Любители на кучета - 81

• 45 666
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Водих вчера Лили на ваксина. Някаква нова на Мериал сложиха, два пъти й набодоха дупето. Първия път хич и не усети даже, но на втория път докторката още не беше хванала кожата и нашата почна да квичи. После докторката все пак успя да хване кожа и й забоде иглата и нашата като почна пак... Доки вика: сега нямам съмнения, че е хъски и е роднина на Балу! Grinning
Знаят ни в клиниката, сигурна съм, че като ни видят, и се изприщват и се молят да не сме за нещо сложно, че ще им изгоним пациентите с това квичене и вой.
Много хубави снимки! Simple Smile

# 541
Изпуснала съм почти цяла тема.
Радвам се на новите попълнения. Прекрасни кученца.
Ние с Джуджу сме добре. Дано успея скоро и аз да покажа актуална снимка.

# 542
Сиви, като го водиш в полето и джапа в локвите, после как го вкарваш в колата, носиш си кърпи или? Аз пробвах, ама и след кърпа пак си е мокро куче и държи да мирише на такова.. иначе ми напълнихте душата с толкова снимки, аз нямам нови..
Духче, ще свикнеш, то и шубето е до време, виж че Джина се е престрашила, ще ти дава кураж Simple Smile

# 543
Хибискус постлала съм е багажника постелка за куче, която се оказа че не задържа миризми на мокро куче. И после у дома в банята. Е, като се овъргаля в някоя смрад си мирише, но тогава свалям постелката и заедно с Макс в банята Joy
Духче най-накрая Джина е свикнала с околния свят и има самочувствие на вън. Скоро инти ше свикнеш и ше може да си обикаляте спокойно в околностите.

# 544
  • о`майна лунна нощ е
Един от големите поводи за мрънкотене и вдигане на аларма е, когато влезна да се къпя. Обажда не се само носът на Швепса, но и точно онази жилка на ловец на водоплаващи птици. Така го влекат локвата, гьолчето, канавката с вода още от сега, че ми е ясно какво ще се случва при срещите с такива като излезем на разходка и е мокро или има водоем наблизо. 

# 545
  • София
В Борисовата и Ловния парк, където са ни любимите места за разходка, след дъждовете остават голееми, дълбоки и тинести локви. Много тинести. Играем си ние, играем си ицоп в локвата. Като по забавните клипчета става, цялата в тиня. А как вони, не е истина.
Чакам я да позасъхне, че да падне повечето, преди да се натоварим в тролея и вкъщи в банята.

Вкъщи е голяма борба, като е къпано куче или като е дъждовно куче. Опитвам се да и обясня, че не може да лежи в леглото и по диваните мокра,тя се цупи и само ме чака да обърна гръб и се катери... Ще си купувам бебешки постелки май.

Коте, много са ми сладки твоите пухкави ревльовци.

# 546
  • Насред хаоса
Нашият пак ми капризничи за яденето, неговото си. Избирам качествена храна, в това отношение компромиси не правя. Иначе няма проблем да краде, когато му се удаде случай - така ми смота два мъфина преди време, както им се бях наточила. Прегледа го ветеринарят, като го водихме за ваксина, здрав е, няма проблеми. Не разбирам какво иска, криво ми е и се притеснявам. За сметка на това пък малката е станала като биренка от ядене и все търси да яде - нея пък се опитвам да я ограничавам. И ще лудна - чудя се как да прикоткам него да яде, и докато го кандисвам, дребната си опразнила купата и вече отишла при неговата и набива здравата.  Crazy

# 547
  • о`майна лунна нощ е
След като нашата купа беше подложена на няколко пъти на жестока кавга защо е празна след ядене, вече я вдигам и прибирам да не я гледа. Има празна купа - има проблем. Няма купа ... има втора с вода и няма проблем. А-ма-ха.... де.

# 548
  • София
Това с махането на купата, за да не служи като дразнител, го практикувам още от първия ден. Иначе Харльо би висял и крякал до нея с часове.
Ходих до един зоо магазин и накупих разни лакомства, подходящи за възрастта му. Едното мирише страхотно, иде ми да го пробвам.

# 549
  • Bарна, морето, сините вълни
Нашия животин пък от бебе съм го забелязала, че не е лаком. Това е сигурно първото куче, което имам, дето си яде спокойно. И като се наяде си остава, не лакомее да изплющи всичко Grinning

Ама как цапааа, задължително трябва да извади част от храната на пода.
Днес си похапва варен ориз с варено пиле, много е доволен Yum

# 550
  • София
овчарките са така
и моята едно време
а сега е постоянен глад

# 551
Денис си е лакомия, ама от време на време пробва с капризите. Иначе до купата с храна си ходи само, когато е гладен, ако не е, пълна, празна, изобщо не я отразява. Като се наяде, остава, дояжда като огладнее пак. Или просто, когато види, че номерът няма да мине и няма да му се даде друго.

# 552
  • София - Рим и обратно
Оф, тия ловните май са всичките прасета. Моята ако може по 25 пъти ще яде, ще повръща и пак ще яде. Навън също всички боклуци са нейни, дебне гълъбите много старателно, ще речеш - ей ся ще го свали, а то - за да им изяде хляба.. Гледах един ваймаранер веднъж в Заимов, умрях от смях, ама още не бяхме взели нашата, та ми беше смешно - ходеше да краде от една кофа до въшно кръчме, пълна с остатъци от храна - отива и се буха в кофата, само гъза му стърчи. Идва стопанина, измъква го за ушите - бой, караници... След 2 мин. онова пак се примъква до кофата, озърта се дали го гледа онзи и айде пак на боклука. Онзи пристига - пак същата история Joy. Сигурно 5-6 пъти яде пердах, ама пустата лакомия...

# 553
  • Насред хаоса
Кафе, само като те чета, се хиля, та си представям какво е било наистина да го гледаш. Joy
Уж и голдъните спадат към ловните, ама ей го нашият - капризничи. Като е решил, че няма да яде, изобщо не го вълнува купата празна ли е, пълна ли е - подминава. Държа му я, ако реши да яде, но пък от това намазва онова дребното, което е вечно гладно. Не знам какво да го правя вече с това ядене - мине се, не мине време, и почва с капризите.

# 554
  • София - Рим и обратно
Много беше смешно наистина. И само как си изтърпяваше скандала, а след малко пак пристига - тъпче се и гледа назад, дали идва стопанина. Ако го види да идва, не бяга, а почва още по-бързо да лапа, че да има време JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт