Канадски мами - 4

• 14 212
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Тути Фрути, Летисия и Максим, много звучни имена сте избрали. Да са Ви живи и здрави и каката и бебчо. Посрещнахте ли баба? Hug

Ели===/flash/, честита Ви годишнина! Още дълги години занапред да изкарате заедно.  Hug Приятни и романтични почивни дни в Родината! Heart Eyes

# 151
Момичета, днес положението е неудържимо. Ревем цял ден! Нищо не може да ни успокои. Дайте някаква рецепта. Спим по 10  минути след хранене и след това започваме да крещим с пълно гърло.

# 152
...Спим по 10  минути след хранене и след това започваме да крещим с пълно гърло...
Кроко1, търпение и много любов. Това е според мен. Peace А какво папкате? Кърма или формула? newsm78 А ти се успокой, защото бебка усеща напрежението в Теб. И тоз етап ще премине. Успех! Heart Eyes А Ти консултирала ли си се с педиатъра? Дана на Вашата възраст й откриха ушна инфекция, от останали околоплодни води- което се водело за нормално. Peace

# 153
здравейте момичета
Много усмивки и поздрави от нас
Все нямам време да седна и да попиша както си му е реда а не правя кой знае и какво  май май хич не съм организирана
Ален вече е ок и е на градина
Аз се опитвам да намеря курс по английски докато излезе КОФИ-то
Получехме си картите за перманент резидант-а Сега само здравните чакаме а те както си види са най-важни

Дидка много неприятно с вашата ясла аз си мисля че там  където е Ален би могло и да има място обаче то е Гардери и не зная дали не сте по-малки ако искаш мога да питам каква е минималната възраст Ти няма как да не го знаеш всъщност това гардери то е точно на Кот де неж там срещу МЕТРО -то

Страхотно е че ви има  bouquet

# 154
........., то и Писанката щеше да става от редовните, но нещо се губи по фланга. Hug

А, тука съм, тука съм  Laughing

Гаргамелчо, аз снимките за паспорта ги правих в Wal-Mart. Те си имат изискванията, само докато се успеее да снимат малките моделки .... Crazy. Та значи не я обличай в бели дрешки (едно от изискванията), другите -не трябва да се смее, не трябва да гледа настрани, не трябва да точи лиги  Laughing и още няколко. Половин час някъде само щракаше лелката, докато ни снимат. Аз се препотих 100 пъти. Да живеят цифровите апарати, защото ако е като едно време да си плащаш негативите, разорени сме вече.  Laughing Накрая като ми я показа снимката и ме пита дали я одобрявам, за да я разпечати, въобще не я й погледнах, щом става за пред паспортното, друго вече хич не ме интересуваше. та значи проявяването е 5 мин, да мине през принтерчето. Паспорта стана бързо - за по малко от месец, мисля за три седмици.

Наде, и на мен ми липсваш, така като не пишеш  Tired

Дидка, много неприятно това с детската градина, но дано се уредят нещата.  Praynig   Иначе с батко Вики и малко бебе, и без помощ от някоя баба, наистина ще ти бъде доста нанагорно.

Холи, мъжът ми гледа Hostel. Каза да ви препоръчам Saw 1 и 2 (ако не сте го гледали вече). Мале, как ги гледате тези неща  newsm78. Вчера преди лягане почна да ми разказва "избрани" моменти от филма и аз сътветно го скастрих да избере по-подходящо време. А той: "Ами кога, като това е моето време нещо да ти разправям"  Rolling Eyes

Кроко, аз си мисля, че само имате колики. Хващай сушоара и действай  Peace. Те са точно така - хапва детето, тръгва да заспива и след малко се пробужда с писък. Точно както го описваш. За малко да забравя най-доброто лекарство- мнооого гушкане. Hug

Лека нощ и приятни сънища от мен.

# 155
  • Торонто/Сливен
Ей ме на и мен! Grinning

Аз редовно чета, обаче като реша да пиша и все нещо друго изниква - я около Дени някакви грижи, я около Су, я около домакинството. ooooh! Обаче като прочетох, че липсвам на Писанка и Калида и ми стана съвестно, та веднага запретнах ръкави. Laughing

Ние тази вечер имахме почти фалшива пожарна тревога. Точно заспа Дени и като се разписка тая аларма... Нещо кошмарно беше. Дени съответно се събуди, ревна, от страх почна да трепери, направо ужас. И те едни бавни пожарникари, нещо било имало на 18 етаж. Ми, спрете алармата и си го оправяйте нещото, детето ми ще се побърка заради вас. Много се ядосах, повече от половин час пищя. Close

Иначе нищо интересно. Ходя чат-пат по интервюта за работа, трупам опит в комуникациите с канадските работодатели. Mr. Green
Дени расте, лудува, много почна да говори. Но напълно неразбираемо. Grinning Все нещо ми гоеори и явно е много важно, защото ме гледа право в очите, сочи ми с пръста на някъде, кима с главата. Ама, пусто, като не го знам този език. ooooh! Накрая му писва от моето незнание и с много артистизъм си завърта погледа, демек "Боже, какви родители ми се паднаха" и отива да си играе и да говори на играчките. Те поне го разбират. Joy

Та това около нашето ежедневие.

