Любители на кучета - 81

• 46 033
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Трапезица, какъв позор, ерген и половина, Мъж! Simple Smile Ама как ме разсмя само, в полунощ на глас цвиля! Joy
С моя хубостник на същите годинки съм пресичала в бяг след него и викане русенското шосе в Плевен, двойно е. Като хукна от поляната след някаква женска, викам, ама кой да чуе. Търтих след него, през ум не ми мина, че пресичаме шосе с натоварено движение в двете посоки и като нищо ще ни отнесат, просто трябваше да си хвана съкровището. Е, господ ни опази, мм беше онемял, а аз помня свистенето на колите, как съм пресичала, сега не мога да отговоря. И това им е хубаво на четириногите, емоции да искаш, всичко са в състояние да ти сервират! Да ти е жив, здрав, див и щур момъкът! Peace bouquet

# 91
  • София
Трапезица, ще ме прощаваш, ама и аз се смях
на всички ни май се е случвало да изпадатме в такива ситуации, много викане и срам
моята, като реши че харесва някой, ми се мята на врата с всичките си 40 кила и със засилка за капак
редовно стряска някои хорица, докато кресна Не

момичета, пазете си добитъците
е сега срещнах една позната от квартала, преди разхождаше едно красиво бяло френчи
тая сутрин я засичам с черно бебе френчи, питам къде е Алба - отровили я, в Банско
и като знам, че моята е видна боклукоядка

сутринта докато бях в банята си измъкнала плика с хляба, изяла си го и се наредила да чака за нейната си закуска
да бе, ще и дам да яде още веднъж
ще я храня само със сух хляб вече, да види

# 92
  • Sofia
Страхотно е котето! Обожавам черни котки. От дете си мечтая за котка, ама няма да ме огрее. Едно време брат ми беше алергичен, сега мъжът ми е алергичен. Аман!  ooooh! Ама съм решила някой ден като изгоня мъжа първата ми работа ще е да си взема котка.  Joy
Вчера за пръв път почерпих джуджанка с нещо различно от суха храна и плод. Дадох и варено дробче, беше горещо одобрено. Малко ме е страх, че кой знае какво има в купешките дробчета, иначе бих и давала по-често.

# 93
  • София - Рим и обратно
Честито рождениче на Хибискус, на патеричка! 💕 сега попрочетох назад.
Ваксината за кашлица не е страшна, в носа се пръска и кучовете изпадат в паника, де. Трае една година и при нас действа засега. Само че, трябва да са здрави, за да се сложи. Та ние чакахме дълго време да мине тая гадна, упорита кашлица. Помня, че при задъхване най-много бухаше.

# 94
  • sf
Много ме е страх от отрова, егати хората има!
Вчера косматкото се отърка в едно лайно и беше прилежно изкъпан, днес излезе бял, пухкав, красив, а се прибра кален, сив и пак красив , ама пък щастлив 😂
Запозна се с ново куче и много си играха.

# 95
Епона, при Александър Георгиев.
Значи, така ме ядосва Денис от снощи, до оня ден мреше за мръвки с ориз и седеше до мен като му ги варя, от вчера сутринта нищо не е хапнал, подушва си паницата и край. Не е развалено, не е и като да няма апетит, защото шунката, в която му завивам преднизолона и пробиотиците си я яде и се опитва да проси храна и от мен, и от Скъпия. Само седи около хладилника, а паницата му е пълна. Ай сиктир, той се научи, че като ми отказва нещо (и то нещо, което е ял доскоро), ще му правя нещо друго да яде. Тоя път ще има да взима. Искрено съжалявам, че не го оставих на суха храна, както беше в началото.

С тия отрови е много неприятно, постоянно му треперя. Онзи ден вадих черупка от орех от устата му, не че някой ще тръгне да слага отрова в нея, ама да не го обърквам, че едни неща му давам да ги яде, други - не. Преди години уличното хайванче пред блока на нашите ми умря в ръцете, отровено, да съм била на 13-14, еми още ми е пред очите.

