Мъж Скорпион - 4

• 56 472
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
И аз да попитам все пак, как от астрологична гледна точно стои връзка между Жена - Везни, асцедент Рак и Луна в Овен и Мъж - Скорпион, Асцедент Скорпион и Луна в Риби.
Мога да кажа и още малко Моя Марс е в Дева, неговия в Овен, Моята Венера е във Везни и неговата също Grin

# 91
Здравейте, някой който горе-долу разбира от астрология какво ви мнението за мъж козирог с луна скорпион и жена близнаци с луна в риби дали имат съвместимост?

# 92
  • София
Постът няма общо с темата. Отделни теми има и за козирог, и за близнаци, както и теми за обща астрология.

# 93
Да се запиша в темата отново с Том Елис - актьорът,който изпълнява ролята на Луцифер Светлоносеца в едноименния сериал по БТВ Екшън.Той е Скорпион с три дъщери от две съпруги - бивши  Grinning и син на пастор.
Ролята просто му се е "лепнала" / поне на мен ми харесва в нея/.

# 94
  • София
Аз честно казано не следя сериала, но му погледнах натала. Има бая планети в подвижните знаци, това би трябвало да го прави артистичен и комуникативен (с Луна в близнаци пък съвсем). То вероятно и затова е с толкова разводи (на няколко места пише не 2, а цели 3).

# 95
Цоп в темата Simple Smile Наскоро загледах Луцифер. И то точно заради Том Елис Heart Eyes Пустите му магнетични и сексуални скорпита. Whistling

# 96
Здравейте,
При нас след два месеца лудост - /след като разбрах че е женен/, при която аз ту го зарязавах, ту не, казвах му да се опита да си оправи брака или ако не може- да говорят и да вземат решение, човекът ми обясни, че ще си купува апартамент, в който да живее сам.
Не знам дали заради мен го прави, но предупредих, че човек трябва да се реши на тази стъпка без да има предвид някой друг, тоест сам.
Каза, че е мислил и преди за това.
Не знам как е редно да постъпя. Когато му казвам да остане с жена си, казва че всичко е счупено. От друга страна мисля, че трябва да го оставя сам за известен период, за да прецени насаме дали това е което иска наистина.
От трета гледна точка не мога да го накарам да си обича жената, но  мога, ако си тръгна, да помогна да не се изнася.
Всичко е объркано.
Но поне осъзнах, че там е свършило. Не съм била първата, нещата са такива от години насам.
Това донякъде ме облекчава, имайки предвид, че не съм причината за краха

# 97
  • София
Аз мисля, че човекът е достатъчно пораснал, за да си взима решенията сам и не мисля, че трябва да имаш емоционално отношение към неговите лични решения (да изпитваш вина примерно).

# 98
Аз мисля, че човекът е достатъчно пораснал, за да си взима решенията сам и не мисля, че трябва да имаш емоционално отношение към неговите лични решения (да изпитваш вина примерно).
Благодаря за отговора, а мислиш ли, че докато вземе решение трябва да се дистанцирам?

# 99
  • София
Аз на твое място бих го попитал любезно какви са му бъдещите планове, но с лека дистанция, да.

# 100
Аз на твое място бих го попитал любезно какви са му бъдещите планове, но с лека дистанция, да.
Питах, отговорът беше - ще живея отделно. Няколко пъти същият отговор.
По - скоро въпросът беше дали да се дистанцирам до момента на фактическото осъществяване на решението.

# 101
  • София
Не мога да ти кажа как да действаш. Аз спокойно бих изразил готовност за помощ, но без да се натрапвам. Мисля, че в момента е по-важно ти да си изясниш какво точно искаш от този човек.

# 102
  • Далече, далече
Какво мислите за мъж скорпион, луна и венера в скорпион, марс в дева?

# 103
Какво мислите за мъж скорпион, луна и венера в скорпион, марс в дева?

леле ходиш с истински скорпион ако мога така да го опиша, понеже някои мъже скорпиони не са много типитчни предтавители...
венера - любовта (отношението в любовта)
луна - инстиктивните емоции, чувства, вътрешен свят, ( отключва се, когато сме изправени пред ситуация, която не можем да вземем решение и се пораждат тези чувства и емоции)
дева - свързва се и с венера, в астрологията планетата Марс се свързва с действието, активността, личната воля, агресията и премеждията.

# 104
Аз съм жена близнаци, не типичен представител имам твърде много водни знаци в наталната ми карта и аз обичам дълбочината, страстта, милосърдието, понеже имам доста риби и скорпион.
Девата ми е така да кажа като спътник в живота всички хора, с които най се разбирам са деви или везни, само те могат да усетят кога нещо ме мъчи камо ли че видимо изобщо не ми личи и съм жизнена и усмихната.
Това е от мен. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт