Фентъзи и фантастика - Тема 15

• 53 853
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Така е, но ако не друго - поне им решихме проблема с кастинга😂

# 601
Хм, а какво ще кажете за Франки Мюниц или Атикъс Шафър в ролята на Майлс?
Хах, от Франки става идеален Иван.

# 602
  • София
Каста на Вещерът ми допада, но какво ще се получи накрая е съвсем друг въпрос.

Мен още там започват да ме отказват. Особено с избора на Хенри Кавил и онова малко момиченце, което са избрали за Йенефер. Направо ме е страх каква тъпотия ще избръмчат. Но поне малко от малко се успокоих, когато се отказаха да търсят черно момиче за ролята на Цири Astonished Щеше да е нещо такова

# 603
Еее Клавил е неузнаваем в Звезден прах например, а и е много секси. Аз го харесвам, и одобрявам, тийновете около мен също. Simple Smile

# 604
Снощи прочетх "Оковите на скръбта". Доста по-добре е от "Отсенки от себе си", но Хармония все повече ме дразни, а все повече клишета са препратки към първия Мъглороден и ми стават досадни
Като цяло- много ми харесва новата Стерис, също и умирам да се хиля на хумора на Мелаан. по -отношение на предната книга - нивото се вдига, но определено  Мъглороден:последната империя е на светлинни години  от всички последвали книги за Мъглороден и особено от втората поредица.

# 605
  • София
Еее Клавил е неузнаваем в Звезден прах например, а и е много секси. Аз го харесвам, и одобрявам, тийновете около мен също. Simple Smile

Различен е там, заради русата коса и защото е по-хилав от обикновено. Не оставай с впечатлението, че не го харесвам. Насилих се да гледам Супермен заради него. Нооооо не е Гералт. Вероятно ще е единственото нещо, заради което ще се насиля да видя и сериала, но много се съмнявам да направят нещо. В момента са го тръснали, защото наистина е обожаван актьор и много тийнки ще въздишат по него (особено ако решат да включат и някоя по-така сцена).  

Някой ме е изпреварил на ПШ и е направил това

# 606
  • България
Каста на Вещерът ми допада, но какво ще се получи накрая е съвсем друг въпрос.

Мен още там започват да ме отказват. Особено с избора на Хенри Кавил и онова малко момиченце, което са избрали за Йенефер. Направо ме е страх каква тъпотия ще избръмчат. Но поне малко от малко се успокоих, когато се отказаха да търсят черно момиче за ролята на Цири Astonished Щеше да е нещо такова

Скрит текст:
Цири и Гералд са добре подбрани, според мен. (Добре че са се отказали от първата си хрумка  Mr. Green).
Но Йенефер не ми харесва.

# 607
  • София
Мнооого ми е нежен и лъскав Хенри за Гералт:astonished:

За Йенефер не мога да бъда по-съгласна. Как за жена като нея решиха да вземат туй момиченце не ми побира главата.

# 608
Ами тийнката веднага го хареса, да Simple Smile Wink
Няма как без комерсилност, в случая мисля че е добре. По добре е от чернокожи и т.н.

# 609
  • София
SobОооо признавам, че можеше да има и мноооого по-лоши избори. Ноооо аз си представях нещо таковаа Scream

Скрит текст:

Иначе реално повече се притеснявам за Йенефер. Това момиченце ако го гримират като нея, имам чувството, че ще заприлича на травестит Astonished

# 610
  • България
А аз нещо такова за Йенефер:

Като се замисля, Ева Грийн е фаворитката ми за ролята.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 19:01 от МоарейнД

# 611
Eва Грийн - Йенефер - чудесна хрумка. И аз заставам зад нея.

# 612
  • София
Оооо да. Би била страхотна Йенефер, особено както обича да се развява гола. Има едно такова уникално излъчване.  Прооосто чудничко би изглеждало така

# 613
  • София
Хъх, така като не съм чела книгите,  нищо не разбирам от дискусиите ви.. Все пак бих метнала едно око на Вещерът, когато излезе Simple Smile

Аз започвам The Death of Dulgath (The Riyria Chronicles, #3), до сега бях сигурна, че всичките 5 са излязи, да ама не... 4-тата я пишат за октомври, трябва да видя дали се намира вече... петата, дори не погледнах кога се очаква Simple Smile Когато-тогава Simple Smile

# 614
  • Майничка
Гералт  определено си го представям по-сух и жилав, примерно Густаф Скарсгард. Сребристата косица и яркият белег не ми ходят с тези опънати бузки.

п.п. Коректорът поправи Гералт на Генератор.😀

Общи условия

Активация на акаунт