Канадски мами - 4

• 14 210
  • 284
  •   2
Отговори
# 135
Привет, Калидка, по принцип съм си тук, чета ви, когато имам възможност (разбирай време), ама за писане хич ме няма, все пусто време не остава, тъкмо седна на компютъра и сирената писва  Laughing. На моренце заведохме децата през май в Куба за 2 седмици, и на нас ни беше хубаво да се порадваме на слънцето. А утре пристига свекърва ми, та откакто сме се върнали, все чистя из къщи  newsm28, а резултата е безнадежден.

Иначе каката много се радва на бебето, понякога не мога да го отърва от слонските и ласки, но мисля, че ще се разбират много като порастне малкото, поне така изглеждат сега. А ревност почти не е имало в началото, тя много обича малки бебета.

А вие как сте с Даничка? Да я нацелуваш от нас.

Добре дошла и от мен, Мери Джейн, и бързо адаптиране в Монреал ти желая!

Весел ден и повече слънце за всички!

# 136
Дидка, полиция няма ли в тази държава? Или не може ли да се оплачеш на някои други - една позната се беше оплакала от учителка в детската градина и я бяха сменили. Ако някой тормози дечицата, моля те, не оставяй нещата така. Или си вземи детенце вкъщи. Представям си как се измъчва малката душица.

АМи...полицаите два пъти са викани от Роса Мария (възпитателката) но ефекта е нулев Sad
Идвали и и казали, е нищо е могат да направят - нямало физически тормоз да се оплаче някъде другаде - той бил собственика (мисля че е монголец) и е бил в правото си...Май на няколко пъти е посягал да я удари  #2gunfire но не го е направил...
Те по цял ден са с жена си в къщата и само тероризират...Днес ще ходим с Миро, че той да говори - пусто, аз така и не го знам добре френския, иначе и грам няма да оставя така нещата Confused Тя е ходила и по организации, но процедурата и много се бави и мисля, че няма още отговор.Аз ще искам да я попитам и ние самите - родители да звъннем и да видим дали не може да се направи нещо.Все пак има още месец и половина докато се изнесе Роса - да видим за това време поне да ги оставят на мира #2gunfire

Благодаря ви за милите думи  Hug и аз преди си мислех, че фамилиалните градини не са за предпочитане, но просто нямаме друг избор.Вики е записан в доста държавни, но уви - до сега от никъде не са се обаждали - само от още една фамилиална и то една индийка, дето знае френския сигурно колкото мен...а какъв акцент имаше ooooh!

Калидичка, не мога да си представя ако не намерим градинка от август - най-много да скорим прибирането си в Бг - поне там и двете баби ще могат да помагат...хич и не ми се иска този вариант, но да видим Tired

# 137
Здравейте и от мен. 4ета ви от доста време - година и нещо....

Здравей и от мен на Канадска земя Hug
Радвам се, че вече сте се устроили и нещата потръгват - ако живееш някъде из Кот де Неж може и срещичка да си направим Wink

Кроко, Деб, Гери - как са най-малките ни мушмуроци Heart Eyes

# 138
...според вас възможно ли е кафето, което пия сутрин да пречи на Мая да спи през деня...
Кроко1, аз с таз цел спрях кафето преди да забременея още, за да свикна с липсата му. Но има доста кърмещи мами, които си позволяват това удоволствие. Според мен, ако можеш поне в началните месеци да го спреш заради кофейна в него, той би могъл да дразни стом. лигавица на Майчето, или пък в краен случай, поне се стреми да не кърмиш веднага след неговото приемане, но имай впредвид че и на теб може да не Ти действа много добре кафето, особено в следродилното Ти състояние. Hug Бебка Ти е малка още и все още не се е адаптирала към външната среда. Това е мое мнение! Успех! Heart Eyes

Тути Фрути, доста смело решение е било с дечицата в Куба. Дано да сте разгледали всичките красоти там и да сте се насладили добре на почивката си. Hug Колко Ви излезе този трип до Куба, с хотел и храна? newsm78 А ние с Даничка се гледаме, къде вкъщи къде навън. Харектер се проявява вече, но Ти си минала вече по- тоз път и знаеш. Честита Ти помощ в домакинството от утре, в лицето на Съкровището Ти, така ще имаш малко по-вече свободно време и Ти! Hug

# 139
...според вас възможно ли е кафето, което пия сутрин да пречи на Мая да спи през деня...

Съвсем възможно, да. И друг път съм 4увала, 4е майките-кърма4ки са забелязвали децата им да са превъзбудени и неспокойни след 4аша изпито кафе.
Затова не си позволявах кафе до сега. И през бременността не пиех. Оба4е днес за пръв път пих безкофеиново. Трябва да ти кажа, 4е не усетих разлика от истинското кафе. А бубка спи ли, спи... Ще докладвам ако по-късно нещо се разскимти.

# 140
...най-много да скорим прибирането си в Бг - ...
Дидка, дано да намерите друга градинка за Викторио, не защото знам колко неискаш съвети в БГ от определени "любими" хора, а по скоро заради страшните цени на самолетните билети сега. Октомври е страхотен вариант, свършва високият сезон а и ще можете да ползвате на Викито/ поне в едната посока/ евтин билет. Затова Ти желая най- искрено да се уредят нещата при Вас! Hug

...да ти кажа, 4е не усетих разлика от истинското кафе. А бубка спи ли, спи...
Гери, да нацелуваш поспушната си Буболинка от нас. Малко са мамите които могат да се похвалят със спящо новородено бебче. Дано така и занапред да продължава! Поздрави на бабата, тя свикна ли вече? Hug

# 141
Моми4ета, фризьорката е супер! Много добре ме направи, цената е 10$ Sunglasses само за подстригване, рускиня е, но бьлгарския и е много добьр, 4е на френски щях да се изложа с обясненията и освен това е много приятен сьбеседник.  Никакви реклами не и правя, просто сьм мноого доволна от резултата. Това ми оправи настроението за деня, 4е малкия много пла4ка в градината и обикновено сьм на нокти докато е там. Благодаря за посрещането!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 20:05 от Мери Джейн

# 142
...Колко Ви излезе този трип до Куба, с хотел и храна? ...

За тримата  общо излезе 3 300, като бебето нищо не плаща, а за малката само самолетен билет платихме. В тази сума е включено всичко: самолетни билети, хотел, храна, all inclusive дето му казват, всичко на корем.
За съжаление нищичко от Куба не видяхме, освен плажа и хотела. На бебето му беше много топло да стои на плажа и повече стоя в стаята, редувахме се с мъжа ми да стоим с него, камо ли на екскурзия да го помъкнем. Сестра му мрънкаше постоянно, освен като беше на плажа и потопена в океана. А толкова много места искаме да посетим, има великолепни градове. Живот и здраве, следващия път и свекърва ми ще вземем, тя да гледа децата, а ние да се отдадем на ходене. Ех, сладки мечти, ако тя знае всичко, дето я гласим да върши, ще се уплаши Simple Smile Simple Smile

Ти се радвай, че Даничка е с характер. Вашите коси ще побелеят, но на нея ще е по-лесно. Аз все това си повтарям, когато споря с дивачето ми...И така за цял живот.

# 143
Добро и слънчево утро, Канадски Момичета!

...Това ми оправи настроението за деня, 4е малкия много пла4ка в градината и обикновено сьм на нокти докато е там. ...
Мери Джейн, страхотно е че си удовлетворена от резултата. Това е най- важното. И ние докато бяхме в Монтреал, използвахме услугите на една рускиня- защото даваше най- добро съотношение цена/ качество. Как Ти се казват малките мъже, доволна ли си от детската градина? Hug

...Ех, сладки мечти, ако тя знае всичко, дето я гласим да върши, ще се уплаши...
Тути Фрути, няма да се уплаши, напротив ще се зарадва жената, че ще бъде до любимите си същества. Hug Приятно посрещане на бабата! Как се казва мъничето Ви? Hug

Къде сте Торонтски мами? Вероятно Ви е хубаво времето и сте по разходки! Дано да е така! Hug
SweetyP, подготвяш ли идващият празник? Избра ли си подарък чаровната Ти дъщеричка? Hug
Нади, липсваш, къде си? Всевиждащото око сега нещо е позатворено май? Как е Дени? Hug
Кивито, как сте с Кими? Hug
Гаргамелчо, как е Викторийката? Стягате ли се за пътуване, уредихте ли вече билетите, баба и дядо сигурно тръпнат в очакване?! Hug
Писанката, как е малката Ни гимнастичка? Hug
Rayn's Mam, къде ще водите това лято малкият Чаровник на почивка? Лека работа Ти желая, мила! И дано се похвалиш таз седмица с ходене до увес. парк, за да се зарадва Раян. Hug

Монтреалската агитка, как е при Вас ситуацията, май хубавото време Ви отдалечава от компютъра?! Hug
Щастливче, прати поздрави на любимият Монтреал от нас! Синчето Ти къде ще кара ваканцията? Hug
Дидка, как върви ясленият проблем? Hug

Каролинка, пристигна ли вече на Канадска земя? Ще се радваме да чуем нещо от Теб, мила! Hug

Снежи, как е по Бг? Hug

Кроко1, как е днес положението с нашата новородена и будна принцеса- Мая? Hug

Гери, малката Ти спокойна Буболинка как е днес? Баба адаптира ли се към Канадата? Hug

Дивиана, как е Велинка? Ходи ли на градинка или се стягате за море вече? Hug

Мамамаша, как е Филип? Прояде ли кашичка? Hug

Лек и хубав ден от мен, защото ще се възползваме и ние с моята красавица от хубавото време!

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 18:04 от Kalida

# 144
Здравейте канадски майчета, извинете ме за дългото отсъствие.. положението при нас е много напечено и не ми остава никакво време да влизам във форума. То не бяха гости, то не беше чудо Laughing Междувременно бебка се научи да се обръща и от корем по гръб и вече доста успешно се надига на четири крака и прави опити да пълзи.. съответно аз немога да се обърна за секунда... незнам дали ви писах но и ние преживяхме първото си падане.. то беше по-скоро слизане но още ми държи страх Wink
Малката калпазанка вече и две минути не се задържа на едно място и единственния начин да папа е в легнало положение, така че на мен ми се стопи изведнъж времето за форум което прекарвах докато тя си папаше като нормално дете в скута ми Crazy за сметка на това обаче аз си поспивам доволно по няколко часа на ден Mr. Green

Кроко, на нас за коликите ни помагаше Овол! За разранените зърна.. беше доста мъчително наистина, но стискаш зъби и даваш цицата ако си решила да кърмиш. С времето ще се оправят, ще видиш, а за теб ще е по-лесно като детенце е само на кърма.. както и да го погледна, по удобно и лесно от това, здраве му кажи Mr. Green

Gery R., браво на вас че сте удържали фронта и вече наддавате добре Heart Eyes Чудесно е че малката Ивона е толкова кротко бебче и Виктория ми беше много добричка Heart Eyes
А за това че се успокоява като види татко си, не ревнувай, нека и той се радва, човека Laughing каквото и да си говорим, бебетата предпочитат майките си пред всички останали

Торонтонки, хайде на барберкю Sunglasses

Kalida, за екскурзийте, аз получавам едно нюз летър всяка седмица с оферти за почивки, повечето са за куба и на доста ниски цени, но датите за тръгване са обикновенно до към една седмица след записването.. просто трябва да си супер флексибъл.
Аз днес си мисля да се обадя да запазя билетите за бг Grinning Мислим да ходим септември месец.. тези дни чакам да получа най-сетне акта за раждане на бебка и ще почвам да организирам нещата с паспорта.. някой вадил ли е канадски паспорт на бебе? трябват ли снимки?

хайде чао от нас за сега... ще гледам да съм по-редовна вече, обещавам

# 145
Гаргамелчо 4естито ви обрищане Grinning и първо пързулване от леглото, без това неможе, дано да е било безобидно падане. Защо не й постилаш на куклата една дебела завивк ана земята и колато не спинка да се търкаля там, аз така правех с Раян след като падна 2 пъти от леглото, хем бях на 1см от него, голени бързаци са Grinning
Снимки за паспорта на бебка ще ти искат 2 бр.

Кали аз мисля още днес да го водя в увес. парк, а за лятната по4ивка ще по4ака до догодина Wink

# 146
Малкия е Стоил, големия е Ясен, а за детската градина - да, доволна сьм. Мисля, 4е е нормално да пла4ка малкото, защото до сега не се е отделяло от мен, ама от това не ми става по-добре и само го мисля. В4ера за прьв пьт в живота си не спал на обяд и като го взех беше един омаян такьв...един вид протестирал 4е сьм го оставила да го приспиват 4ужди хора. Ина4е са грижовни жените, мисля, 4е не е проблема в тях, надявам се на мама кюфтето да свикне скоро с новата обстановка. Баткото е екстра, той ме пита защо детската градина не работи сьбота и неделя Grinning, 4е още е вьв фаза на пьрвона4ален ентусиазьм от контакта с врьстници. Много ми са разли4ни мом4етата, ама да са живи и здрави, ще се адаптираме постепенно. Приятен ден на вси4ки!

# 147
Малкия е Стоил, големия е Ясен, а за детската градина - да, доволна сьм. Мисля, 4е е нормално да пла4ка малкото, защото до сега не се е отделяло от мен, ама от това не ми става по-добре и само го мисля. В4ера за прьв пьт в живота си не спал на обяд и като го взех беше един омаян такьв...един вид протестирал 4е сьм го оставила да го приспиват 4ужди хора. Ина4е са грижовни жените, мисля, 4е не е проблема в тях, надявам се на мама кюфтето да свикне скоро с новата обстановка. Баткото е екстра, той ме пита защо детската градина не работи сьбота и неделя Grinning, 4е още е вьв фаза на пьрвона4ален ентусиазьм от контакта с врьстници. Много ми са разли4ни мом4етата, ама да са живи и здрави, ще се адаптираме постепенно. Приятен ден на вси4ки!

Браво на баткото само така, но и малкия ще свикне.
Мери Джейн ти хи4 не ни показа една снимка с новата при4еска...оба4е мякоя по-трезва снимка Laughing

# 148
...единственния начин да папа е в легнало положение, ...
...Аз днес си мисля да се обадя да запазя билетите за бг...
Гаргамелчо, и ние се кърмим само легнали, с изключения на случайте когато сме навън, разбира се, но те вече почти изчезват. Честито Ви обръщане, и дано скоро се похвалиш с пълзяща буболечка до себе си. Hug А за билетите, с коя компания смятате да летите? newsm78 За паспорта на Викторийка, Краси Ти е казала. Че то и Викито е вече голям човек и като такъв му трябват същият брой снимки като за Вас с Татито. И дано да спазиш обещанието си за по- редовност, то и Писанката щеше да става от редовните, но нещо се губи по фланга. Hug

...Много ми са разли4ни мом4етата, ...
Мери Джейн, еднакви дечица няма. Да са ти живи и здрави и двамата юнака - и Стоил и Ясен. Страхотни имена сте избрали с Татито Ви. Поздравления от мен и бързо адаптиране в красивият Монтреал/ то бързо ще стане особено сега когато започват всичките паради и фестивали/! Hug

Ryan's Mom , стискам Ви палци да стане посещението днес, за да няма после недоволни дечица и мами! Hug Утре да се похвалиш, чули?! Hug

Hesitant, как си, мила? Трудно е да се вземе такова решение, май, особено когато вече си на стъпка от мечтаният резултат?! Успех и лека работа! Hug

# 149
Как се казва мъничето Ви? Hug

Максим го назовахме.

Общи условия

Активация на акаунт