Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ваксината за кучешка кашлица се прилага отделно или е включена в редовните ваксинации?
Колко често трябва да почистваме ушите на кучетата и какво трябва да използваме за тази цел?
Какво да направите, ако в европейския паспорт на вашето куче не са вписани всички имена, които искате?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ваксината за кучешка кашлица се прилага отделно или е включена в редовните ваксинации?
Ваксината за кучешка кашлица обикновено се прилага отделно и може да бъде дадена преди 2 седмици, ако има огнище. Ветеринарят може да препоръча ограничаване на разходките. Ушите на кучетата трябва да се почистват след къпане, обикновено 2 пъти месечно с памучни тампони, и трябва да се преглеждат от ветеринар всеки месец.
-
Колко често трябва да почистваме ушите на кучетата и какво трябва да използваме за тази цел?
-
Какво да направите, ако в европейския паспорт на вашето куче не са вписани всички имена, които искате?
-
Как да разпознаем кучешката кашлица и какви са нейните симптоми?
-
Какво да правя, ако кучето ми кашля и проявява симптоми на кучешка кашлица?

/. Кучкари хора, големи сърца. Аз бях подготвила само папи гранули на една испанска фирма. Сега ще преценя коя от храните да поръчам от зооплюс. Няма време да направя първоначалната доставка от там, защото пишеше 4-5 дни, а до неделя нямаше да пристигне.