Любители на кучета - 81

• 45 629
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сомбра, всякакви неща за гризане има, детето ми нямаше толкова играчки. Ще взема и аз да му метна някоя моя домашна дреха да си я подмята и дъвче.
Ето го от тази сутрин. Ако не е в детето, няма как да го снимам, защото е нон стоп в движение.

# 631
  • sf
Много готина окраска 🤗
Таткото започна ли да омеква?

# 632
Веднага казвам, оставяне при свекървата, ако го иска.
Ще се погоди някак с нейнто куче, а тя ще се занимава с него.
И честито попълнение, много харесвам питбули.

Благодаря!

# 633
  • София
Донсита, не омеква. Но и не очаквам. По-лесно се живее без очаквания. И най-малкото нещо ти идва като бонус. Grin Обаче днес го подържа за няколко минути на пейката пред блока, докато донеса вода, че малкият беше оплезил език.

# 634
  • София
Момичета, кои зъби сменят кучетата? Само предните или кътниците се сменят. Паднаха и всички предни зъби и сега се чудя кучешките ще падат ли, няма ли? Исках да попитам и ... диня и давам на Бека, харесва и и яде, но колко често мога да и давам? Да не я повредя, че си е сладка динята?!

Ето го моя данък

# 635
  • София
Ами, не прекалявай с динята

Всички зъби падат, включително и някои кътни, а други просто порастват по-късно
Голяма касапница беше, като и падаха задните зъби на Рея, защото все в игра и борба ги изчопляше. Тече кръв, омазва другото куче, мани мани.

# 636
  • София - Рим и обратно
Ние оставяме Кира на хотел, като пътуваме някъде, където не може да дойде. Тя си е свикнала там и го приема като зелено училище 😃. Няма клетки, спят в стаи, има двор, водят ги и по гората над Бояна. Малко по-скъпо е от други места, ама поне знам при какви хора и условия я оставям.

# 637
Ние оставяме Кира на хотел, като пътуваме някъде, където не може да дойде. Тя си е свикнала там и го приема като зелено училище 😃. Няма клетки, спят в стаи, има двор, водят ги и по гората над Бояна. Малко по-скъпо е от други места, ама поне знам при какви хора и условия я оставям.
Благодаря за отговора! Това в hubbahubba ли е? И колко струва на вечер и по 1но куче в стая ли са?

# 638
  • София - Рим и обратно
Не, мисля че не спят сами, разпределя ги по темперамент и си правят компания. Като се беше разгонила изневиделица нашата, беше я отделил веднага в отделна стая. Да, Хъбахъба петс. 25 лв на вечер е, като има и отстъпки за редовни клиенти.
Аз лично, не бих я оставила сама вкъщи и някой да я посещава. Никак няма да ми е спокойно какво ще сътвори от стрес и как ще се нарани. В хотела си има приятелчета, играят по цял ден и не скучае.

# 639
Не, мисля че не спят сами, разпределя ги по темперамент и си правят компания. Като се беше разгонила изневиделица нашата, беше я отделил веднага в отделна стая. Да, Хъбахъба петс. 25 лв на вечер е, като има и отстъпки за редовни клиенти.
Аз лично, не бих я оставила сама вкъщи и някой да я посещава. Никак няма да ми е спокойно какво ще сътвори от стрес и как ще се нарани. В хотела си има приятелчета, играят по цял ден и не скучае.

Благодаря!

# 640
  • sf
Идвам да се оплача. На село сме компания. Нейо си обикаля по дворчето, души си насам-натам. Една жена е с бебе на годинка, само квичи по него , размахва ръце, гони го, той си мисли,че е игра, подскача , става лудница, направо така се натоварих,че нямам търпение да си тръгнем.

# 641
  • София - Рим и обратно
Оф и аз така много се товаря. Има хора дето не могат да съжителстват с животни, а като имат деца и съвсем истерясват и се държат още по-неадекватно. И учат и децата си така.

# 642
  • Насред хаоса
Заради такова отношение тоя от първия етаж вече го поздравявам с "бау!" Ей тъй, нарочно. Щото при засрещане кучето го отминава като малка гара, той почва да се плюнчи, заканва, че и юмруци да вдига?! И то защо? Защото мрази кучета и животни по принцип и всички му пречат.

# 643
  • София
Нямам  роблеми със съседите, харесват я. Има страхливи, но си ги знам и я дърпам. А и тя не  ходи да им досажда. Не мога да я оставям на хотел, защото не иска да остава никъде без мен. Рев сополи и бяга. На село ходи и в банята с мен, да не се измъкна през прозореца.

Много им се бях наточила на Хъбахъба, ама моето понякога е агресивно та не ставаме.

# 644
  • sf
То при тях не е от омраза към кучето, а от трепет към "златното яйце" . Близки роднини сме, за втори път идваме, возя ги с моята кола. Не казват нищо в прав текст, ама мрънкат, че имало косми, ами има, като не искат да има, да не се возят при нас. Аз им казах,че без кучето не мърдам. Но е натоварващо. Ама май ще е  за последно 😂

Общи условия

Активация на акаунт