Мъж Скорпион - 4

• 56 464
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Street of Dreams
Аха....и винаги клъвнатите от Скорпион са си го заслужили? Абсурд е Скорпито да има вина например и ужилвайки - да си спасява гъзеца?! Joy Скоро някъде ми се мярна баснята за скорпина и жабата. Дали не беше в темата....
Crazy
Къде съм казала такова нещо?

# 76
  • Тра-ла-ла
Crazy
Нали темата била превърната в оплакваческа от ужилени и нещастно влюбени?! Може и да съм се объркала какво имаш предвид. Простено ми е....все пак тялото ми още се бори със скорпионската отрова Joy Дано домашната ракия и чистият въздух помагат Joy

# 77
  • Street of Dreams
Crazy
Нали темата била превърната в оплакваческа от ужилени и нещастно влюбени?! Може и да съм се объркала какво имаш предвид. Простено ми е....все пак тялото ми още се бори със скорпионската отрова Joy Дано домашната ракия и чистият въздух помагат Joy
Първо, конкретизирах за качествата, които се приписват на скорпионите, а не са верни  - в случая глупостта с отмъщението, което можели да дойде след години и не знам какво. Не съм казала, че винаги скорпиони е невинен (или там каквото обобщи ти) по простата причина, че няма как да бъде така. Твоят случай обаче защитава тезата ми - бях ти написала, че скорпиона не е виновен, че не те е харесал и е имал доблестта да ти го каже, а ти не можеш да го приемеш, а се избълваха сума ти неща срещу него, доколкото помня. Дори повърхностни взаимоотношения ти е отказал. Ти продължаваш да не можеш да го приемеш и ето - още те гложди и мислиш да го потърсиш, за да промениш мнението му. А иначе за НЕГОВОТО "крехко его" говореше. Нали беше толкова лош? Не се опитвам да го защитавам,  аз не го познавам, но понякога човек само знае да сочи с пръст, без да вижда своите действия. И съм сигурна, че ако пак те отреже, след като си се навряла между шамарите, пак той ще е гадния и черния скорпион, а ти ще си жертвата. Astonished

Пак ти казвам, не за ставам на негова страна, а напротив - опитвам се да ти отворя очите.

# 78
  • България
OnDiNe_  Hug, явно по този показател не се делите на жени и мъже. Скорпионите около мен, мъже и жени не си отмъщават. Веднага, по погледа им личи, когато зачеркват някого. И точка.
Злопаметност-може, но не съм била свидетел на закъсняло отмъщение.
Просто игнорират зачеркнатия при по нататъшни, натрапени или неизбежни контакти.
Някои от Везните правим същото, както си казваме у дома, добре се разбираме по някои въпроси  Grinning. Без думи.

# 79
  • Тра-ла-ла
Аз пък май написах, че Скорпито не ме е отхвърлил,  а се уплаши, самоиздъни и се овъртоли как да излезе светец от всичко това. Всичко тръгна на криво, защото той така поведе/насили нещата. На единият ден се червеше,, хлътнал по шантавата Джулая, на следващият - все едно видях зъл брат близнак - психопат. Това е далеч от всякакви здрави разум и логика. Как да е. Всичко бих приела, ако ми се каже/покаже етично. Но точно това Скорпито НЕ направи. Каква доблест?! Не показа топки. Избра да го играе жертва, да ме изкара някаква идиотска жена, да се пробва да ме унижи. Да прехвърли собствените си издънки върху мен. Това вече си е баш обида, а не моето крехко его.

Но може би си права, че не е добре да се бутам между шамарите Sunglasses Човекът явно  си е крива хава, от каквато хич, изобщо, ама въобще нямам нужда.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
  • Плевен
Аз не съм жилена от Скорпион,да кажа първо.Живея с него 9 години,и той е най-успешната ми връзка досега.Била съм с Дева,Овен,Риби.От всички зодии с които съм била,със Скорпион най-лесно се живее.Абсолютно верен,не изневерява.Понякога аз водя,понякога той.Обичлив до безобразие,постоянно в къщи се казва колко се обичаме.Промили сме даже и мозъка на сина ни,та и той ходи и прегръща и целува Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
Аз не съм жилена от Скорпион,да кажа първо.Живея с него 9 години,и той е най-успешната ми връзка досега.Била съм с Дева,Овен,Риби.От всички зодии с които съм била,със Скорпион най-лесно се живее.Абсолютно верен,не изневерява.Понякога аз водя,понякога той.Обичлив до безобразие,постоянно в къщи се казва колко се обичаме.Промили сме даже и мозъка на сина ни,та и той ходи и прегръща и целува Stuck Out Tongue Winking Eye

Peten, коя зодия си?

