Фентъзи и фантастика - Тема 15

• 54 860
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Не съм казал, че не е завършена. Завършена си е трилогията. Следващата трилогия ще е Отделна  от тази и ще може да се чете самостоятелно. Както е с Фийст и с Робин Хоб. Праскаш една трилогия. И после - втора. Но самата трилогия Барутните магове е завършена, действието спира в Есенната република.

Ето какво чета в плота на Sins of Empire
Ten years after the events of The Powder Mage trilogy, the Lady Chancellor of the young nation of Fatrasta must use her iron will and secret police force against the unrest of a suppressed population and the machinations of powerful empires.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 20:27 от Джон Сняг

# 301
  • България
От къде я теглите, или няма?
Замунда Simple Smile.
Да, имаше за една от трилогиите обяснено, обаче дали беше за тази. newsm78.
Отмятам, добавям и накрая- пълна каша  Grinning.
“Барутният маг” е завършена трилогия, проверих преди да я започна.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 20:21 от МоарейнД

# 302
Нека и аз питам нещо. ОТ няколко дни се загледах в една книга  - "Жокери" на Дж. Мартин - някой има ли впечатления от нея?
Засега ще се въздържа (за една седмица дадох 22 лева за Ние удавниците, 4 лева за доставка, 17 лева за Морска книга и 30 лева за История на Африка) но се замислям дали да не си я купя. Проблемът е, че чакам и  "Огън и кръв" пак от Мартин.

# 303
Оффтопик:
В Ориндж имат безплатна над 30, както и отстъпка за първа поръчка. Каквото няма в озон, взимам оттам.

# 304
  • Вестерос
Джони,аз коментирах тук като я прочетох.
Харесва ми командата 😊

# 305
  • Майничка
Джон, жокерите ги има на руски в рулит (от 1 до 9, без 5), като серията е "Дикие карты". Започва стремглаво и интересно, но нещо ми досадиха към четвъртата книга и ги отложих.

"Чудовищна команда" ми е от любимите на Пратчет.

Когато пратим до супермаркета малката щерка да купува носни кърпички, винаги влачи едни с кученце с удивително страдално-оцъклен поглед. С голямата сме къстили употребата им по предназначение "да целунеш Херцогинята".

# 306
мале, те са 9.  Гаргамела, мерси че ми каза. Не, благодаря, доколкото познавам Мартин, ще го изчакам да го преведат докрая и тогава ще ги чета. Между впрочем, аз подозирам, че това са Wild Cards, странно защо преведени като Жощери.

# 307
Здравйте, търся книгата на Стефани Майер - Скитница. Благодаря предварително! Simple Smile

# 308
Здравйте, търся книгата на Стефани Майер - Скитница. Благодаря предварително! Simple Smile
http://www.rulit.me/author/majer-stefani-morgan/skitnica-downloa … -free-341765.html

# 309
  • София
Аз най-накрая приключих с Гоблин и общо взето много съм доволна Simple Smile
Сега почнах Короносната кула... Или каквото там измислено наименование бяха лепнали гениалните преводачи.
Малко да се повеселя с Ройс и Ейдриън.

# 310
Купих си "Друговремец" и едвам се сдържам да не я започна. Бая обемничка е, а и ако ми хареса, ще прочета и другите ѝ части, 7 на брой. Бая четене ще падне, но пък това е чудесна възможност да си увелича речниковия запас, необходим ми е.

# 311
  • Вестерос
Много ми харесва първата част. Още не съм се наканила да ги чета нататък. Моите са електронни на английски.

# 312
  • Ямбол
Аз също я харесвам първата част.
Чудя се дали и третата книга ще я разделят в два тома, като втората.

# 313
  • Вестерос
Нямам идея , Майолка, но знаеш, че нашите обичат да ги делят от годиниии. Даже се чудя, че не са разделили троновете, както германците и италианците.

# 314
Аз на Малерман започвам да му следя книгите. С изключение на "Червеното пиано" всичко друго ми хареса засега. - Кутията, Къщата и Гоблин

Общи условия

Активация на акаунт