Любители на кучета - 81

• 45 632
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Чак сега смогвам да ви пиша! Бека е много добре! Купих и две лечебни консерви и се прибрах. Тя скача, радва ми се, а като седнах се настани в мен и ме облиза цялата / по принцип въобще не ни целува, всички се радваме и завиждаме на близнатия по носа 😍/ и ми се оплака. После се разходихме... ака два пъти доста по-добре от сутринта. Игра си с едно улично куче! Дърпахме една кора от дърво. Пие си вода. Пу-пу! Стрсхотна ми е тя! Хапна си и малко консерва, най-доброто кученце! Толкова беше активна, че не можах да я снимам да ви я покажа.

Искам да благодаря на всяка от вас, защото сте прекрасни хора! Бъдете здрави! ❤❤❤

# 601
  • София
Джуджанка, много се радвам, че Бека вече е добре. Страхотна петъчна новина! Heart

Anyyyone, как да го снимам това диване като не мирясва и за секунда. Ето една снимка от снощи, приклещен в прегръдките на детето.

Едното му ухо се е поизправило, но горната му част е леко подвита назад. Другото ухо си е още клепнало. Вчера се ровех и открих статия за лепенки, с които ушите се вдигат за около 5 дни. Ще изчакам още седмица.

# 602
  • София
Имай в предвид, че ако го мачкате по ушите, може да пречупите хрущяла и ушетата да останат клепнали.
Пак не мога да кача снимка от мобилната версия, почна да ми писва леко...

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще се вдигнат ушаците, няма къде да идат 🐶
Всички стопани на френчовци сме минали по тоя път с ушите .
И моя ядеше акото на котката като малък, сам си спря с времето .
Пак получихме алергия от морската вода, излязоха му няколко пъпки ама бързо ги парирах с крема и почти минаха. Много се кефи на морето, ама това ще му е за тая година 🌊

# 604
  • София
Коте, предупредени сме като го взехме да не му пипаме ушите изобщо и сме много внимателни.

Нарцисчета, видях, че има не малко френчовци, които по една или друга причина не са си вдигнали ушите или само едното, и затова много се притеснявам.

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тонка, вашите са почти вдигнати и затова мисля, че няма да имате проблеми ☺

# 606
  • Bарна, морето, сините вълни
А някой от вас пътувал ли е в чужбина с кучето? Примерно за Румъния, освен паспорта, какво друго е необходимо? Някой знае ли?

# 607
  • София
Тонка, вашите са почти вдигнати и затова мисля, че няма да имате проблеми ☺
Само едното Нарцисчева, другото си е клепнало. Егати драмата за едните уши, не съм предполагала, че някога ще имам подобни проблеми.  Joy Все се вкарвам в някакви филми.

# 608
  • София - Рим и обратно
Да ви кажа, внимавайте много с костилките. Не се смилат и е възможно запушване на червата, ако се натрупат в някой ъгъл. В квартала вече два пъти оперират един вайм, по цяла топка костилки му вадят от корема.

# 609
  • София
ще ги броят на изхода костилките, да са спокони

Тонка, голяма работа пък като остане с клепнало ухо
Така ще е по-чаровен и отличаващ се. Не е като да е животозастрашаващо или болезнено състояние.

Рея грам не слуша, викм, карам се, не. Все едно е оглушала. Ще затягаме дисциплината явно и ще се взимат тежки мерки, че това не си е работа.

# 610
  • София - Рим и обратно
Аз си избирам битките. Напоследък нали е със запушен нос, седи си до мен, само с мен иска да си играе, не я разсейват миризми и хич не се караме.
Рея какво е сгафила, тая душичка? Simple Smile

Тука ги хванах в секундата, преди Лео да се дръпне погнусен. Хич не понася близости, милия ми аутист.

# 611
  • София
Тонка, голяма работа пък като остане с клепнало ухо
Посс, ами аз все пак бих искала да ги вдигне, за мен чарът не е в клепналите уши на френчитата, а в щръкналите. Ще се опитам да помогна на ушите, не е болезнено, пък ако и тогава вече не се изправят, здраве да е.

# 612
  • София
Какво не е сгафила.
Сутринта се заби в еднихрасти след една котка, викам, свиркам, няма куче. Накрая и писна да обикаля и си дойде.
В двора, в работата подгони едно от вражеските кучета, паквикам Не, стой  - ми не. Няма Рея ела тук, няма Не там. Абе тотален игнор.
То аз съм виновна, че и отпуснах края, а командите и слушането си искат затвърждаване, ако разполагаш с инатесто, като моето, ама не съм само аз виновна пък.

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кафенце, много е сладък котанчо ❤
Той е подобен на цвят като моя и с подобен характер 😄

# 614
Ох, като ви гледам как ги гледате куче и коте така ме сърбии..
толкова много за едно такова чудовище

Ама домашните забраняват строго, че аз и  моята алергия.. ама все си мисля, че като няма козина и казват, че няма толкова алергени все ще ми се размине.

Пос, аз с разгонването я извеждам по-строго и няма игри с кучета и започна и нашата да си забравя ушите вкъщи. Не играе ли с кучета, не ме слуша, все едно за наказание, а знам, че е защото няма как да и изразходя енергията(нямам едни 10 часа за разходка).
Кога извеждате кучовците сега на разходка? Аз снощи в 22 часа я изведох и пак беше оплезила език до земята, изпи половин литър наведнъж и то по средата на разходката, после още толкова вкъщи.

И един Йода -

Общи условия

Активация на акаунт