Кроко, като чета, точно по моите стъпки вървиш. Много ти съчувствам, да знаеш, щото още помня колко е кошмарно и не вярвам някога да го забравя. Confused Не знам дали са колики или нещо друго, както вече писах, при нас нищо не помогна, нито капки, нито гушкане, нито сешоар. Дано при вас подейства поне едно нещо. Praynig

# 156
...Дидка много неприятно с вашата ясла аз си мисля че там  където е Ален би могло и да има място обаче то е Гардери и не зная дали не сте по-малки ако искаш мога да питам каква е минималната възраст Ти няма как да не го знаеш всъщност това гардери то е точно на Кот де неж там срещу МЕТРО -то

Радосче, ще съм ти благодарна ако попиташ - Вики е на 19 месеца в момента, на нас ще ни трябва градинка от 1 август например - тогава ще е почти на 21м

Ти намери ли курс по английски - аз преди имах един списък с такива курсове, ако искаш да го потърся Wink

# 157
сним4ици не мога да пратя, ни пияни, ни трезви, щото фотото още само си го ме4таем, пьк 200$ за нови емигранти като нас са си бая пари. Но пьрвата снимка ще е моя, обещавам. Дидка, около нас има 2-3 обяви за новооткрити детски градини, едната е до парка Сейнт Кевин, другата е на една пресе4ка на Декари, ако те интересува и не ти е дале4е, пиши, ще ти пратя координати. Малкото ми мишле ходи в една градина на Кот СТ. Катрин срещу еврейската болница, ако те устройва района - свиркай. Обяви сьм виждала само за тоз квадрант. А ина4е - протеста продьлжава - малкия пак не спал следобяд, ревал, ревал Cry, подлудил цялата група и ме привикаха по спешност в 2,30 да си го взема. Не ще да заспива с други хора и това си е. Днес ще отида по обяд да го приспя, поне да има мир и тишина и за останалите. Изобщо - адаптацията вьрви 4удно - ве4е сме горди собственици на пьрвите градински сополи Tired и сега 4акам продьлжение - я кашлици, я гьрло...Офффф, 4уден старт...

# 158
.... Дидка, около нас има 2-3 обяви за новооткрити детски градини, едната е до парка Сейнт Кевин, другата е на една пресе4ка на Декари, ако те интересува и не ти е дале4е, пиши, ще ти пратя координати. Малкото ми мишле ходи в една градина на Кот СТ. Катрин срещу еврейската болница, ако те устройва района - свиркай...

Whistling Whistling Whistling

Благодаря ти и на теб   bouquet значи мен ме устройва и там - ние живеем наблизо до болницата - там съм раждала Вики, сега и второто ще е там Wink Може даже и в неговата градинка да питаш Wink

...аз като се сетя, че бебока (живот и здраве) ще е на месец и Вики пак ще трябва да се адаптира с новата обстановка и ..... #Crazy дано и твоето малко мишле бързо се приспособи Peace

# 159
Добър Ви ден, Канадски Момичета!

При нас е дъждовно, но дано в др. части на Канадата да е слънчево и топло!

Краси, стигнахте ли до парка вчера както го беше планувала? Hug

Радостче, много хубава новина е пълното възстановяване на Ален. Вие ходихте ли вече на така мечтаното от Теб барбекю? Hug

...Обаче като прочетох, че липсвам ...ми стана съвестно, та веднага запретнах ръкави. ...
Нади, заслужаваш порицание за тез думи.  Naughty Ти винаги ни липсваш, дори когато не го пишем публично. Но Дени и личното време е по- важно от форума.Hug Много е  неприятна таз случка с алармата, те дечицата така бързо се стряскат на таз възраст. Hug А за бебешкият, и ние сме основно на него, и аз нещо не го доразбирам още тоз език, май?! Hug Успех с резюметата! Peace

...А той: "Ами кога, като това е моето време нещо да ти разправям" ...
Писанка, Вашият Тати направо голям сладур. Той се бори за твоето внимание, а колко малко време вече му отделяш, я се вземи в ръце. Hug

Мери Джейн, успех с адаптирането на Стойл в яслата. Дано да вземе пример от бати Ясен! Hug

Дидка, успех на прегледа и дано разрешите скоро ясленият проблем на Викито! Hug

Лек и приятен следобед Ви желая!

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 20:23 от Kalida

# 160
Здравейте момичета !

Пиша ви вече от канадска земя. Върнах се преди 2 дни и още не мога да се оправя от часовата разлика. Пътуването мина много добре. Този път бебо беше по-кротък и се обаждаше само от време на време. Вчера ходих на преглед и лекаря ме похвали, че българската кухня много добре ми се е отразила. Качих 4 кг. в БГ, а преди това всеки месец по 1 кг. Ама и аз определено си наваксвах за 1 год. напред с храни, които тук ги няма.
Много сте били активни, а и все хубави новини чета. От 2 ч. ви чета и още не съм ви изчела всичките постинги.

