Канадски мами - 4

• 13 988
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Канадски Сладуранки и добро утро (то е май по4ти обяд Grinning)

4естит Рожден ден на вси4ки рожденници, макар и на патерица, но е от сърце

Pisanka браво на вас, страхотен купон сте си заформели за деня на таткото.

Снежи само така, отпускай мила докато може Hug

Каролина аз не съм Pisanka, оба4е да ти отговоря. Маринленд се намира в Ниагара.

Дидка какво става с вас? Вики4а пуснаха ли го сополките и преминали Т. Бебо още ли не му се излиза? Хутрушко ще е той Laughing
Какво стана с градинката на децата, намерихте ли с Холи друга?

Кали вие как сте? Подготвя те ли някоя лятна изява като БГ трип или Маями трип?

Ние този уйкенд неможахме да си изкараме хубаво, особенно деня на бащата защото в събота следобяд (имаме зай4е от декоративните) мъжа ми пуснал зай4ето в двора (имаме специално място с оградка за него за да не избяга някъде) и го забравил. Към 10 ве4ерта 4уваме писъци все едно прасе кви4и (аз незнаех 4е заьо е отвън и неможах да се светна какво става) един ракун нападнал зай4ето и го убил Cry Затова в неделя ходихме да избираме ново зай4е защото обещах на Раян понеже другото си отишло при мама както в песни4ката за зай4енцето бяло Grinning

Лек ден на вси4ки и само хубави мисли Heart Eyes

# 181
Добър и слънчев ден, Канадски Момичета!

При нас е страхотен, слънчев ден, дано и на останалите канадски части да е така.

Нади, стискаме палци да е минало добре интервюто днес, и на Теб да ти е харесала фирмата. Hug

Писанка, Ти си мама- герой. На увеселителен парк за 7часа с Иветка и да успеете да си изкарате и оплзотворите напълно времето. Hug

Каролинка, приятен курс за бременелки. Ще Ти хареса, ще видиш. Hug

Ryan's Mom , много тъжна история е с Вашето зайче. От колко време си го гледате?  Thinking А за нашият трип е още много рано да се мисли. Peace

Мери Джейн, как са Ти двата юнака- Стойл, посвикна ли с яслата? Hug

Холи, как мина изпита в петък? Успех с яслата на Холчита! Hug

Дидката, как сте с Викича и коремчето? Hug

Лек ден Ви желая и успешна и усмихната седмичка! Heart Eyes

# 182
  • Торонто/Сливен
Каролина, ти имаш повече свободно време от мен и сигурно първа ще си на изпита. Wink После ще разказваш как е минал.

Краси, много тъжно това със зайчето. Sad Като малка имах зайче, гледахме го на терасата. Обаче нещо се разболя, спомням си, че му излезе една синя топка отстрани на муцунката и лекаря каза на татко, че не е препоръчително да живее повече. Много ми беше мъчно тогава и оттогава не искам домашни любимци. Привързвам се много и после ми е много тежко. Sad

Писанка, готино си изкарали празника, спор няма. Grinning И Су планува ходене до "Маринленд" това лято, но кога точно още не сме уточнили. Simple Smile

# 183
Здравейте и от мен!
Аз искам и тук да благодаря за пожеланията!   bouquet

Момичейд, някой използвал ли е Nistat oral drops - казаха ми,че е за млечница? Това чудо  #2gunfire #2gunfire е пльзнало в цялата уста на бебка. Аз пробвах сьс содена вода да я мия, но няма особен ефект.

# 184
  • Торонто/Сливен
Кроко, аз не съм го и чувала това. Confused

Как е днес Мая, слуша ли?

# 185
 Кроко, аз също не съм чувала за такова нещо. Но най добре питай педиатъра на малката, а може и да видиш за среща с Ла Лече Лига консултант.

Краси, много жалко за малкият зайо  Tired . Новото зайче вече свикна ли с обстановката, адаптира ли се вече? От работещите мами ти си най- редовна  Peace

Каролина, както по-горе са казали, това се намира в Ниагара. Около 1 час и 30 мин път в едната посока. Ние все още нямаме кола, но взехме под наем за тези поч. дни.

Наде, препоръчвам ти да не ходите през идващият лонг уикенд. Миналата година на Canada Day първи братовчеди на мъжът ми ни дойдоха на гости от Щатите използвайки поч. дни (при тях нали също се почива заради 4 юли) Аз им бях приготвила пълна програма за забележителностите на Торонто-Каза Лома, кулата и разходка с корабче до островите. На кулата беше един малък ад. Чакали сме 3 часа само да се качим  Crazy. На нас хич не ни се чакаше, вече бяхме я виждали, но те викат сега сме дошли, не можем да не се качим и така заради тях. Няма да споменавам, че програмата пропадна, а те не останаха с хубави впечатления от Торонто.  Tired  Та оттогава знаем, че в почивните дни около Canada Day не се ходи на такива обществени мероприятия. Има страшно много туристи и посетители. Пък и само си помисли половин Квебек да дойде към Ниагара и Торонто е достатъчно без да броим американските туристи.  Crazy
 Чао от мен  Hug

