Любители на кучета - 81

• 46 019
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
  • София
има доста дългокосмести сладури по приютите
предполагам, обаче,че ви се иска да е живяло в апартамент, за да избегнете обучението за пазене
при всички случаи ще се оглеждам и ослушвам, ако изскочи нещо

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скоро мернах обява за кокер из групите в фейса за осиновяване, ще се оглеждам ако изскочи нещо ще го сложа тук 🐶

# 62
Поздравления Туиг!
На мен ми излезе вчера от една група, че има намерен кокер, пък 2 дни никой не го търси. Държат го на една бензиностанция, а в тази жега...
Виж снимката, ако те заинтересова ще ти пратя номер, но е мъж, не знам дали това не променя нещата Simple Smile

# 63
  • Sofia
Туиг, браво на вас! Simple Smile Ще се ослушвам и аз. Някое късметлийче ви чака някъде .. Hug

# 64
  • о`майна лунна нощ е
Хибискус, ако е възможно, прати линк към публикацията.

# 65
  • под тепетата
Туиг, изгрява слънце и на твоята улица  Simple Smile

# 66
ТуиГ и аз съм член на почти всички групи за животинки и ако мерна нещо ще ти препратя линк. Hug
А пък ние днес решихме, че ще си вземем коте у дома. Малко се притеснявам Макс как ще го приеме, но ще се наложи да свикне. Провокирана бях от едно изхвърлено сукалче, което търсеше приемен дом. За съжаление докато обмислях дали е добра идея, се оказа ме мъничето е умряло, но пък сестра ми се запали по идеята, защот племенника отдавна мрънка и за котка и днес мернах едни чернички на месец, прибрани пак от улицата. Писах на момчето, което ги е прибрало и ако още са при него ще взема утре едно момиченце. Дано Макс да не създава проблеми, че ще яде бой. Joy

# 67
  • София
ТуиГ и аз съм член на почти всички групи за животинки и ако мерна нещо ще ти препратя линк. Hug
А пък ние днес решихме, че ще си вземем коте у дома. Малко се притеснявам Макс как ще го приеме, но ще се наложи да свикне. Провокирана бях от едно изхвърлено сукалче, което търсеше приемен дом. За съжаление докато обмислях дали е добра идея, се оказа ме мъничето е умряло, но пък сестра ми се запали по идеята, защот племенника отдавна мрънка и за котка и днес мернах едни чернички на месец, прибрани пак от улицата. Писах на момчето, което ги е прибрало и ако още са при него ще взема утре едно момиченце. Дано Макс да не създава проблеми, че ще яде бой. Joy
Под моята тераса има едно невероярно котаче на не повече от месец.
Цвят слонова кост е, само ушетата и опашката са светло сиви, а очите са невероятни - пастелно сини!

# 68
  • София
кучетата свикват с котета бебета
котетата са малко по-сложни, но и там се получават нещата

# 69
  • о`майна лунна нощ е
Много дълъг разговор имах вчера. И то с човек, на чието мнение, отношение и подкрепа държа много и не искам да го /в случая - да я/ разочаровам. Даде кураж и си ми каза истините в очите. Поне до неделя, спираме да гледаме обяви. Ако всичко е наред, ще се похваля и платя данък, както му е редът.
Уплашена съм много!

ПП - както стана ясно в хода на разговора - криза на средната възраст. Един записва виШу, друг си взима куче Simple Smile

# 70
  • София
Ох, не мога и не мога да кача снимка, изрязвах, снимах пак, все са повече от 5 MB.
Имам добра новина - Балу вече официално е добре, вчера вет го видя - всичко е зарастнало добре. Сега остава и белезите да се скрият и да порасте козина. Дори да останат белезите, няма да личи, защото околната козина ще ги скрие.
Мисля в събота или неделя да го изкъпя най-накрая, че от април се каним и накрая стана това...
Лили също е много добре, скубе се като за световно, сменя цялата козина. Толкова ми е обичлива и гушлива гадинката... Много се има с бащата на МП, направо е влюбена в него. Той само да я викне и тя вече се размазва пред него, чакайки да бъде чесана по коремчето и по ушаците.

# 71
  • София
така е то, има кой да те отмени за малко
Рея не проявява никакъв интерес нито към баба, нито към дядо
ходи да им се зарадва и после ги забравя
оня ден бяхме у мама, тя спа на хладно в коридора, аз влязох в тоалетната
майка каза, че е претичала десетина пъти през целия апартамент прискимвайки, за да ме търси
да не вземе да ме загуби случайно
на село като сме, пак залепена за мен
аз на двора, тя на двора, аз вътре и тя вътре
аз в кухнята и тя в кухнята, аз в банята.......
добре, че е голяма банята

то, като казах баня, аз в София си ходя в 2,5 квадрата баня с две котки и куче...

и да, много е гадно това със снимките
иначе щях да качвам ежедневно

# 72
  • Sofia
то, като казах баня, аз в София си ходя в 2,5 квадрата баня с две котки и куче...
Аз с две деца и куче.  Joy Вече изобщо не си правя труда да затварям вратата. Все ще се намерят желаещи точно в тоя момент "Само нещо да те питам". И това за един душ време по 5 пъти.  ooooh! А кучето седи докато се къпя като на кино и ме наблюдава внимателно. Да не взема да изтека в канала случайно.  Joy

# 73
Приятели, имам нужда от съвет по “психология” или да ми препоръчате училище/човек специалист в/около София.

Нашият добродушко преди като види куче и веднага отива да му вири дупето да го кани да си играят. Преди време обаче едни агресивни кучета го нападнаха и се наплаши от тогава супер много. Страх го е от други кучета, които не познава добре, няма значение малки или големи. Решихме вчера за разнообразие да го заведем в кучешкото ограждение, той замръзна като паметник до оградата. Дойде едно Хъски да го кани да си играят и нашият започна да му ръмжи и лае. Такова чудо не съм очаквала от него, умрях от срам и се изнесохме по бързата процедура. После на повод вече навън дотича един Кокер на пружинки да му се радва, нашият пак ръмжи и се свива от страх. По алеите като види куче и ми се лепва за крака... С хора няма проблеми, винаги им се радва, но започна адски много да го е страх от непознати кучета. И не знам какво да правя, че да си върнем предишния игривчо.

# 74
  • София
Според мен треньор трябва да работи с кучето. Не смея да давам съвети, без да познавам кучето...

Аз вкъщи отдавна спрях да затварям вратата на банята, още докато бяха малки бебоците на Лили. Все се влачеше поне едно след мен и все някое притисках, опитвайки се да затворя вратата, така че сега Балу и Лили си влизат и излизат, докато аз си правя каквото правя. Все ще мине някой да се отърка в мен, да почне да се заиграва, ей такива неща.
Това ми напомни на едно време, докато МП имаше котарак все още, а кучовци бяха на село. С две врати сме - една метална и една дървена, като има място между тях, но не е особено голямо. Един ден се прибираме с МП, котарака ни се мота в краката и след като оправихме торбите с пазара, викам да го нахраним. Тук котка, там котка - няма го! Викам си - само ще да е излязъл, макар че рядко го правеше, страх го беше. Отварям вътрешната врата - нашия там - между двете врати седи и кротува. Как не се обади гадинът, викахме го като шантави с МП.

Общи условия

Активация на акаунт