Фентъзи и фантастика - Тема 15

• 54 885
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Ямбол
Аз пък точно наобратно, “Червеното пиано” ми хареса най-много; изключвам “Гоблин”, която все още не съм чела.

# 316
"Червеното пиано"  за мен имаше твърде малко мистерия, твърде много екшън, и ужасно много клишета. В това отношение най-много ми хареса  "Кутия за птици" която помита клишетата, не дава отговори и оставя ужасно отворен финал. Гоблин го слагам на второ място - доста е мистериозен - но не е роман, а  книга с отделни разкази, тематично свързани. След тях нареждам "Къщата на езерното дъно". Хубаво изтръпвах на места. И чак накрая - "червеното пиано". за мен още по средата на книгата, бе ясно какво ще се случи накрая.

# 317
Почти до средата на "Алената кампания" съм и ще се пръсна от напрежение. Много се закучиха нещата при Тамас и Таниел. Добре, че днес не ми е натоварен ден и мога да чета, че до довечера не знам как щях да издържа.

# 318
  • София
Някой може ли да ми прати Короносната кула на епъб?

# 319
Току що завърших Гласът на острието и нямам никаква представа защо толкова дълго съм го пренебрегвала този автор. Героите до един ми харесват, чете се леко, но няма пускане, абе любов от първа страница. Почвам втората и поръчвам останалите седем, направо се чувствам като спечелила от тотото.

# 320
  • София
Направо ти завиждам, че ще ги четеш за първи път

# 321
  • Пазарджик/Лондон
Останалите седем? Аз ги прочетох до "Герои", защото  си мислех, че е последна.....

# 322
  • София
Може би има предвид и завъшеците, а и разбитото море не е за изхвърляне.

# 323
Аз така не го харесах разбитото море...четох само 1 част. После пооправя ли се? Чак не вярвах, че е на същия автор

# 324
  • Пазарджик/Лондон
Супер, свършвам Троновете (четеше ми се нещо по-леко след Герои) и се връщам на Аберкромби:).

# 325
Ами още седем видях в сайта на колибри, освен двете които имам. Не съм се ровила, коя за какво е, да не си спойлна нещо.

# 326
  • София
Аха ти имаш две, да значи в това число трябва да са 3-те от разбито море, внезапни завършеци, което са разкази и е редно да четеш след 6-те книги, като 4 тата - Монца не се издава от тях, мисля последно сиела я издадоха, съвсем скоро.
Хепи, аз първата я харесах, само втората ми куцаше, така че не мога да кажа дали се опрвят Simple Smile но те все пак се водят YA.

# 327
Почти до средата на "Алената кампания" съм и ще се пръсна от напрежение. Много се закучиха нещата при Тамас и Таниел. Добре, че днес не ми е натоварен ден и мога да чета, че до довечера не знам как щях да издържа.

Давай, давай. По мое мнение "Алената кампания" е най-добрата от трилогията. Неочаквани развръзки, нечоквани завършеци. Пълно е с изненади.  Много ми харесва, че в "Алената кампания" има яка стратегия, сериозни битки, а живота на войника не е само представен само песни и цветя.

П.С. Тамас на мен ми се превърна в един от фентъзи-любимците, при все че и той не е еднопластов герой.

# 328
Tърся - Избирам теб, любов на Алеона де Кама. Благодаря Simple Smile

# 329
  • София
Tърся - Избирам теб, любов на Алеона де Кама. Благодаря Simple Smile

Защо имам чувството, че си в грешната тема?

Общи условия

Активация на акаунт