Любители на кучета - 81

• 46 037
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • София
За скачването по стопаните аз правех следното: знам, че ще скочи и свивам крак в коляното и го вдигам. Кучето се мята върху мен, но всъщност се удря в коляното ми. Неприятно им е и спират. А за превъзбуждането при прибиране е друг метода - прибирам се, оставям чанти, багажи, събувам се, върша си мои си неща и по нищо не показвам, че виждам откачащото куче около мен. След минута спира и почва да се чуди какво става. Тогава го викам да му се порадвам Simple Smile
Форумът не ми дава да кача снимка, писах и в темата за админи/модератори, изобщо не ме отразиха.
А вчера наш Балу стана на 4 годинки. Ей, до вчера се събираше в шепата ми!

# 121
  • под тепетата
Коте, опитах с коляното, но при нашто говедце не действа. Сега ще пробвам с настъпване, но трябва да съм като светкавицата  Mr. Green
 Честит да е Балу! Да не му се налага да ходи често при вет и да е зелен  Joy

Коте, става качването. От известно време съм се изхитрила - като трябва да кача снимка отивам на новата версия, оттам директно от компютъра се качва и е по-лесно. Ей го лигльо с дядо му!

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 13:14 от bilqna_69

# 122
Стопирахме скачането с леко натискане надолу по главата. Иначе не даваше и да се събуе човек, наведеш се, той върху теб се хили. От радост беше надрал и направил синини на свекървата преди време.
Жив и здрав да е Балу.

# 123
  • Bарна, морето, сините вълни

А това е Ерос. На 10 месеца е. Баща му е немска, а майка му белгийска овчарка.
Бременна съм и те нали винаги всичко знаят и усещат, често се гушка в корема ми и го ближе. 😁 Любовчийче голямо ми е.
Много ми е интересно, кои са най-големите бели, които вашите кучовци са правили?
Ние сме заварвали врата, изкарана от пантите. 😂 Саксии обърнати, пикано на пук по дрехи и диван. От тогава всяка стая е заключена и чака мирно и кротко в коридора да се приберем.
Обожава да вади дрехи от пералнята, дори се научи да я отваря, ако е затворена.
Когато беше пале пък, като го учихме "седни", "дай лапа", "легни". Беше ги научил в последователен ред и само като го викнеш, идва, сяда, дава лапа, ляга и търси лакомството в ръката
Хахаха
Много ги обичам тия косматковциии

# 124
  • София - Рим и обратно
Честит празник на Балу! 💕
Типично визльовска прегръдка лигава раздава Ози 😍. Хич не се усещат, че са големички да ти се чучнат в скута 😃.
За излизанията, не се притеснявай, Биляна. Той вече ще е голям, не вярвам да се изпуска. На 7-8 месеца вече не правят бели. А и нашите лесно се учат по принцип, на тоалетни навици.

# 125
ПОМОЩ!!!!!!!! Кучето ми има въшки, а ветеринарната клиника в моя град, неделя работи до обяд. Някакви съвети как да ги премахна в домашни условия ?????

# 126
  • о`майна лунна нощ е
Представям ви Швепс. Оливър Швепс. Петият елемент на фамилия Туигълови.
Сега пътуваме към Пловдив. После ще се включа с подробности.

# 127
ПОМОЩ!!!!!!!! Кучето ми има въшки, а ветеринарната клиника в моя град, неделя работи до обяд. Някакви съвети как да ги премахна в домашни условия ?????
Много исках да ви помогна и се зачетох из разни статии, но това, което откривам са различни препарати. А за използването им със сигурност трябва да се консултирате с ветеринаря. Нямате ли номера му? Ние на нашия сме му звънели в доста критични моменти...
Четох нещо за вода с лимон, но до колко ще е ефективно..

# 128
  • под тепетата
Не знам на кой по-напред да се зарадвам : на прекрасния Ерос ли, който ще става батко или на двете щастливи деца, гушнали плахия Швепс...
 Туиг, знаех си, че няма да останете дълго без 5-ти къщен елемент  Laughing Много интересна окраска има Оливър, пък за името да не говорим! Така съм се ухилила, все едно аз си взимам паленце  Joy
 За въшките не мога да помогна, да не говорим, че не са бълхи, ни кърлежи  #Crazy
 despicable, големи бели не сме имали ( един надъвкан памперс и две -три пишкания на нерегламентирани места, изргизана каишка) , благодарение на информацията в началото и четене на темите знаех какво да очаквам и как да реагирам с куче бебе.

# 129
Днес празнуваме една година заедно Simple Smile

# 130
Аааах, прекрасно! ❤️ Сладурче. Желая ви още мнооого дълги години заедно!

# 131
  • о`майна лунна нощ е
Духче, честита година пълен дом!

# 132
Госпожица Дух, честито! Все едно гледам друга Джина, толкова много се е променила за тази една година, разкошна е!

`ТуиГ, честита ви радост и на вас! Разкажи подробности:)

# 133
Благодаря! Обожавам я!
Туиг честитооооо. Страхотен е
А Торин как е?

# 134
  • Стара Загора
И данък от нас

Общи условия

Активация на акаунт