# 96
  • София
Здравейте,
Отдавна не сме се показвали и ние,но скоро не съм ги снимала.Големи красотични муцуни видях.За проблемните кучовци препоръчвам мама Еми,поне докато чакате консултация с треньор.Много ми допада стила й на работа-учи собствениците как да работят с куч и да се научат да контролират поведението му .Дори има съботно неделни занимания в парка. Това е линк към групичката (дано се отваря)
https://www.facebook.com/groups/240272283165804/?ref=bookmarks

# 97
Seerose, моля те, непременно ми пиши впечатления тогава, може и на лично, че и аз за него ни записах.

Да ви пусна колко сме “културни”

# 98
  • София
Seerose, моля те, непременно ми пиши впечатления тогава, може и на лично, че и аз за него ни записах.

Аз съм била при него с Киви, този човек е вълшебник.

Мисля, че и преди съм казвала - препоръча ми го приятелка, която е с бултериер, който е едно от най-послушните кучета, които съм виждала.
Просто го е направил войник. Simple Smile

# 99
  • гр.Варна
Момичета от Варна внимавайте в Морската градина отново имало поставени купички с вода с антифриз. #Cussing out #Cussing out

# 100
  • Sofia
Ах, че хубави муцунки виждам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И малко котаче миличко! Много е хубаво, честито ви ново детенце  Hug А Макс е толкова клет и сладък, ревнивко любим! Има едни сладурковци във фейса - Bubba and Rue https://www.facebook.com/pg/BubbaLovesRue/photos/?ref=page_internal, котак и куче,  много са сладки, приличат ми на Макс и Оливия  Mr. Green

Скрит текст:

Трапезица, Страхо също към 1,5 - 2 годинки започна с магариите, пубери, какво да ги правиш...Надявам се да им мине в един момент Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 11:29 от cutesmallcat

# 101
Искам да кажа, че съм впечатлена от този човек.
Много неща ни обясни, поговорихме за наши грешки, срещнахме 3 улични и той дори не излая (обаче как жално скимтя зад нас да не ви казвам, чак се учудих дали е моето куче това, като знаеше, че сме пред него и го защитаваме един вид, ясно си показа колко всъщност го е страх от тях, само дето на кълбо не се сви).
Няма да стане и от днес за утре, разбира се, не го и очакваме.
И още едно наше предположение се потвърди отчасти, мисля, че и преди съм писала, че подозирахме, че е бил обучаван за бой. Сашо каза, че по начинът, по който се държи покрай другите кучета, показва, че тъй като не става за боец, е бил използван да се упражняват върху него и ТОЙ да бъде битият. И сега като го пиша това ми се насълзяват очите, никое, НИКОЕ куче не заслужава да бъде въвлечено в тази гнусна индустрия.

# 102
  • под тепетата
Ужасно е! Само като те чета, Seerose, настръхвам! Денис е късметлия, след всичко преживяно да попадне на теб!
 Трапезица, хем ми стана смешно, хем те ожалих с твоя палав хубавец Киро! Да му се не види и мъжкото его и чудото ...От това се страхувам, че както наш Ози върви към магаре на ръст, дали ще мога да се справям с него. Тоз лигльо от вчера е на море и е решил , че всички ще забавляваме само и единствено него! Разхождахме го напред-назад, не желае да лежи под чадъра, а що мрънкане беше за дядо му, орева целия плаж! Решила съм, че мъжът ми като се отделя от нас за повече от 2 минути, ще му връзвам  чорап на каишката, да си му мирише на него и да мълчи! Иначе плува и се плацика, изпихме морето, изядохме една кофа пясък, съответно се прочистихме порядъчно и сме готови за нови подвизи.
 Кафе, целувки от Ози за Кира!

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 15:24 от bilqna_69

# 103
  • Sofia
И аз подозирам, че ще имам страхотен проблем с влизането в морето. Нашата йорка категорично отказва да се отдели от мен и да стои в някой друг, когато съм в наличност. Когато ме няма спи при мъжа ми, играе с децата, но когато ме вижда драпа и дере на месо да стигне до мене. Вчера не даде на мъжа ми за 2 мин да я гушне, хем бях на половин метър.  ooooh! Подозирам, че ще опищи махалата, ако тръгна към морето без нея.  ooooh!
Поне е дребна, не може да ме удави. Едно време доберманката се хвърляше след мен да ме "спасява" като влезна да плувам и ми се мяташе на гърба с всичките нокти. Няколко пъти за малко да ме удави.  Joy

# 104
bilqna_69, ако Ози е като Денис, и чорап няма да спаси положението Joy Види ли скъпия или мен да отиваме някъде без него, до тука с мълчанието, то е скимтене, то е чудо.
И данък, с документирана форма на насилие от страна на тираничната му майка.

Общи условия

Активация на акаунт