гадно това със зъба, дано по- бързо го правят и да не искат много финикийски знаци  Mr. Green

# 93
  • Бургас
Иринита Hug Heart Eyes с кеф го изчетох  hahaha hahaha hahaha Що си бясна?

Ха, познай, кой е в състояние да ме вбеси, така, че да искам да взема големия железен чук от сервиза, и да млатя по тиквата  341uu
И после ми носи кутия с бонбони.....
Дори не е забелязал/чул ме/запомнил, че съм на въх-мъх и бонбони/шоколади  не ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ (пред него  Twisted Evil) #2gunfire #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 94
  Ха добър ден !
Хапнахме по една салата с Деси - очарована съм. Занатка, Миме резултатите от матурите са излезли, моята хубавица има 5,79 по БЕЛ и 6 по английски.

# 95
  • Бургас
  Ха добър ден !
Хапнахме по една салата с Деси - очарована съм. Занатка, Миме резултатите от матурите са излезли, моята хубавица има 5,79 по БЕЛ и 6 по английски.
Стреличке, Деската е Пич, нали  Heart Eyes
Браво на детенцето!!! Хубаво, умно....няма да питам на кого прилича  Wink Hug

# 96
  Ха добър ден !
Браво, браво! Умно момиченце! Успех и желая!
Завиждам ви за Кафето с Деси....! Heart Eyes
Иринитка ще пробваме и ние тез вегански торти! Simple Smile

# 97
  • Русе
Тудорке, кажи ко да напрайм да ти стане хубу?  Whistling  Heart Eyes  Heart Eyes
Ти що не му каза другит път един бут хамон?  Mr. Green

А онуй е много яко,  Laughing

Стреличке, браво!  Hug  bouquet
А Деската верно е пич!  Crazy

Занатка  Hug , кофти тръпка....По сложен път си тръгнала с него, но така ще го спасиш, а иначе тряат клещи.

# 98
Нашата мома е в Созопол и няма код за достъп да провери матурите! Чак утре като си дойде в Бургас! Господи дай ми сили....! Praynig
Иринитка, абе колко пъти да ти казвам да му дадеш свободно на ЛО! Що се кахъриш за дреболии....!
Занатка...тръгна по моя път с зъба! Hug

# 99
Дори не е забелязал/чул ме/запомнил, че съм на въх-мъх и бонбони/шоколади  не ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ (пред него  Twisted Evil) #2gunfire #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Уточнението много е важно  hahaha hahaha Joy Joy Joy
Стреличка  Hug Heart Eyes завид за срещата ви, и браво на детенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
  • София
  Ха добър ден !

Браво на умното момиче!!!  Hug Hug Hug

Завидях ви за салатояденето.  Crossing Arms

# 101
Нашата мома е в Созопол и няма код за достъп да провери матурите! Чак утре като си дойде в Бургас! Господи дай ми сили....! Praynig
Мими  Hug Heart Eyes бъди сигурна ,че ще се е представила блестящо  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 16:10 от Indji11

# 102
Мими  Hug Heart Eyes бъди сигурна ,че ще е предтавила блестящо  Heart Eyes Heart Eyes
Мерси Инджи, те матурите толкоз не ни трябват...ама все пак! Wink

# 103
Жгмъцке, не мога да не тъжа за Гърция....и за морето...то няма нищо общо с нашето! Sad Там е спокойно, морето лазурно синьо, мирише на жасмин и билки! Sad

# 104
  • София
Жгмъцке, не мога да не тъжа за Гърция....и за морето...то няма нищо общо с нашето! Sad Там е спокойно, морето лазурно синьо, мирише на жасмин и билки! Sad

Знам, знам ... Но поне ще ти е утеха, нашето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт