Любители на кучета - 81

• 45 673
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София

Куче на работа. Мъчи се горкото. А си има легло с одеало.

Дъвчем си въжето.

# 526
  • Bарна, морето, сините вълни

"Защото съм пич и малките пръчки не са за мен." Grinning

# 527
Какви са тия странни шумове, които ме будят?!

# 528
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хехехехех, големи сладурковци сте показали  ❤

Котарака,точно  една минута го изтрая 😄

# 529
Аз освен магаре в локва няма какво ново да покажа. Joy

До следобяд валя дъжд и за вечерната разходка преди малко беше по засъхнало е полето и само локвите издаваха, че от дни вали. Е, Макс просто не се стърпя да не цопне в най-голямата.

# 530
  • София
Киви и кака

# 531
# 532
# 533
Пиша нов пост,че ако редактирам може да не видите дописаното. Енджи май е с възпалени ушета. Утре ще идем до вета,но мога ли сега да направя нещо да я облекча? Само тръска глава,търка с лапата,жал ми е да я гледам. 😔

# 534
  • София
Anyyyone, хич не съм наясно, но дали човешки капки биха свършили някаква работа?

Вашите френчита докога се хранеха 3 пъти дневно? Притеснявам се, тъй като от 15 септември детето тръгва на училище и няма кой да го храни на обяд.

# 535
  • София - Рим и обратно
Аз промивам със сребърна вода, когато нямам от онези ветеринарните капки за уши.
Кира не е френчи, но й давах 3 пъти някъде до 5 месец. После си мина съвсем безболезнено на 2 хранения, така и броят на изхожданията се регулира.

# 536
Мерси,нямам капки никакви,но сребърна вода имам. Сега ще й ги почистя,дано й олекне малко.

# 537
Може да е тревичка или чуждо тяло в ухото, особено ако симптомите са с рязко начало. Хубаво си решила да я види лекар утре. Не бъркай с клечки .Стискаме палци.

# 538
Ей последните страници колко са свежи Simple Smile))
Ние без снимка ама с малко новини:
1) съседската кифла вече е кастрирана
2) едното кученце си е вече в новия дом, дано го гледат добре! Като ми каза, че 50 лв са му много да ми даде за ваксините, му отговорих, че това куче си иска грижи и си иска годишни ваксини, които са много повече от 50 лв., и ако не може да ги дава, по-добре да не го взима изобщо. Щели да го гледат като писано яйце. Съседът го е дал докато бях на защита (защитих най-сетне).
3) две от тях също остават наблизо - едно в съседа, едно в една съседка Simple Smile
4) в петък ще закарам последните 3 броя в Богоров, ще платя чиповете и остават там.

Джина се променя - става нахакана, леко лигава и много гальовна. В последно време с моя приятел я разхождаме за малко след вечеря - много се кефи това момиче! Вирнала опашка, наострила ушаците, души, тича, кара се с женските кучета - чак ме пази... Боже е къде отиде онова страхливо същество, готово да ми скочи на главата при вида на друго куче? Grinning Мен ме е шубе - знам, че е лошо, знам, че й го предавам, ама е по-силно от мене, като видя куче без повод улично и се спичам страшно много. Вчера се подушиха с една женска - малка на ръст, онази й се изрепчи, Джина скочи, аз я удържах де, иначе май щеше да я хапне, обаче ми се разтрепериха гащите. После пак двама големи песа бездомни, първия път си минахме спокойно покрай тях, ама втория нещо тя изръмжа на мъжкия и се вдигна на задни лапи - МП ги разгони, ама аз пак се изплаших. Нали ме е хапало куче и тоя страх си стои.
Вече изобщо не иска да слиза на двора, не си и играе с Рени - предполагам, че малките много я тормозят и тя не проявява интерес. С 300 зора слизаме заедно да пишка - онзи ден циркове правихме с МП - и двамата обикаляме двора, че да остане малко - иначе газ към вратата. А й трябва движение и аз нямам против да обикалям километри с нея... ама страх хора Simple Smile Тъжна история...

# 539
  • София
а ти си носи нещо за почерпка и опознай бездомните около вас. Тя също ще ги опознае и няма да имате проблеми.
Ние нали обикаляме много, първата ми работа беше да се сприятелим с бездомните из квартала.
Знам си и кои са агресивни и ги избягваме, но по принцип са едно-две от двайсетина дето засичаме.

Но мен не ме е страх от кучета, а Рея си иматактика за запознаване и досега не е била застрашена.

Иначе, диването започва да проявява характер, ще се шамарим скоро май.
Сутринта щеше да се сбие с една ротвайлерка. Иначе си подскачат една с друга, обикалят дружно да търсят боклуци за ядене под балконите, обаче катосе хванаха за едни клон, ротвайлерката започна да и ръмжи. Моята клони споделя, даже и е по-кеф да се дърпа с някой, отколкото да си го разнася, ама не дава да и ръмжат. И имаше - абе ти на кого ще държиш такъв тон, а...
Набързо ги разтървахме и им взехме клона, ама диванета. После пак бяха приятелки, ама за малко да стане беля.

Общи условия

Активация на акаунт