Фентъзи и фантастика - Тема 15

• 53 837
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • България
Ако е за представите, Гералд си го представях с доста по-аскетично излъчване.
Доста време трябва да държат на диета почти всеки по-известен актьор. Mr. Green
В крайна сметка, колкото и да търся, май най-доброто решение беше полското.

# 616
Струва ми се, че е крайно време филмовите продуценти да започнат да четат bg-mamma, ако изобщо желаят да посрещнат и удовлетворят очакванията на зрителите.

# 617
  • България
Разбирам сарказма ти, но е хубаво продуцентите да се съобразяват с описанието Поне на главните герои.
Особено, ако авторът вече не е между живите и няма как да даде съгласието си за драстични промени.
Нямам предвид "Вещерът", Сапковски още е жив.
Защото сигурно не само аз, след като видя че героите са далеч от описаните в книгите, въобще не си правя труда да гледам поредната глупост, измислена от хора, които явно не са си дали труда да прочетат книгата, върху която работят. Laughing

# 618
Съжалявам, ако съм оставил подобен привкус. Не вложих сарказъм, бе изцяло шеговито и добронамерено.

# 619
Позачетох го малко "Вещерът", но не успя да ме грабне. А може и вече да съм се преситила с фентъзи.

# 620
Прочетох "Четирите цвята ..." и  ми хареса. Добре пише тази девойка.Сега съм в началото на втората книга и имам въпрос към челите я
Скрит текст:
Лайла е антари, нали?
Третата книга знае ли се кога ще излезе?

# 621
  • София
Аз прехвръквам да кажа, че в момента цялата колекция „Сага за живите кораби“ е с 40% намаление в Озон. Ако някой си я иска, мисля че е добра оферта

# 622
Аз прехвръквам да кажа, че в момента цялата колекция „Сага за живите кораби“ е с 40% намаление в Озон. Ако някой си я иска, мисля че е добра оферта
Както и трилогията "Барутният маг" е 29,90 лева.

# 623
  • София
Днес излиза новата книга на Маас Simple Smile
Зарязвам новелите за асасина и започвам Kingdom of Ash Simple Smile

# 624
Вчера, вчера Joy
Почнах я вече, ама пусто няма време

# 625
  • София
хахахха, да вярно от вчера е това 7 Great Books Hitting Shelves Today в ГР Simple Smile нищо де, днес, вчера... важното е, че вече е тук Simple Smile

# 626
Продължава да я няма "Ковчегъта на Керъл" на Малерман. Снощи проверих отново в Сиела-та под Университета. Започвам да се нервирам, нали трябва да се появи през октомври?

# 627
Продължава да я няма "Ковчегът на Керъл" на Малерман. Снощи проверих отново в Сиела-та под Университета. Започвам да се нервирам, нали трябва да се появи през октомври?
Цитат
Ковчегът на Керъл - предстоящо издание
Автор Джош Малерман
Издателство Deja Book
ISBN 9789542826934
Излиза на 26.10.2018 г.
Година на издаване 2018
Корица мека корица
Страници 400
Формат 60/90/16
Език български

# 628
Мерси, за пръв път виждам точна дата. досега бях на два сайта на книгата, единият на Сиела, на единият пишеше просто октомври* –(без дата), а на другият - скоро. Съвсем наскоро бях пуснал и двата линка.
А продавачите ми казват - в края на месеца, без конкретен ден.
*от 10 октомври проверявам

Ето това е ново.

# 629
Сега започвам да чета поредицата Вещерът. Интересува ме Сезонът на бурите-, който както е обявен - нито е продължение, нито е предистория - кога е най добре да се прочете?

Общи условия

Активация на акаунт