# 186
Здравейте другар4ета,

Как я карате в този горещ следобяд? Ние хукваме по моловете, 4е нашата баба си умира за магазини  Crazy Аз - напротив. Оба4е нали трябва да забавляваме гостите, ще се прежаля  Tired Пък и малката госпо'ица като 4е ли се е наговорила с баба си - и тя си пада по магазини. Но най-напред мама да провери какво става из форума  Hug да не вземе да пропусне нещо  Crazy

Кроко, 4естит рожден ден и от мен (с малко закъснение  Embarassed )
Да си жива и здрава, много оби4ана майка и съпруга  Hug  Hug  Hug

Наде, звънни ми, 4е имам да ти кажа нещо. Загубила съм телефона ти  Embarassed
Относно Маринленд - за уикенда на 1ви юли не е добра идея да се организират каквито и да е посещения на забележителности, увес.паркове, зоопаркове и т.н. Миналата година едва се добрахме до Ниагара за скромните 3 4аса и половина. Ина4е е много красиво там то4но за този празник. То не са осветления, заря, украси и др.

Писанке, браво за страхотното изкарване. И времето с вас, и не е било тъпкано. Супер.

Моми4ета, ще бягам, 4е моите са нетърпеливи...

# 187
Добро и слънчево утро, Канадски Момичета!

...някой използвал ли е Nistat oral drops - казаха ми,че е за млечница...
Кроко1, а кои ти предписа тез капки? Ти сигурна ли си че Мая има thrush? Aз си бях внушила веднъж че Дана го има, но се оказа просто остатъци от кърма по езичето, защото тогава Тя не се отлепяше от мен/ бяхме в един от криз. растежни етапи/. А ако е такова, внимавай да не го прехвърли в/у гърдите Ти, то явно се получава от биберона/ ако си още с биберон, изварявай го по- дълго/. Успех и скоро да се похвалиш че всичко е наред! Hug

Ryan's Mom , как кръстихте новото зайче на Раян?  Hug Ти вчера ме хвърли в мечтите с тез питанки за трипове, но май др. година ще направим един до Калифорния, за да посетим местата където сме живяли и работели. А Вие за къде мислите, след ходенето до БГ др.година? Hug

Нади, успех с резюметата и да се похвалиш скоро с добри работодатели! Hug Целувки за Дени! Hug

Писанка, а Ти с кои пътувате? Взе ли билетите за август? Hug а Вие с мъжо, ходили ли сте на гости в Щатите? newsm78

Каролина, как минаха първите курсове? Доволна ли си?  Hug

Гери, приятна Ви разходка по магазините с малката кукла- Ивонка! Hug

Монтреалските мами, къде сте? Hug
    Холи, как вървят изпитите? newsm78
    Дидката, как е коремчето, момента наближава, май? Hug
    Щастливче, подрави на любимият Монтреал! Heart Eyes
    Чочо, преместихте ли се вече? Hug
    Радостче, как е Ален, вие направихте ли вече барбекюто? Hug
    Мери Джейн, как върви адаптирането на Стоил към яслата? Hug

Лек и слънчев ден Ви желая!

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 20:10 от Kalida

# 188
Здравейте и от мен Simple Smile. От в4ера сьм в добро настроение, защото не ми се обаждат от градината на Стоил да ходя да си го взимам по никое време. 4овека явно посвиква с децата, е- страда когато го оставям сутрин, но поне ве4е е сьгласен да спи там на обяд. Забелязва се прогрес, тьй да се каже. Ве4е категори4но отказва да го храни някой и настоява да яде сам, сещайте се после колко е 4исто в кьщи Mr. Green Сега му е мерак ве4ер да заспива с брат си и ще използваме момента да им подредим отделна стая. Баткото следобяд като си дойде от градина запо4ва едни бесни игри - мани, мани! Неговата теория е : Уморих се цял ден да сьм добро дете! Сега ми се играе!!! и по4ват с малкото едни игри на пирати, 4удовища, рицари - редовно обезглавяват по някоя вьзглавница, а пьк аз редовно сьм в ролята на отровена принцеса. Разбира се, после ме целуват и аз се сьживявам, 4е ина4е кой ще сервира ве4ерята...Ох, като ви 4ета така ми се допьтува някьде... А, ако някой знае, моля да ми каже кьде в Монреал да намеря 4аршафи с Батман или в краен слу4ай с ужасни 4удовища, сина ми ще ви е много благодарен. 4ао и приятен ден на вси4ки!