# 82
  • Плевен
Овен съм,а навсякъде из хороскопите пишат,че овен и скорпион не могат да живеят заедно.Обаче ние доказваме обратното,много лесно можеш да се разбереш с него.

# 83
  • София
Peten, влизала си в много странни връзки. Овен-риби, овен-дева, овен-скорпион. Това е меко казано странно и смятам, че става дума за избор на партньор на база зодия на родител (често срещано е). Майка ти каква зодия е?

# 84
  • София
Овен съм,а навсякъде из хороскопите пишат,че овен и скорпион не могат да живеят заедно.Обаче ние доказваме обратното,много лесно можеш да се разбереш с него.
И ние сме овен (април) и скорпион (ноември,че нали и месеците имали значение).Нещата са огън във всякакво отношение.

# 85
  • Плевен
Peten, влизала си в много странни връзки. Овен-риби, овен-дева, овен-скорпион. Това е меко казано странно и смятам, че става дума за избор на партньор на база зодия на родител (често срещано е). Майка ти каква зодия е?
Никога не съм се интересувала от зодията предварително.Не вярвам особено на приказките на астролози ли са,или други.Този който ме привлича и ме иска,това съм гледала винаги.И не на последно място е да се разбираме.С риба не можах да се спогодя.Прекалено бавен и муден,лъжлив и изплъзващ е за мен.Девата само лъжеше и то за всичко.Вяра му нямах.Със скорпиона си допадаме,на еднакъв акъл сме както се казва,разбира ме и споделя моите убеждения.Това ми помогна много при отглеждането,кърменето и възпитанието на сина ни.Винаги ме е подкрепял за кърменето,не защото така трябва а защото това е и неговото мнение по въпроса.За възпитанието-същото.Споделяме едно и също мнение по този въпрос и особени разногласия не сме имали.ПС -майка ми е телец а баща ми беше стрелец

# 86
  • София
Бях сигурен, че майка ти е телец или козирог. Както казах - избор на партньор на база родителска зодия. Вашите също са в странна комбинация. Дядото по бащина линия е също водна или земна зодия (козирог, рак, дева, риби, в краен случай овен).

# 87
Никога не съм се интересувала от зодията предварително.Не вярвам особено на приказките на астролози ли са,или други.Този който ме привлича и ме иска,това съм гледала винаги.И не на последно място е да се разбираме.С риба не можах да се спогодя.Прекалено бавен и муден,лъжлив и изплъзващ е за мен.Девата само лъжеше и то за всичко.Вяра му нямах.Със скорпиона си допадаме,на еднакъв акъл сме както се казва,разбира ме и споделя моите убеждения.Това ми помогна много при отглеждането,кърменето и възпитанието на сина ни.Винаги ме е подкрепял за кърменето,не защото така трябва а защото това е и неговото мнение по въпроса.За възпитанието-същото.Споделяме едно и също мнение по този въпрос и особени разногласия не сме имали.ПС -майка ми е телец а баща ми беше стрелец

Най-вероятно асцендента ти е воден, аз залагам на Рак Simple Smile

# 88
  • Плевен

[/quote]

Най-вероятно асцендента ти е воден, аз залагам на Рак Simple Smile
[/quote] Не е воден,а огнен пак -Лъв е.А мъжът ми е скорпион със асцедент скорпион Simple Smile

# 89
Здравейте,
Какво мислите за жена Водолей с асцендент Стрелец и луна Рак и мъж Скорпион (не знам час на раждане и асцемдент)?

Общи условия

Активация на акаунт