Кроко1, макар и с голямо закъснение ти честитя малката принцеса. Да ти е жива и здрава и много да ви радва.   bouquet Дано по-скоро отмине периода на коликите и да се поуспокоиш и ти. Ех, как се надявах да кажеш нещо за Women`s College Hospital, ама ти си решила да смениш болницата. Мъжа ми е записал час за обиколката на 13 август и ще видя какво ме очаква.

Гери, как е твоята госпожица? Май много се радва на татко си, ама ти недей да ревнуваш. На майка ти харесва ли й в Канада? Колко време ще остане?

Писанке, ти май акробатка си имаш вече. Браво на нея, че прави номера, но за теб ще става все по-трудно.

Гаргамелчо то май и твоята сладурана експеремтира вече.

Дот, честита ти бременност и шофьорска книжка. Пожелавам ти да е лека и безпроблемна бременността ти.

Наде, ти какво направи с листовките? Ходили на изпит? Какви са тия настроения дето са те налегнали? Все по-рядко пишеш, а преди беше най-активната от торонтянките.

Снежи, весело лято в Родината ти пожелавам.

Калида, ти както винаги си на линия. Планувате ли ваканция в БГ или някъде другаде?

Дидка, много секси аватар имаш. Изглеждаш страхотно. Още малко ти остана до финалната права. Как се чувстваш? Бързо и лесно разрешаване на проблема с градината ти желая.

Холи, кога си идва баткото от БГ? Харесва ли му там?

Радвам се да се запозная виртуално с новите мами Мери Джейн, rradost, Мамамаша, atita и sunnyflower. Радвам се, че групичката ни се увеличава.

# 161
...Пиша ви вече от канадска земя...
Каролинка, добре дошла отново сред нас, пишейки от Канадска земя! Много се зарадвах като видях постинга Ти! Очаквах да се включиш/ нали на 13 Ти беше полета/, но незнаех в какво настроение ще си след раздялата с БГ. Hug Как е оправи ли се вече племенницата съвсем, а зет Ти? Hug Погали коремчето от нас с Даничка! Heart Eyes

Как са новородените бебочета днес? Кроко1, как си днес с Майчка? Гери, твоята принцеска нали не е изневерила на доброто начало? Hug

# 162
Привет на всички! Hug

Добре дошла,Каролина!  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Уелкъм и на новите мами! Grinning

Аз нямам много време да сядам пред компа(дори не съм изчела всичките ви писания),че голям зор! Tired

Както ви каза Дидка,имаме проблем с градинката и сега трябва да си търсим нова! Tired

Така,че свиркайте и на мен за градинки,ако знаете! Wink

Освен това имам да оправям разни документи,да чакам разни техници,че сменяме кабелната и нета и на всичкото отгоре имам и изпити в даскалото от утре! ooooh!

Най-важна ми е разбира се градинката на холи,че ако не намеря ще ми артиса ученето и ще си стоим в къщи двечките...и ме е хванала една параноя,не знам какво да правя!

Хем ми е мъчно за учителката ни,че е добричка с децата,а какви проблеми изживя и тя милата с тези хазяи,хем пък ме е яд,че ни остави толкова малко време да търсим градинки,знаейки как стои въпроса с намирането на места! ooooh!

Ами това е от мен...оплаках се! Confused

Целувки и бъдете здравички! Heart Eyes

# 163
Добре си се завърнала Каролинка - Буболинка

Дидка, много секси аватар имаш. Изглеждаш страхотно. Още малко ти остана до финалната права. Как се чувстваш? Бързо и лесно разрешаване на проблема с градината ти желая.

МЕрси за аватарчето  Hug и аз си го харесвам, че това ще ми е за последно - 3 пиШки в къщи стигат Mr. Green и да се полюбувам на последните дни с коремОка Mr. Green
Аз как съм - сега се връщам от лекар и 50 % съм била вече готова - ама да видим дали ще познае, че и другата седмица ще се видим с него Laughing

Радосче и Мери Джейн - може да ми пишете на лични   bouquet

ХОЛИ, ти днес нали ходи да оглеждаш - не хареса ли Thinking

# 164
Zdraveite i ot men!
Neshto i e stanalo na tazi klaviatura ili na FlexType, ne znam.

Nade, ti ne chuvash li moiata alarma? Az si mislia, che ciala Severna America ia chuva.
Karolina, dobre doshla na Kanadska zemia. Kak beshe v BG? Nadiavam se, che si izkarala super. Na men mnogo mi lipsva BG.
Pisanka, metodut sus sushoara deistva, dori i za malko. No vse pak namaliava decibelite na placha.
Kalida, Vsushtnost dnes polojenieto /pone dosega/ ne e taka tragichno. Pak si plachem, no kato che li po-malko. Moje bi sme umoreni ot vchera. Chicho Doktor kaza, che bebeto si e bebe i tolkoz.Ne mojelo da ne plache.
Gery, celuni Ivonka ot men, zatova che e tolkoz dobro beboranche. baby_neutral

Na vsichki iskam da blagodaria za milite i uteshitelni dumi. Celuvam vi  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт