Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 39

• 41 262
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Балкай едни комари не заменят Родината....има Аутан, пръскай смело!

# 76
  • USA
Привет бандюшки😍
Мен пък тази година няма да ме хапят БГ комари и това ужасно ми скофтя настроението. Децата днес са последен ден на училище и усещам, че ще стане и по-зле.
Иначе ви попрочитам❤
Миме, чудни морски снимки. Да знаеш, че покрай теб и Жгмъци се запалих и аз за Гърция и ще отида, ама да видим кога😁
Джулс, успех с работата и много доволни пациенти❤
Ирче, много сте хубави с Ванко! Приятно пътуване и прекрасно да си изкарате!
Тудорке, голяма си маНдама с новите придобивки...и не само😍
Катееее, идвай си вече, поне с отвивачите да се разтуша😂
ВаЗното е, це е фрес Joy
😂😂😂

# 77
Страхотни сте ,много се смях с тез фреСове hahaha  Joy Ще ме уморите  hahaha
Скай 😘😍🤗 радвам се,че писа, е дано нещо се промени и да можеш да се прибереш🤗
Джулс 🤗😘 готова ли е пломбата? С или без упойка  hahaha
Ето :

# 78
  • Русе
Боже, пак са си приказвали за ДЖАНГАРИЕНО  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Мамексито Hug
Джулс, запази я - като идвам да пием кафе, аз ще ти донеса една стихосбирка, която ми подари един студент  #Crazy hahaha
Мале, Миме, какъв страхотен акцент имаш  Party представих си как го казваш  Laughing
Деми, уникално появяване  Joy Joy Joy
Балки, ама те комарите, ще са родни, а ако искаш от съседна Румъния - ела ни на гости  hahaha hahaha hahaha
Инджи, патъците и чантата са чуууудни.
Аз утре съм по Софийско, но пристигам 12:20 (ако всичко е наред) и от 14 до 19 съм в Софийския по срещи.
И едно меню
з - кафе, вз - кис. мляко с чиа и малини, о - кашкавал пане (що ли), в - кюфтета от тиквички с малко заквасена сметана към тях

# 79
  • Бургас
Инджи, прекрасни придобивки!!!
Вечерята ми беше вдъхновена от Мимоза: миди с бяло вино и калЯмари + чаша бяло вино

Днес опитах сурови веган торти - Мимчооо, невероятни са. Ще ти споделя сайта. Момичето ги прави в Бургас. Хем не са натъртващо сладки, хем са вкусни, хем са полезни..
Всъщност, постам сайта тук, защото има и рецепти
Скрит текст:

# 80
Инджи много хубави придобивки, но дали ти стоят добре....трябва да видим с очите си и да преценим Joy Весело изкарване на срещата! Heart

# 81
Инджи влюбена съм и в обувките и в чантата. Със здраве да си ги ползваш Heart Eyes
Деска ако пристигнеш според планираното май ще остане време за бързо кафе някъде около Софийския Blush Аз съм свободна около обяд.
Миме страхотни снимки, много красиво, а и откъм акцент го докарваш Stuck Out Tongue Winking Eye 

# 82
  • Калифорния, САЩ

# 83
  • София
Добро утро  Hug
Инджи, супер. Да изкарате чудесно и много да ги разтанцуваш тези страхотни обувки  Heart Eyes
Много ми е морско и на мен  Heart Eyes

# 84
  • София
Добро утро!  Hug
Току що чух по БГ радио "Ехеее ее и замирисва на море..."  grinning039
Черпя ви!

Снощи успях да стигна до тренировките по Зумба, ей голям кеф!  Grinning

Докато не мина през доктор в събота не съм на режим и ям каквото ми падне, не ограничавам въглехидратите ако се наложи пак някакво изследване.

През уикенда пак ще съм селянка.  Sunglasses

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
  • София
Жгмъц, сега селско, после морско. Hug

# 86
Приветттт, петъъък е и замириииса на морееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря Жгмъц Hug Heart Eyes за поздрава, събота всичко да е ок при док, стискам  fingerscrossed fingerscrossed Зумбата е приятно изживяване  Sunglasses Sunglasses
Благодаря ви, аз също много си харесвам придобивките  Sunglasses Sunglasses И утре ще танцувам, ще се забавлявам, ще си бъбря с хората , с които в продължение на четири години съм споделяла всичко, бяхме много задружен клас.
Мими  Hug Heart Eyes тръгнахте ли да се прибирате, лек път ви пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes
Деска Hug Heart Eyes лек път и на теб, дано успееш за кафенце с някого от бандата  Heart Eyes Heart Eyes
Джулс Hug Heart Eyes притеснявам се , не писа какво стана с пломбата  hahaha hahaha hahaha
И какво друго щях да пиша  newsm78 newsm78 newsm78
Айде лек ден, петък е - не се претоварвайте, че идват почивни дни  hahaha hahaha hahaha

# 87
  • Русе
Дубрутру и от мен,   Crazy

Инджи  Heart Eyes и аз като НеФен на чАрвеното, бих казала, че комплекта е страхотен!  Crazy
Особено чантето,  Whistling

ПлоНба имаше, даже две. Как не му писна на стола, не знам...Май му ареса,  Mr. Green  Joy
Без упойка, щот зъбките бяха мъртви.  Flutter

Ох, моренце,   Heart Eyes

Едно поздравче и от мен,  Whistling

# 88
 Момичетаааа, тръгваме, напускаме изумрудени я остров! Cry
Инджи, комплекта е трпач...много як и шик!
Джулс, а така пожали го ТМ!
Жгмъцкееее,поне село имаш, да си близо до природата!
Хайде отлитаме, искам ощеееее тууууук!

# 89
  • София
Мими, имам даже цели две села, които напоследък направо ме спасяват. Спомням си, като тийн как не исках да стъпя там, в София беше по интересно, но приоритетите се променят с годините. Интересното е, че детето (почти на 17) все още обожава да ходи и на двете села.
А ти недей тъжи за острова, все пак си на крачка от море, макар и Черно.  Hug
Че какво да кажем ние с тиквите, дето сме на 400-500 км от което и да е море.  Mr. Green

Инджи, забравих и аз да спомена колко са ти яки придобивките! Весело да си прекараш!  Hug Heart Eyes

Джули, герой е ТМ! Ама и ти си го пожалила... без чесън.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт