Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните ваксини, които се прилагат на различни възрасти в Канада?
Какви са препоръките за захранване на бебета в Канада?
Какви са характеристиките на тайландската кухня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните ваксини, които се прилагат на различни възрасти в Канада?
-
Какви са препоръките за захранване на бебета в Канада?
Препоръките за захранване на бебета в Канада включват започване с пюрета от червени зеленчуци като моркови и тиква, след което се преминава към зеленчуци като боб и грах. Педиатърът може да даде инструкции за въвеждане на нови храни, като се набляга на постепенно увеличаване на количеството и разнообразяване на храните.
-
Какви са характеристиките на тайландската кухня?
-
Какви са препоръчителните методи за отпушване на носа на бебета?
-
Какво представлява имунизационният паспорт и как се издава?
, а резултата е безнадежден.
но не го е направил...
и аз преди си мислех, че фамилиалните градини не са за предпочитане, но просто нямаме друг избор.Вики е записан в доста държавни, но уви - до сега от никъде не са се обаждали - само от още една фамилиална и то една индийка, дето знае френския сигурно колкото мен...а какъв акцент имаше 

А ние с Даничка се гледаме, къде вкъщи къде навън. Харектер се проявява вече, но Ти си минала вече по- тоз път и знаеш. Честита Ти помощ в домакинството от утре, в лицето на Съкровището Ти, така ще имаш малко по-вече свободно време и Ти!
само за подстригване, рускиня е, но бьлгарския и е много добьр, 4е на френски щях да се изложа с обясненията и освен това е много приятен сьбеседник. Никакви реклами не и правя, просто сьм мноого доволна от резултата. Това ми оправи настроението за деня, 4е малкия много пла4ка в градината и обикновено сьм на нокти докато е там. Благодаря за посрещането!!!
за сметка на това обаче аз си поспивам доволно по няколко часа на ден
Мислим да ходим септември месец.. тези дни чакам да получа най-сетне акта за раждане на бебка и ще почвам да организирам нещата с паспорта.. някой вадил ли е канадски паспорт на бебе? трябват ли снимки?