Любители на кучета - 81

• 45 607
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Кафе, чета ти публикациите в другата тема, не знам защо се хабиш. Щом е дете, може да пищи, да бие кучето, да го цели с камъни, проблем няма. Проблемът идва, когато кучето ти реагира.
Денис е добре, спи цял ден, не даде да му дадат лекарство в устата, та се наложи упойка, заби ми една глава в скулата при ветеринаря, та бяхме картинка - аз с лед на бузата рева, Скъпия със счупена ръка, а Денис почва да не може да си стои на краката. И това дружно в чакалнята. Утре пак, ама ще бъде директно с упойка, че съвсем ще трябва да се обяснявам, че не ме бият вкъщи.

# 646
  • София
Да и аз не ходя където не ме харесват с куче.
Нещо никак не ми липсва.

# 647
  • София
Друго си е да поканиш гости и да донесат подаръци за Хараламби. Кучешка бира, чипс и кокалче. Първите две ги оставяме за по-зряла възраст.

# 648
  • Bарна, морето, сините вълни
Кучешка бира? О.о наистина за пръв път чувам за това. Какво ли е на вкус Grinning
Нашия мръсник веднъж беше обърнал на масата половин стъклена бутилка, излизал всичко и беше с доста странно поведение Grinning от тогава като му дадем да подуши алкохол започва да лае

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз освен бирата , и чипс кучешки виждам за сефте🤔
Иначе шоколад му взимам кучешки честичко, много го харесва 🐶

# 650
  • София
Препоръчителната доза е 1 бутилка дневно със стайна температура. Ще падна. Joy
Не знам дали изобщо ще му я дам да пробва. Раздвоена съм. За чипса също.

# 651
  • Bарна, морето, сините вълни
Сега четох за тези кучешки глезотийки, звучат ми интересни.
Бирата е от вода, малц, глюкозамин, витамин Е и млечна киселина. С разни вкусове. Пиле, телешко..

# 652
  • София
Значи направо си е полезна бирата.
Все се каня да поръчам кучешки бисквити, ама а днес, а утре....

# 653
В ДМ има хубави бисквити за 3 лв. кутията.

# 654
Кафе в другата тема каквото и да напишеш няма да бъде разбрано и наистина е безмислено да се опитваш да им обясниш, че трябва да се научат децата от малки как да се отнасят с животните за да не се поставят под риск от неадекватното си поведение и реакции. Знам, че на всяка майка детето и е най-милото на света, ама забравят че само за тях е така, на останалите не им пука за хорските деца, а за техните си собствени.. а да не казвам че най-мразя оправданието “ами то е дете” и го оставят да прави каквото си иска без да прилагат контрол и доза възпитание.
Още нещо щях да пиша ама забравих вече първоначалната идея на влизането ми в темата Joy
Кучешката бира не сме я пробвали с Макс, ама не виждам и смисъл да му давам такава. Водата си му е напълно достатъчно, че той с неговите размери бая бира може да изпие, че и сто пакета чипс да изяде с нея. Joy
А пък за питбула “blue nose” така без снимки в темата хич не ми харесва включването. Stuck Out Tongue Winking Eye Много са ми сладки тия сиви муцунки и дано дамата сподели някое фото с нас да му се порадваме.

# 655
  • София - Рим и обратно
Прави сте, че няма смисъл човек да се хаби, обаче така се нервирам. Точно снесли едно златно яйсе и айде, всички трябва да припаднем, да си убием домашните любимци и да бием чела в земята, че да не падне косъм от главата на разглезеното хлапе. Има и нормални, ама са толкова малко вече... Как да им обясниш, че е в техен интерес да научат децата си да общуват адекватно с животните?! Кира е най- миролюбивото и неагресивно същество, но заради ненормални хлапета вече изпитва ужас от пищящи деца и реагира с ръмжене и дърпане в друга посока, за да ги избегне. Ако някое такова посегне да я пипа, изобщо не знам какво ще направи.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 00:26 от 'Кафе с мед'

# 656
  • София
Сега не, но навремето имах малко дете и немска овчарка. Водех ги и двете  по площадките и  почти не е имало протестиращи. Кучето беше изключително внимателно с деца. Оставяше ги да я теглят за уши и опашки, да и бъркат в устата - никаква реакция. Та си спомням едно хлапе, конкретно, как я удря с пръчка по главата. Не силно  ама... Тя замижала и търпи, а то удря. Казах да спре, а майката вика Ама защо , тя нали търпи. Абе ей, страшно се нервирах тогава и казах, че тя търпи, ама аз не и ще го ошамаря. Та за възпитанието...

Рея напоследък не обръща внимание на деца, търпи ги да я галят и не се стряска, но все си имам едно на ум. Обаче все попадаме на пораснали и питат може ли.

# 657
  • sf
Как не си ошамарила майката, да й се не види... 
Тук имат дворно куче в голямо заграждение, което пускат по 2-3 пъти на ден да потича из двора. Миналия път си играха, ама сега моят му скача и ръмжи , и големия се защитава и става меле. 😣 Много неблагодарен гостенин тоя Нейо Май повече няма да бъде канен. 🤣

# 658
И аз не бих търпяла някое дете да залоупотребява с кучето ми.
Драмата с бебешоците отшумя.

Обаче се тревожа за Джина. Отслабнала е, козинката й не е лъскава и доста пада. А я храня със скъпи гранули, сменям ги, за да проверя дали на вкус не й харесват, за това не яде. Онзи ден направих и костен бульон от телешки джолан - мислех, че ще го излочи бързо, бързо - но не.
Не зная дали си въобразявам или е самотна - вече не играе по цял ден на двора с Рени, дори не й обръща внимание, но то няма и как - двете, които останаха в двора на съседа я хапят и й се качват на главата - много са неприятни. Може би, като остане само едното (Рая) и му мине бебешкия период ще е по-добре. Днес съм решила да опитам да ги събера двете в моя двор да си поиграят. Може би за храната е нормално, като не тича цял ден на вън, да няма чак такъв апетит - все пак не хаби толкова енергия, колкото преди и аз може би се шашкам излишно.

Тази седмица ще я заведа на лекар - време е за обезпаразитяване и годишна ваксина. Дали трябва да й пусна профилактично някакво изследване?
ПС
след като я заведа искам да си изчистя колата - смърди на кучета и кучешка храна, има косми и е кочина пълна. Чак ме е гнус. Някой има ли опит с измиване вътрешно на някакви не много високи цени в София? Последия път като я карах да я чистят и обезпаразитяват след Хан беше 25 лв мисля (ама ми свиха стелките хахах така де, забравиха да ги сложат, а аз забравих да се сетя, защото бяха на задните места).

# 659
Кафе в другата тема каквото и да напишеш няма да бъде разбрано и наистина е безмислено да се опитваш да им обясниш, че трябва да се научат децата от малки как да се отнасят с животните за да не се поставят под риск от неадекватното си поведение и реакции. Знам, че на всяка майка детето и е най-милото на света, ама забравят че само за тях е така, на останалите не им пука за хорските деца, а за техните си собствени.. а да не казвам че най-мразя оправданието “ами то е дете” и го оставят да прави каквото си иска без да прилагат контрол и доза възпитание.
Още нещо щях да пиша ама забравих вече първоначалната идея на влизането ми в темата Joy
Кучешката бира не сме я пробвали с Макс, ама не виждам и смисъл да му давам такава. Водата си му е напълно достатъчно, че той с неговите размери бая бира може да изпие, че и сто пакета чипс да изяде с нея. Joy
А пък за питбула “blue nose” така без снимки в темата хич не ми харесва включването. Stuck Out Tongue Winking Eye Много са ми сладки тия сиви муцунки и дано дамата сподели някое фото с нас да му се порадваме.
Веднага си взимам бележка и добавям нашето страшилище 😆

Общи условия

Активация на акаунт