# 189
Привет мами! Hug

Изпитите минаха успешно и утре ще имаме парти в училище по случай завършването! bowuu

Мислех да приготвям нещо,но нямах грам време и отидох до магазина и накупих за хапване и безалкохолно! Grinning

Мери Джейн,браво на сладура,че се адаптира бързо! Hug И нас това ни чака другия месец. Tired
Да знаеш Батмански чаршафи сигурно има с Зелерс или Уол Март.Нашите са с Попай Моряка и Барби! Crazy

Мами,видях в съседната тема,Дидката е писала,че се започва. WinkНяма я он-лайн,сигурно са тръгнали към болницата вече!Стискам й палци всичко да мине леко и безпроблемно и да гушне сладура съвсем скоро! Hug

Лек ден на всички,аз трябва да изчезвам!  bouquet

# 190
Здравейте сладуранки Hug

Как е настроението днес?

Нашето ново зай4е ве4е геройски свикна на ласките на Раян Laughing щом ве4е не реагира, зна4и ясно свикнало е с обстановката. Кръстихме го Father защото е купено на "Father's day".  но вси4ки го нари4ат Зайо както и предното зай4е.

Кали не се замисляй, а действай  Grinning. Ние сме ходили в Пунта Кана и ни се иска да посетим и други места като Мексико, Калифорния защо не и Лас Вегас. В БГ ми се ходи само заради нашите и брат ми.

# 191
Здравейте и от нас!
Ние естествено, ч не спим, а огласяме блока. А защо пък на комшиите да им е тихо? Я да стават.
Момичета, като ви чета какви неща правите - курсове, нова работа, ходене по молове, гости, зайчета и т.н ви завиждам най-благородно и искам да ви кажа - правете ги всички тези неща и заради мен, защото мен дъщерята не ме пуска.
А какво ще кажете за една среща този уикенд?

Калида,
Още миналата седмица имахме малки петънца от млечницата и доктора каза,че е от кърмата, но не ни даде лекарство. Сега е цяла напаст. Аз четох из форуми и сайтове и това лекарство намерих.
Ако някой е пробвал нещо друго, моля да ми каже.

# 192
Кроко1, а как й е дупенцето на малката Ти госпожичка? Обикновено ако е thrush, има и diper rush, ако опиташ с пръст увит с  wash cloth да изчистиш езичето, има ли разкървавяване? newsm78 Аз не съм й давала нищо, защото просто се оказа че бях чела много и май бях започнала да си измислям разни болести за детенцето, за да си оправдая реването й. И спокойно, всичко ще си дойде на мястото, само й дай малко време на бебка. Hug
...А какво ще кажете за една среща този уикенд?...
Това ми хареса, само така, сръчкай ги да се организирате. Hug

Мери Джейн, при вас е весело, след като и мама има отредена роля в игрите. За чаршафчетата Холи Ти е написала- Walmart, Zellers, The Bay/ но са по- скъпи/. Peace Успех и за напред с яслата на Стойл и спането там! Hug

...ще имаме парти в училище по случай завършването!...
...Дидката е писала,че се започва...
Холи, Вие нещо като potluck ли ще организирате newsm78  А за Дидката, писа че й е паднала тапата, но май водите не са още изтекли, така че може и да си чака вкъщи.  Peace

Ryan's Mom , няма да съжалявате ако стигнете до Лас Вегас, особено ако си падате по предизвикателствата на късмета. А иначе Мексико е страхотна дестинация- евтина и атракционна. А Раян, сеща ли се още за старото зайче или вече почти го забрави, дечицата на таз възраст вече доста помнят? Thinking

Дидка, къде и да си! Ние сме с теб и Ти жалаем леко довършване на започната работа и много късмет! Hug

Тути Фрути, как е бабата, аклиматизира ли се вече? Hug

Дот, как сте с Бубчето Ти? А коремчето започна ли да расте? Hug

Приятен следобяд!

# 193
  • Торонто/Сливен
Здрасти дами! Grinning

Стискам палци Дидка да има едно много леко и бързо раждане и разбира се, едно сладко бебче накрая. Grinning Холи, да пишеш веднага ако Миро ти каже новината. Wink

Нашето ходене до Маринленд е някъде в бъдещето, но ще имам предвид съветите ви да не е по време на някой празник. Laughing

Аз да се похваля сега - почвам работа. bowuu Подозирам, че Гери нещо в тази връзка ще ми съобщи, защото и бях дала телефона за препоръка от приятел. Hug Работата не е нещо особено - в "Тим Хортънс", и ми е ясно, че лудо тичане ще пада, но нищо, аз съм тренирана в БГ и не се плаша. Laughing В петък сме на ориентейшън и тогава ще ни дадат графиците за работа. Та така, много се радвам, защото ми е първа работа тук и защото бях убедена, че съм се представила добре на интервюто (което беше толкова подробно и задълбочено в бизнес отношенията клиент-служител, все едно поне мениджър ще ставам ooooh!).

# 194
  • Торонто/Сливен
Забравих да напиша - аз съм "ЗА" срещата. И моля останалите мами от Торонто да се отнесат по-сериозно към повдигнатия въпрос. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт