ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 3

• 30 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Започна. Батко е много хубав. Освен синьо, му отива много и червено Heart
Ще се опитам да го запиша, но не знам дали ще ми се получи начинанието.
Засега се получава хубаво интервю Simple Smile

# 121
Нашето момче каза, че обича контрола, но в някакви прилични граници, без да задушава другите и в този смисъл е далеч от героя си Simple Smile

# 122
Батко в червено. Да не би да ни е чел  Laughing

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 10:36 от Zlati***

# 123
  • София
Казах ви аз за червеното, видяхте ли как му стои добре.

Радвам се, че успях да видя интервюто. Вие го обсъдете, а аз по някое време ден ще ви изчета. Хайде до довечера Simple Smile

# 124
Майчето и Злати  от известно време са  барелинки Grinning  /на  аватарчетата/.
Много сте  сладки , създавате настроение  Peace !
Аз няма какво да коментирам  интервюто ,беше протоколно и постно , явно очакването ми изигра  лоша услуга  Whistling .
Велислав си беше  неотразим - естествен и готин , отговаряше си точно на въпросите , смислено и интелигентно .
Сега с тази червена камизолка  няма как  да  го дебнем  дали се е преоблякъл  Joy .
Няма да е загуба  ако не го изгледате веднага  newsm78 , а по-късно  на спокойствие .

# 125
И аз споделям повишените очаквания на Ели Simple Smile Само на мен ли ми се стори или Батко и в живота не е много по обясненията? Wink

# 126
Аз бях като Хъмбъл, много не разбрах какво говори, защото само бях зяпнала 😂
Съгласна съм с коментара на Ели. Мисля, че очаквахме някакво дълго, дълбоко интервю за самия него, всъщност беше протоколно заради филма довечера.
Батко е неотразим и в червено, за това ще ви сложа едни снимки

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 11:06 от fchelata

# 127
Ами вие с тази екзистенциална литература дето я чете, какво сте очаквали, философски анализ на Вездесъщият ли 😁

# 128
И аз споделям повишените очаквания на Ели Simple Smile Само на мен ли ми се стори или Батко и в живота не е много по обясненията? Wink
Аз съм останала с впечатление, че много не обича да приказва по принцип.
Явно е било кратко интервю, защото като прочетох тук, че е почнало, включих телевизора и то вече беше свършило.

# 129
Ау, първата е много яка!!!!
Абе само аз ли вече намирам този нос за секси? Кажете ми, че не съм само аз...
Курсът си върви, обясняват ми някакви думи, а аз потропвам нервно с краче....

# 130
Дона, не си само ти и аз съм така Grinning

# 131
Ау, първата е много яка!!!!
Абе само аз ли вече намирам този нос за секси? Кажете ми, че не съм само аз...
Курсът си върви, обясняват ми някакви думи, а аз потропвам нервно с краче....
носът му беше първото, в което се влюбих 😁

Я вижте какво ново има на 1 страница 😁😎

# 132
Човекът ни е чел до 1:30 сигурно, като го гледам, му се спи, две не вижда....какво толкова да каже..... “Поздрави на алкохолната дружинка!!!”

А, успокоих се! Не съм зле значи айхаха

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 11:13 от Анонимен

# 133
Да, интервюто не беше нищо особено, но пък винаги си е яко да го видиш Велислав, да ти говори за нещо, особено така в червено облечен Heart Eyes Накрая водещата ги попита какво предстои, като за Велислав спомена 6ти сезон на ОЖ, а пък за Духовникова Дяволското гърло. Иначе си беше основно за филма.
Доне, не си само ти, споко Smiley

# 134
Интервюто.......ами те не са виновни, че е такова, не задават те въпросите, да бяха го направили на запис по-добре, вместо да ги карат в събота да идват. Като съм гледала какви интервюта правят американците за 5 мин, нашите са абсолютни аматьори, ако ще и 1 час да имат пак нищо няма да направят.

Общи условия

Активация на акаунт