Любители на кучета - 81

• 45 651
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Насред хаоса
JoyJoy Да се налапа, пък наказанието после ще го мисли. То и се понася по-леко на пълен тумбак и на фона на прекрасните миризмици откъм кофата.

# 556
  • София
а така, Кафе, все едно Рея описваш. Като види гълъби и с двеста се засилва. За хляба.
И само да я пусна от повода, веднага оглушава и обикаля навсякъде, където знае че слагат хлана за котките и кучетата. И като види, че приближавам, започва да дъвче със скоростта на светлината.
Като е вързана, пак успява да смотае по нещо, гадината Веднага я усещам, защото изостава зад мен и върви с наведена глава, да не видя, че е пълна устата.

Сутринта 15 минути я чаках да се накуми, докато обиколи с ротвайлерката навсякъде. Така де, докато не се скараха. Преди това и двете глухи ометоха всичко.

Снощи докато изхвърля едни боклуци е омела цяла опаковка витамини кучешки. Треперих и да не и стане нещо, ама освен дето днес е хиперактивна и гладна, нищо и няма.

# 557
  • София
Оххх тия ловни породи нямат наяждане.Нашата бретонка може да яде до пръсване,ще повърне и продължава да нагъва.А как яде като пуйка гълта без да дъвче и после връща защото корема й не понесъл ,а то цели парчета както са били в купата.Старая се готвя ,цял рафт от фризера е с тяхно месо и пак навънка намира да яде най-миризливите боклуци и кокали,чак ги изравя изпод пръста.Ретривърката също е лакомийка,но не си позволява толкова волности,особено скарам ли се на бретонката и двете почват да слушат.А кални локви как обича ,снощи както се разхождахме и я изгубих от поглед,а тя наджапала в една дълбока локва до съседния блок,толкова дълбока че само главата отгоре,призля ми и отнесе баня после,та ми се сърди цяла вечер.
Една размазана муцуна

# 558
  • София - Рим и обратно
То не е смешно, а е гнусно, ама ще го кажа - като я возя в колата (отзад в багажника), понякога й става лошо и повръща. Чувам я, виждам я, че повръща, но никога не намирам повръщаното 😂🤢. Всичко е идеално изблизано.

# 559
Ха,а нашия вайм не в толкова лаком. Вчера от много време насам един найлон се опита да изяде,но яде само шамар. Иначе редовно го тествам на повод го прекарвам покрай храна разхвърляна, вероятно пази поведение,но не пипа. Виж да е на свободна шайба, може да си позволи,но засега удържа фронта. Обаче нещо почна да яде пръст,един пърхут по гърба му се появи. Почнах рибено масло и витамини от децата имам едни. Откакто му спрях пилешкото му се оправи акото. Махнах сега и житните. Остава само на гранули и варено телешко   с малко ориз или картофи. Зеленчуци малко давам. Зехтин,суров жълтък. Мисля да сменя гранули те,но ТОУ не му се отразиха добре,имаше газове и ги гълташе без да дъвче.  Хепи дог някой дава ли,чувала съм хубави неща...От ТОУ също ядеше много трева и повръщаше после,затова я оставих.

# 560
От ТОУ и Тара беше с много газове, аз чак сега се усещам, че именно от това е било, като го каза. Купих последно един чувал от зооплюс на тяхната марка - Пуризон, ми много съм доволна. Мирише на риба и малко на дроб, ММ казва, че мирише на храна за гупи Simple Smile Изходен материал- два пъти, стегнато, да не казвам, че до момента не е имало такъв добър резултат, вярно, с малко неохота я яде, но предполагам, че се дължи на разгонването.
Аз няма да се смея на чуждите всеядци, че тази вкъщи не веднъж ми скроява номера с кофите, пък и най-редовно един по-готин.. с л... сещайте се.
пп. Преди изпълняваше "пусни", сега все едно и казвам "дъвчи по-бързо", и свива ушите и примигва, защото знае, че ще я тупам.. и мен ме хваща жал, защото не искам да я плаша така.. ама..

# 561
  • София - Рим и обратно
Да, и Кира така, на “пусни!” примижава, прикляка, свива ушите и дъвче като обезумяла и бърза да глътне.
Почна да киха яко и пак да кашля, въпреки ваксината... Докторката каза, че май е алергия, не било кучешка кашлица. Даде някакви капки и отложи годишната ваксина.

# 562
  • о`майна лунна нощ е
Може ли да ми кажете всъщност ТОУ е разновидност на храните или е отделна мярка храна.

# 563
  • София
Бързо да се оправяте.

Сбъркали сме някъде при усвояването на командите, явно.
Аз и отварям устата, да извадя, а тя мижи и стиска.
Не я шамаря, защото се вкисва и трябва да се сдобряваме после.

Туиг Taste of the wild
Имат два варианта бебешка и доста за възрастни.

# 564
  • о`майна лунна нощ е
Може би се обърках от това, че понякога пишете TOY, а друг път TOW /което ми беше предположението за абревиатура на марката/. Благодаря за пояснението!

# 565
  • София - Рим и обратно
На Кира не й понасяха бебешките версии - ни на Акана, ни на ТОУ. После разбрах защо - всички са с пилешко. Пърдеше и дрискаше по 10 пъти меко.

# 566
На Кира не й понасяха бебешките версии - ни на Акана, ни на ТОУ. После разбрах защо - всички са с пилешко. Пърдеше и дрискаше по 10 пъти меко.
. И протеинът е висок,от това също се образуват газове. Отделно,че се натоварват и бъбреците. Около/ под 25  процента,ако не ме лъже паметта за кучета над година, препоръчва нашия ветеринар.

# 567
  • София
Кафенце, в бебешката ТОУ, която давам на Харли, няма пилешко. Има бизон, сърна, агне и масло от сьомга. Досега нито веднъж не съм го чула да пръцка, пък уж породата е много пръдлива. Е, цялото време на света е пред нас, така че и това ще стане рано или късно.

За Хепи Дог ветеринарката каза, че е добра храна.

# 568
Всяка храна се отразява различно на всеки куч, и по-горе са писали, все хубави марки уж, пък не на всеки му понася. Няма пиле в пъпи ТОУ, аз с цел търсех, защото и Тара като Кира я прокарва от пилето. Те двете май са една боя, и на уши  са го докарали Simple Smile

Пос, шамаренето е неизбежно, в парка до нас съм и вадила хляб с антифриз от устата, принудена съм да я науча да не лапа.. Вече и не я водя там де, чак до другия край на града ходим пеша, че в този далечния парк през деня има деца и не смеят да хвърлят такива неща явно. То пък след децата има пак неща за 'пусни', ама поне не са животозастрашаващи

# 569
  • София
Така де, те си го заслужават, ама нито поука има, нито престава. Та затова само се карам.
Виж като се репчи на някое куче и не ми обръща внимание, я первам през муцуната.

ТОУ на кирилица или TOW на латиница. Обикновенно ме мързи за второто.

Общи условия

Активация на акаунт