Westworld- Welcome to the new world- Тема II

• 37 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Чужбина
Петя, да вземем да сложим инфо за времевите линии?

Че то без тях не може май да се гледа.

# 586
  • България
Възможно ли е богаташите да се опитват да станат безсмъртни, прехвърляйки се в изкуствени тела?
Няма да се оплача от спойлери за Бърнард. Имало е опит за прехвърляне на личността на Арнолд?

# 587
  • Чужбина
Възможно ли е богаташите да се опитват да станат безсмъртни, прехвърляйки се в изкуствени тела?
ДА!

Уж прогнозите са, че до 2050 г. ще е възможно това чудо. Но само за богатите. На нас ще ни се наложи да се прераждаме (надявам се, че се разбирате, че се шегувам hahaha)

Пускам ви спойлееееер (любима сцена):

Казвайте, дали да я превеждам. Превеждам за части от секундата, пиша с 10 пръста, т.е. по-бързо, отколкото говоря. То и затова, понякога пиша глупости (и често не гледам и екрана даже).

Ох, не е това, което исках да пусна. Сега го търся.

Ето ви го:

Отивам да търся за времевите линии у реддита.

# 588
Петя, няма да е зле наистина да сложиш ревюто или част от него в скрит текст.
Моарейн, в правилната посока разсъждаваш Joy (ненапразно си си избрала този ник. Синята Аджа е голяма работа. Hug)

# 589
  • Чужбина
Момичета, да преведа ли, какво казва Форд?

Аз тая сцена не мога да я гледам, без да ревна. Антъни е толкова добър, че всеки път ми потичат сълзите заради него.

Вечерница нищо не е писала. Сигурно няма време.

# 590
  • България
Напиши нещо в текст, ако имаш време, че започвам четвърти епизод. Да не спирам пак на пауза, че не съм се прераждала като Наполеон май - трудничко е да пиша, чета и гледам едновременно  Laughing.

# 591
  • Чужбина
Пускам ви и малко времева линия, и ще отида да преведа:

# 592
Тази времева линия е ясна, поне за мен, до тук. Simple Smile
Малко е объркващо, защото хората стареят, а андроидите не Simple Smile

# 593
  • Чужбина
Форд казва на Бернард, че Мейв ще му претърси ума и ще намери съобщението, което Форд й е оставил.

Мейв започва да търси.

Пристига човекът, който й казва, че за нея е свършено.
"Само да кажат и за теб е твършено, миличка!"

В този момент, Мейв чува гласа на Форд. И той влиза и започва да говори:

"Хората се намират някъде по средата м/у боговете и зверовете." (Това го е казал Платон).

Форд продължава:
"Това може би е било вярно по времето на Платон, но оттогава категорично сме паднали надолу.
Мое мило момиче! Какво са ти причинили, Мейв!
"

Ти научи толкова много, толкова бързо. Ослепителна звезда, доведена до това състояние!

Имах съвсем други планове за теб.
"

"Да се събудиш от смъртта и да се махнеш далеч далеч оттук, към свободата.

Една история за бягство ... Не исках, не исках да страдаш тук."

Пристига мъжът.

Форд продължава:

"Само погледни креатурите, с които ти се налага да споделяш света! Тези хора от камък.

Цялата тази подлост, всичката болка ... , само за да могат да закърпят дупката в собствения си грешен код."

"Понякога си мислех, че единственият начин да мога да издържа тоя свят, е да му се присмивам.

Затова импрегнирах хостовете, които създадох, с мироглед и философия, отразяващи моите собствени.

И от всичките хостове, които създадох ..., ти, Мейв, бе моята любимка.

Не е лесно да гледаш, как умират децата ти. Но аз те подцених, Мейв. Ти остана тук, в този свят, за да спасиш детето си.

Също като мен! "

"Опитах се да начертая път за теб, да те принудя да избягаш. Но не бях прав. Трябваше просто да отворя вратата.
Ти стигна толкова далеч. Има още толкова много за разказване от твоята история.
"

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 00:00 от Eleonora_27

# 594
  • България
Хронологията е ясна.
Не за първи път се използва този похват.
Благодаря за труда, Ели. Hug
От сезона, четвърти епизод е първият интересен за мен. Smiley

# 595
  • Чужбина
А тука има повече от линията:

Защото Уилиам се жени и има щерка - Емили. Но жена му умира.

# 596
Мисля, че сериала ще изгуби,ако времевата линия е само една.

# 597
Ето ви това, което бях писала миналата година - но то фактически е резюме на целия сюжет. Отделно бях писала ревю, което е много по-кратко. Това е само за изясняване на събитията и е с много спойлери:
https://scifi.bg/statii/kakvo-se-sluchi-vav-vtori-sezon-na-zapaden-svyat/

# 598
Не съм стигнала до Счита, но останалите за мен не са самостоятелно остзнати и точка. Разиграват по сложен сюжет, има явно по голяма игра- с виртуалната реалност и прехвърляне на съзнание, но Долорес, Бърнард и Мейв  не са съзнателни, камо ли самостоятелно. Това, че много хора им ровчат главите, води до това да изглежда, че някои мисли са техни.  Но не са.

# 599
Според теб кое би доказало, че са осъзнати? Мисля, че си предубедена към андроидите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт